Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!

Η αιμομιξία πάει σύννεφο ... κλασική τακτική των εβραίων ταλμουδιστών, όπως ο Αβραάμ είχε για γυναίκα του .. την αδελφή του !!! Κι ο Λωτ συνουσιαζόταν με τις κόρες του!!!

Ανωμαλάρες σιχάματα ...

Ύστερα σας φταίνε οι γεροντάδες που μιλάνε ξεκάθαρα για την πορνεία σας και την ανωμαλία σας.
Ευτυχώς που υπάρχουν αγιορείτες που μας ανοίγουν τα μάτια.
Άλλωστε και τα "ιερά βιβλία ΣΑΣ" το λένε ξεκάθαρα ότι είστε αιμομίκτες.

ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ Η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ, Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟ

Ο,ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΝΕΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ 
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 

***

ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Ἀνυποταξία, Καταγέλασις, Ὑποκρισία, Πεῖσμα, Φιλοτιμία, Οἴησις, Καύχησις, Κενοδοξία.
ΦΘΟΝΟΣ Καταλαλιὰ, Λύπη ἐπὶ τῶν καλῶν τοῦ φθονουμένου, Χαιρεκακία, Ἐπιβουλὴ, Ἀπάτη, Προδοσία, Ἔχθρα, Φιλονικεία, Ἀχαριστία, Φόνος.
ΘΥΜΟΣ Φιλονικεία - Ὕβρις - Βλασφημία - Ἐπιορκία - Κατάρα - Μῖσος - Μνησικακία - Ἐκδίκησις - Διαπληκτισμὸς - Μάχη - Φόνος.
ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ Πλεονεξία - Ἀνελεημοσύνη - Σκληρότης - Κλεψιὰ - Ἁρπαγὴ - Ἀδικία – Τοκογλυφία - Ψεῦδος - Ἐπιορκία - Δολιότις – Σιμωνία - Ἱεροσυλία - Ἀπιστία.
ΑΣΕΛΓΕΙΑ Ἀναίδεια - Αὐνανισμὸς - Συγκυλισμὸς - Παρθενοφθορία - Πορνεία - Μοιχεία - Παιδοφθορία - Ἀρσενοκοιτία - Αἱμομιξία -Κτηνοβατία - Τύφλωσις τοῦ νόος - Αθεοφοβία.
ΑΚΗΔΙΑ Θηλυπρέπεια – Μικροψυχία – Προφάσεις ἐν ἁμαρτίες - Νοθρώτις – Ἔλλειψις καλῶν ἔργων – Ἀπόγνωσις – Ἀπιστία. 

ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΑ Λαιμαργία - Μέθη - Καρηβαρία - Ἀκηδία - Ἀσωτία – Λαγνεία.

Ἐξομολογητάριον Ἁγίου Νικοδήμου σελ. 15
***

ΒΟΜΒΑ: Νόμιμη στην Γερμανία η αιμομιξία!


Μετά από πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η αιμομιξία μεταξύ αδελφών στη Γερμανία θα επιτραπεί με νόμο.
Όπως διαβάζουμε στην Telegraph, η κυβερνητική επιτροπή δεοντολογίας ισχυρίζεται πως η υπάρχουσα νομοθεσία που απαγορεύει την αιμομιξία είναι απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.
«Το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας.

Πάντως στη Γερμανία η αιμομιξία είχε νομιμοποιηθεί αφού θεωρείται πλέον δικαίωμα. Έτσι ξεκίνησε μία εκστρατεία σε ολόκληρη την Ευρώπη υπέρ της ομαλοποίησης της αιμομιξίας και της νομιμοποίησής της!

ΠΗΓΗ: http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/46-diethni/32332-2015-07-29-11-07-16.html
***

ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: «ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ»! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΤΠ

Είναι μόνο θέμα χρόνου ο δυτικός κόσμος να αποδεχτεί κάθε σεξουαλική διαστροφή ως «φυσιολογική». Το γεγονός ότι ακούμε έναν δικαστή να λέει ότι αυτές οι σεξουαλικές διαταραχές είναι σαν την ομοφυλοφιλία, είναι απλά ένα σημάδι ότι ετοιμάζουν να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου.Πολύ σύντομα θα θεωρείσαι ένας αναίσθητος φανατικός, αν δεν εγκρίνεις τους ενήλικους που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με τα παιδιά τους ή τα κατοικίδια ζώα τους.


Λέει η Stuff New Zealand:

Ένας δικαστής από το Σίδνεϊ σύγκρινε την αιμομιξία και την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία, λέγοντας ότι η κοινωνία ίσως να μην βλέπει πλέον τη σεξουαλική επαφή μεταξύ αδελφών ή μεταξύ ενηλίκων και παιδιών ως «αφύσικη» ή «ταμπού».

Ο Επαρχιακός Δικαστής Garry Neilson είπε ότι όπως ακριβώς το ομοφυλοφιλικό σεξ ήταν κοινωνικά απαράδεκτο και ποινικά κολάσιμο στη δεκαετία του 1950 και του 1960, αλλά τώρα είναι ευρέως αποδεκτό, «ένα σώμα ενόρκων μπορεί να μην βρει τίποτα το κακό στο φλερτ του αδελφού προς την αδελφή του, από την στιγμή που έχει ωριμάσει σεξουαλικά, είχε σεξουαλικές σχέσεις με άλλους άνδρες και είναι πλέον «διαθέσιμη», χωρίς να έχει σεξουαλικό σύντροφο».

Δήλωσε επίσης ότι ο «μόνος λόγος» που η αιμομιξία αποτελεί ακόμα έγκλημα είναι λόγω του υψηλού κινδύνου γενετικών ανωμαλιών σε παιδιά που γεννιούνται από αιμομικτικές σχέσεις, «αλλά ακόμη και αυτό μέχρι ενός σημείου, καθώς υπάρχει ευκολία στην αντισύλληψη και εύκολη πρόσβαση στην άμβλωση».

*** 

17 ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες οι οποίες θα συζητηθούν η κάθε μια για τον δικό της λόγο. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς σε μερικές φωτογραφίες υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ στενών μελών της οικογενείας. Το χειρότερο είναι ότι τέτοιου είδους φωτογραφίες κοινοποιούνται και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς με τα σχόλια να πέφτουν βροχή…


Δείτε τις φωτογραφίες :

































***