Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού, σκοπίμως ακατήχητο σε θέματα Ορθοδοξίας δεν γνωρίζει τους Κανόνες Λειτουργίας της Εκκλησίας. Εκκλησία είναι οι Ορθόδοξοι ιερείς και ο Ορθόδοξος λαός. Έτσι, σήμερα η ελληνική κοινωνία έφτασε σε αυτήν την κατάντια, γιατί ο κλήρος δεν τηρεί τους κανόνες και ο λαός δεν τους γνωρίζει.

Υπάρχουν Κανόνες των Αποστόλων που ορίζουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να συμβαίνει στους Ορθοδόξους Χριστιανούς, εν προκειμένω στους Έλληνες. Και επίσης, υπάρχει άρθρο του συντάγματος που επιβάλλει ότι θα πρέπει ο κλήρος να τηρεί τους Αποστολικούς Κανόνες και τις Συνοδικές αποφάσεις.



Έτσι, εύκολα αποδεικνύεται ότι οι μεν κληρικοί και όπως προβλέπουν οι Κανόνες που παραβιάζουν αυτούς είναι καθαιρετέοι. Πώς λοιπόν ένας εν δυνάμει καθαιρετέος μπορεί να ορκίζει μια κυβέρνηση; Και πώς ένας πολιτικός που με βάση τους Κανόνες είναι εν δυνάμει αφορισμένος μπορεί να ασκεί καθήκοντα; Και πώς ένας επίορκος μπορεί να παραμένει στην κυβέρνηση;

Η απάντηση είναι απλή: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Και επειδή Εκκλησία είναι και ο λαός, αυτός είναι που πρέπει να απαιτήσει να εφαρμοστούν οι Κανόνες. Αρκεί και ένας καλόγηρος να κρατήσει την Ορθοδοξία, αν και υπάρχουν πολλοί περισσότεροι ευτυχώς.
*** 


Η συνέχεια στο παρακάτω video: