Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Η ΑΘΕΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ


Μπαίνω αμέσως στο θέμα και πολύ αναλυτικά για να το κατανοήσει ο κάθε Έλληνας, ούτως ώστε να μην έχει καμία δικαιολογία ότι δεν του το είπαν, γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ:

Βαρθολομαίος: προσφωνεί «άγιο το κοράνι», και σφιχταγκαλιάζεται με τον Πάπα = κοινό πνεύμα, κοινή πίστη, μακράν της Ορθοδοξίας.

Πάπας: λέει «αγία γραφή και κοράνι είναι το ίδιο», και σφιχταγκαλιάζεται με πάσης φύσεως αιρετικούς για την Ορθοδοξία = ίδιο πνεύμα Πάπα και Βαρθολομαίου.

Ιερώνυμος και λοιπές κεφαλές: δεν λέει τίποτα, παρά μόνο ακολουθεί πιστά το πνεύμα του Βαρθολομαίου με αγκαλιές με Πάπα και συλλείτουργα με παπικούς κι αιρετικούς  = ίδιο πνεύμα, μακράν της Ορθοδοξίας.

Βουλή των 300, Ελλάδα: ακολουθώντας το ίδιο πνεύμα με τους προαναφερθέντες, το κάνουν και πράξη, δηλαδή ψηφίζονται νόμοι που μετατρέπουν το Ορθόδοξο κράτος σε μουσουλμανικό, όπως πχ, η αλλαγή του μαθήματος των θρησκευτικών με αναφορές στον Αλλάχ, ή την νομιμοποίηση του γάμου από τα 10 έτη με δικαστική απόφαση (νόμιμη παιδεραστία), όπως ακριβώς επιτρέπεται και στους μουσουλμάνους = ίδιο προδοτικό πνεύμα μακράν της Ορθοδοξίας αλλά και του ελληνικού πνεύματος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 


…Και ο ελληνικός λαός σιωπά. Σιωπά που η παιδεία στα παιδιά του προτάσσει την ομοφυλοφιλία, την άρνηση του Χριστού, την αντικατάσταση της οικογενείας ανδρός και γυναικός με άτομα του ιδίου φύλου, την κατάργηση της ελληνικής ιστορίας και πάει λέγοντας η λίστα της ντροπής.

Και οι πλείστοι των ρασοφόρων σιωπούν.
Και σχεδόν όλα τα μπλογκς στο διαδίκτυο σιωπούν. Όσα μπλογκς λέτε ότι αφυπνίζετε τον κόσμο και σιωπάτε στα εγκλήματα αυτά, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. 

Μερικοί δεν καταλαβαίνουν την σοβαρότητα του θέματος, δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει και Θεός, στον οποίον φεύγοντας από αυτή τη ζωή θα δώσουν λόγο, όχι με την έννοια της απολογίας, αλλά του «ό,τι σπείρεις θερίσεις». Ο θερισμός ξεκινά από την τωρινή ζωή… από την πορεία καλή ή κακή του έθνους μας. Και το έθνος μας με τέτοια παιδεία και κανενός την φωνή αντίδρασης απλά… εξαφανίζεται ήδη.   Η Δ Η,  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ !!!!!!!

Κι όλοι είστε συνένοχοι στο έγκλημα, αφού σιωπάτε… σιωπάτε στην παιδεία της ομοφυλοφιλίας που καταργεί την φύση του ανθρώπου και δέχεται πως η συνουσία μεταξύ ανδρών παράγει φύλο! Κι εσείς που δεν μιλάτε και σιωπάτε είστε ομοφυλόφιλοι. Κι αν λέτε ότι δεν είστε, γιατί δεν αντιδράτε;
Ομοίως και στα υπόλοιπα….

ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ !
ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ !
ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!

Να μην διαμαρτυρηθείτε όλοι εσείς που σιωπάτε αν γίνει το χείριστο στον τόπο μας, γιατί εσείς το αποφασίσατε, εσείς το επιλέξατε, εσείς είστε οι υπεύθυνοι…. 




Λίγο πριν οι ακρίδες του Ισλάμ πουν το δικό τους Αλλάχ Ακμπάρ στην Γη… η Ελλάς καλείται να έρθει σε μετάνοια.