Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ


Που είναι η Ορθοδοξία σήμερα;

Είναι δυνατόν να πέφτουν κατηγορίες προσηλυτισμού όταν κηρύττει κάποιος Ορθοδοξία; Ευαγγέλιο, Τριαδική Δογματολογία Αγίου Όρους και Ιερό Πηδάλιο είναι τα βασικά 3 βιβλία της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Πού είναι όμως οι ποιμένες που εφαρμόζουν τον Λόγο του Χριστού και τις επιταγές των Αγίων Πατέρων μας;

Είναι δυνατόν να λέει η Ορθοδοξία «άρρεν και θήλυ εποίησεν αυτούς» και σήμερα η κοινωνία να προσθέτει και τρίτο φύλο; Και πού είναι οι Ποιμένες να φωνάξουν; Είναι δυνατόν να λέγεται ως θέοση η ομοφυλοφιλία σε αντίθεση με την Ορθοδοξία που σαφώς ορίζει την γυναίκα ως δεξιά του ανδρός και άνδρας και γυναίκα τα δυό κορμιά σε μια ψυχή ως θέοση του ανθρώπου; Πού είναι οι Ποιμένες Ορθόδοξοι να φωνάξουν; Γιατί η ομοφυλοφιλία είναι του Ταλμούδ επιταγή και όχι του Ευαγγελίου. Δηλαδή είναι σαν να λέμε ότι ο Χριστός ήταν πού@@@ς!!! Και σήμερα, που όποιος Χριστόν εβαπτίσθη, Χριστόν ενενδύθη, δηλαδή όποιος είναι βαπτισμένος τον Χριστό είναι ο ίδιος Χριστός, πώς είναι δυνατόν να δέχεται την τραγική διαστρέβλωση της επιταγής του Ταλμούδ; Οι ιεράρχες δεν μιλούν… σε ποια κατηγορία ανήκουν άραγε; Την απάντηση την γνωρίζετε…. από προσωπικά σας βιώματα…. 

Είναι δυνατόν το Χρήμα να ορίζει τα πάντα σήμερα ως θεός και η αγάπη του Ανθρώπου να θυσιάζετε στον βωμό του; Αυτό είναι Ορθοδοξία; Όποιος πηγαίνει αντίθετα με τον θεό του χρήματος είναι αιρετικός για αυτούς που κυβερνούν και αυτούς τους «ποιμένες». Περί του χρήματος και περί του σεξ ομολογούν οι ίδιοι οι ραβίνοι ότι είναι ο θεός τους, κι όποιος πει τα αντίθετα, δηλαδή όποιος μιλήσει για Ορθοδοξία, του πετούν λάσπες (κόπρανα) και βγάζουν νόμους καταδίκης (ούρα), όπως λέει το Ταλμούδ τους, ("Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραββίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση." Erubin 21b).

Αυτοί που μας ορίζουν μνημόνια και όποιους άλλους φόρους (Talmud: ABHODAH ZARACH 54 Α: Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών), επιτρέπουν την κτηνοβασία και την αιμομιξία. Στο εξωτερικό είναι ήδη νόμοι αυτά. Αυτό είναι Ορθοδοξία; Η ίδια η Πρόεδρος της Βουλής  με το αξίωμά της χαίρεται στο gay pride της Αθήνας! Αυτό είναι Ορθοδοξία; Το να μαθαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία τέτοιου είδους παραδείγματα ως τρόπο ζωής είναι Ορθοδοξία; Είναι Ελληνικό;

Το να κατηγορείται Άνθρωπος Απόστολος του Θεού που κηρύττει Ορθοδοξία (γέροντας Ιωάννης), ρασοφόρος από το Άγιον Όρος, ο οποίος εναντιώνεται σε όλη την ανώμαλη διαστρέβλωση των πάντων τι δείχνει; Δείχνει ότι το σημερινό κατεστημένο  δεν έχει Θεό του τον Χριστόν, αλλά τον χρυσόν. Δεν έχει Θεό του την Ανθρωπιά, αλλά την κτηνωδία.

Όταν το Ταλμούδ λέει ξεκάθαρα ότι : "Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή" (TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ.225, Warsaw 1855) και "Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των αθέων (μή εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό." (TALMUD: Bammidber raba c 21 & jalkut 772), όπως και πολλά άλλα απάνθρωπα και ρατσιστικά αίσχη και οι ιεράρχες και οι λοιποί κυβερνώντες όχι μόνο δεν αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία, αλλά διώκουν και όσους μιλούν για Ορθοδοξία, τότε για ποια Ελλάδα μιλάμε; Για την Ελλάδα του Κολοκοτρώνη; Για την Ελλάδα του Κοσμά του Αιτωλού και των Αγίων Πατέρων μας που έχυσαν το αίμα τους πολεμώντας αυτούς που σήμερα μας ποιμένουν και μας κυβερνούν; Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλετε, αυτή είναι η Ελλάδα που θέλετε να έχουν τα παιδιά σας; Γιατί … αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα !!!!!!

Ο μέγας Βασίλειος λέει ρητά : «ο σιωπών δοκεί συναινείν», δηλαδή αυτός που σιωπά είναι συνένοχος. Πόσοι σήμερα σιωπούν και πόσοι μιλούν; Πόσοι δέχονται τις ανωμαλίες και τις διαστρεβλώσεις ή κάνουν τους αδιάφορους και πόσοι μιλούν και αφυπνίζουν τον κόσμο; Αναρωτηθείτε !

Με βάση το Ιερό Πηδάλιο, που είναι οι Κανόνες Λειτουργίας της Εκκλησίας, όλη η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος θα πρέπει να ξυριστεί και να απομακρυνθεί. Σας το λένε; Όχι! σας έχουν στα σκοτάδια… Δεν τους συμφέρει… γιατί ο θεός τους είναι το Χρήμα και το Ταλμούδ.

Είναι λοιπόν προσηλυτισμός όταν λέμε ότι παραβιάζονται οι Κανόνες των Αποστόλων και Αγίων Πατέρων των Οικουμενικών Συνόδων; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

Με βάση το Ευαγγέλιο, όλοι σημερινοί Ιεράρχες σφάλλουν, γιατί αθετούν την μοναδική εντολή του Χριστού «αγαπάτε αλλήλους», και σήμερα ο ένας «ορθόδοξος» πατέρας βρίζει τον άλλον, του προσάπτει κατηγορίες και κουτσομπολιά και προτρέπει τους πιστούς να μη πηγαίνουν σε αυτόν! Εκτός του γεγονότος ότι η Ορθόδοξη εκκλησία είναι κομμάτια στην Ελλάδα….

Είναι λοιπόν προσηλυτισμός του να φωνάζουμε την Ένωση της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Ελλάδα προς ανάσταση του Χριστού Ελληνικού Λαού με βάση τους νόμους τους της Ορθοδοξίας; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Με βάση την Τριαδική Δογματολογία του Αγίου Όρους, όπου και το Ορθόδοξο Δόγμα περιγράφεται αναλυτικά και το Ταλμούδ περιγράφεται προς αποφυγήν, είναι προσηλυτισμός να προτρέπουμε τους αδερφούς να την μελετήσουν για να έχουν άποψη; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!!!!

ΑΡΑ… σήμερα δυστυχώς Ορθοδοξία ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα, δεν εφαρμόζεται.
Σήμερα δυστυχώς οι νόμοι της Ορθοδοξίας αντικαταστάθηκαν με τους νόμους των εχθρών της.
Σήμερα δυστυχώς όποιος μιλά για Ορθοδοξία είναι αιρετικός ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΙΑ !!!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ…… ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ και μαζί με την Ελλάδα ο υπόλοιπος πλανήτης.

Α' ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ Β', ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 2

18 Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστὶν (ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ)
19 ἐξ ἡμῶν ἐξῆλθον, ἀλλ᾿ οὐκ ἦσαν ἐξ ἡμῶν· εἰ γὰρ ἦσαν ἐξ ἡμῶν, μεμενήκεισαν ἂν μεθ᾿ ἡμῶν· ἀλλ᾿ ἵνα φανερωθῶσιν ὅτι οὐκ εἰσὶπάντες ἐξ ἡμῶν.
20 Καὶ ὑμεῖς χρῖσμα ἔχετε ἀπὸ τοῦ ἁγίου, καὶ οἴδατε πάντα.
21 Οὐκ ἔγραψα ὑμῖν ὅτι οὐκ οἴδατε τὴν ἀλήθειαν, ἀλλ᾿ ὅτι οἴδατε αὐτήν, καὶ ὅτι πᾶν ψεῦδος ἐκ τῆς ἀληθείας οὐκ ἔστι.
22 Τίς ἐστιν ὁ ψεύστης εἰ μὴ ὁ ἀρνούμενος ὅτι Ἰησοῦς οὐκ ἔστιν ὁΧριστός; Οὗτός ἐστιν ὁ ἀντίχριστος, ὁ ἀρνούμενος τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱόν.
23 Πᾶς ὁ ἀρνούμενος τὸν υἱὸν οὐδὲ τὸν πατέρα ἔχει.
24 Ὑμεῖς οὖν ὃ ἠκούσατε ἀπ᾿ ἀρχῆς, ἐν ὑμῖν μενέτω. Ἐὰν ἐν ὑμῖν μείνῃ ὃ ἀπ' ἀρχῆς ἠκούσατε, καὶ ὑμεῖς ἐν τῷ υἱῷ καὶ ἐν τῷ πατρὶ μενεῖτε.
25 Καὶ αὕτη ἐστὶν ἡ ἐπαγγελία ἣν αὐτὸς ἐπηγγείλατο ἡμῖν, τὴν ζωὴν τὴν αἰώνιον.
26 Ταῦτα ἔγραψα ὑμῖν περὶ τῶν πλανώντων ὑμᾶς.
27 Καὶ ὑμεῖς, τὸ χρῖσμα ὃ ἐλάβατε ἀπ᾿ αὐτοῦ, ἐν ὑμῖν μένει, καὶ οὐχρείαν ἔχετε ἵνα τις διδάσκῃ ὑμᾶς, ἀλλ᾿ ὡς τὸ αὐτὸ χρῖσμα διδάσκειὑμᾶς περὶ πάντων, καὶ ἀληθές ἐστι καὶ οὐκ ἔστι ψεῦδος, καὶ καθὼς ἐδίδαξεν ὑμᾶς μενεῖτε ἐν αὐτῷ.
28 Καὶ νῦν, τεκνία, μένετε ἐν αὐτῷ, ἵνα ὅταν φανερωθῇ ἔχωμεν παρρησίαν καὶ μὴ αἰσχυνθῶμεν ἀπ᾿ αὐτοῦ ἐν τῇ παρουσίᾳ αὐτοῦ.
29 Ἐὰν εἰδῆτε ὅτι δίκαιός ἐστι, γινώσκετε ὅτι πᾶς ὁ ποιῶν τὴν δικαιοσύνην ἐξ αὐτοῦ γεγέννηται.
*** 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΠΗΔΑΛΙΟ, ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ (σύρετε το "ποντίκι" πάνω από την παραπομπή, δεξιά):

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ: http://www.synaxarion.gr/gr/index.aspx


ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2013/11/blog-post_20.html


ΕΠΙΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΡΑΒΙΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ:

http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/07/blog-post_28.html : ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΡΑΒΙΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΓΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !