Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ




Των εσφαγμένων Ελλήνων στην τράπεζα των Εβραίων ως Αρνίο το ανάγνωσμα


Έλληνες ακούστε τον Λόγο της Λυτρώσεως του Έθνους μας από τον Λόγο του Κυρίου. Εσείς αδέλφια μου ο αμνός Χριστός, ο υιός του Θεού πάντων των εθνών του ανθρώπου, ως η μύγα πάνω στο γάλα φαίνεται, έτσι η πλάνη ενώπιον του Κυρίου και των ανθρώπων.

Πολλά που μας χωρίζουν από την αγάπη των αλλήλων των βαπτισμένων στο ένα πνεύμα του Χριστού μας. Μα με το ένα πνεύμα της ενώσεως του κόσμου εις μιαν Αγίαν Καθολική και Αποστολική Εκκλησία κανείς δεν ασχολείται.  

Αδέρφια μου, εμείς οι υιοί του Θεού εσμέν, εμείς οι διαμελισμένοι στα θέλω της αγίας σοφίας των τούρκων και εβραίων ο εχθρός, εμείς που ως αρνίο ο θεός του τσίπρα και όλων των κεφαλών της λερναίας Ύδρας βασιλεύουν και υπουργούν το ελληνικό σύνταγμα και το πνεύμα εμάς των Ελλήνων. Εμείς οι Έλληνες είμαστε τα ζώα τους και οι σκλάβοι τους, που όλα αυτά τα κεφάλια της εξουσίας και το νόμου, της δημοκρατίας των Ελλήνων σήμερα… Εμείς αντί τον Ιησού Χριστό είμαστε επάνω στον σταυρό.

Έλληνες, ο άγνωστος θεός του απόστολου Παύλου που μίλησε στους Έλληνες, δεν είναι ο Ιησούς μας ο Χριστός, αλλά οι μασόνοι, που ως αρχιτέκτονες του δικού τους θεού, του δικού τους ισραήλ μας γαλούχησαν το πνεύμα της αμαρτίας, της πορνείας και του εξευτελισμού του πνεύματος του Α και του Ω.

Εμείς οι Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων είμαστε οι πρώτοι προφήτες της ελεύσεως και όλης της ορθόδοξης του Χριστού εκκλησίας. Εμείς οι Έλληνες είμαστε οι υιοί του φωτός των εθνών. Εμείς οι Έλληνες περιμέναμε του Θεού τον Υιό ως μεσσία όλου του κόσμου και για αυτό μερίμνησαν οι ψευδοπροφήτες του έθνους του αντιχρίστου να μας αφανίσουν, όπως σήμερα όλοι βλέπουμε ότι μας αφάνισαν τον Κολοκοτρώνη και του Πατροκοσμά τα ιερά και όλων των ορθοδόξων τα ιερά.

Αδέρφια μου, ειρήνη να έχετε στην καρδιά σας και αποκόψτε την κεφαλή που σας πέρασαν ως γνώση των πρέπει στα μυαλά και ακολουθήστε τον λόγο των πάντων ενώσεως, που δεν έχει μέτρα στο άπειρον, αλλά έβαλε μέτρα και σταθμά. Μελετάτε τας γραφάς των αρχαίων πατέρων που νυν και αεί εις τους αιώνες των αιώνων Έλλην εστί, και Έλλην εστί Χριστός Θεός και Ανθρωπιά.

Μετάνοια σας βάζω εγώ ο Ιωάννης, ο εντός του ημών του κάθε χριστιανού ο ευαγγελιστής, ο φωτίζων δια του Λόγου το έθνος, τούτο το έθνος που μόνο στην αγάπη των αλλήλων ζει. Αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν και αποκόψτε της λερναίας Ύδρας, του μίσους, του φθόνου, που είναι στο σήμερα των Ελλήνων ο θάνατος. Αποτάξτε τα κόμματα, τις ιδεολογίες και τις παρατάξεις. Συμπτυχτείτε στο ένα το πνεύμα του Ιησού Χριστού, που των Ελλήνων η αρχαία θρησκεία με λαχτάρα περίμενε να φωτίσει όλον τον κόσμο και να προσφέρει ακόμα και στους πνευματικά νεκρούς αιώνια ζωή.

Αγαπάτε τον Λόγο και μην μιμείστε αυτόν, αλλά μετουσιώστε την αγάπη σας, μετουσιωθείτε Χριστόν.



Ιωάννης  εν Χριστώ βασιλεύς των Πένητων