Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!


ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΣΤΙΣ 12/2/2016..... ΑΔΕΛΦΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΥΜΦΟΡΑ..... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ..... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.... ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ.....


ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΣΤΙΣ 12/2/2016 ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ, ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΥΜΦΟΡΑ.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ 1054 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016, Ο ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ” ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑTΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.

Β.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..... 

ΠΗΓΗ: http://neataksi.blogspot.gr/2016/02/1222016.html