Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ένας επικίνδυνος εχθρός των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας.

Ανάξιος !
Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ” είπε ο Μέγας Βασίλειος.

Ο Ιερώνυμος μιλά με την σιωπή του. Δεν καταδικάζει τίποτα και κανέναν… παρασύρει τον λαό στον γκρεμό, κι αφήνει τους μητροπολίτες του να παραβιάζουν τους Αποστολικούς Κανόνες. Είναι συνένοχος και επικίνδυνος για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα.

Δεν καταδικάζει τον παναιρετικό οικουμενισμό, στον οποίο συμμετέχει ο πατριάρχης.
Δεν καταδικάζει την μασονία, που με παλαιότερη απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος αποτελεί αίρεση επικίνδυνη, αλλά φωτογραφίζεται με μασόνους !

Δεν καταδικάζει την ομοφυλοφιλία στους κόλπους της Εκκλησίας, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ των  Ελλήνων, ούτε τόλμησε να πει κάτι για τον σχετικό νόμο που θέλει να περάσει η βουλή.
Δεν καταδικάζει τις προδοτικές δηλώσεις του Μητροπολίτη του Ανθίμου Αλεξανδρουπόλεως περί τζαμιών, περί οικουμενισμού.

Δεν καταδικάζει τις προδοτικές πράξεις του Μητροπολίτη Μαγνησίας, που τόλμησε να κάνει λειτουργία στην νέα ελληνική (προτεσταντικό πρότυπο), κι άλλα ευτράπελα.... 
Μίλησε για τα συσσίτια που κάνει η εκκλησία, αλλά δεν είπε ότι η εκκλησία βάζει τους χώρους και ο λαός δίνει χρήματα και τροφή για να ταϊστούν οι πεινασμένοι. Παίρνει μια δόξα που δεν του ανήκει.

ΔΕΝ μιλά για κάθε μη Ελληνικό και μη Ορθόδοξο που συμβαίνει στην χώρα μας, παρά μόνο σιωπά στο έγκλημα, για να μην μάθει ποτέ ο ελληνικός λαός την προδοσία.

Οδηγεί τον λαό των Ελλήνων με την σιωπή του στον γκρεμό.
Συναναστρέφεται και φωτογραφίζεται με μονοφυσίτες, προτεστάντες, ροδοσταυρίτες, παπικούς, σεΐχηδες, και την κάθε μάρα και σάρα…

Συλλειτουργείς και χαιρετάς παπικούς;;; Δηλαδή, τιμάς το πνεύμα του παπισμού, που αποτελεί αίρεση;;;;, Τι θα έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός αν το έβλεπε αυτό; (Κοσμάς Αιτωλός: «Τον πάπα να καταράσθε»). Ποιο πνεύμα τιμάς Ιερώνυμε, αυτών που είναι στην ίδια σπείρα με τους εβραίους για να κτυπηθεί η Ορθοδοξία και τολμάς να αφήνεις τον λαό στο πνεύμα των Εβραίων Ταλμουδιστών; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ.

Κάνει μπίζνες στο Κατάρ την ώρα που ο λαός πεινά;;; !!!!!  
Ψεύδεται ασύστολα ότι η Εκκλησία δεν έχει χρήματα και το κυριότερο που δεν λέει είναι ότι ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.  Ούτε δεύτερον μανδύα είπε ο Χριστός Ιερώνυμε ! Ό,τι έχει η Εκκλησία ανήκουν μόνο στον λαό.

ΟΤΑΝ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.

ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ;;;;

Σου παραθέτω μια φράση που είχε πει ο προκάτοχος σου Χριστόδουλος: “αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς, δεν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τον κόσμο τον κακό”.


ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΝΗ ΜΙΑ ΠΟΙΜΝΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ, ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !