Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΩΝ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ...ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ…ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΕΙΑΣ ΣΑΣ.....ΑΜΗΝ.

Άγιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί,
Η Αγάπη του Ιησού Χριστού μας σήμερα διαβάλλεται από λύκους ντυμένους με το φόρεμα της εσφιγμένου... ώστε ο Ελληνισμός να μην δει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
Εγώ ο κανένας σας, ο ψευτοκαλόγερος και ψευτοβασιλιάς εσάς που προσκυνάτε τους Εβραίους για μεσσίες σας....και τα παιδιά σας τα στέλνετε να υπηρετούν το Νέο κράτος των εβραίων στην Ελλάδα μας.


Ένα μήνυμα σε όλους που τολμούν να ονομάζονται Ορθόδοξοι Χριστιανοί......και φωτίζετε στον κόσμο ποιος είναι αιρετικός και ποιος πλανεμένος εις το Όνομα της Αγίας Ιεράς Ελληνικής μονής της Εσφιγμένου.
Εσείς Χασικλήδες και τσιγαρολάτρηδες,
εσείς πόρνοι και κατακριτές και διαβάλλοντες εις τον αδελφό σας του Ορθόδοξου Ελληνικού Λαού ζηλωτές της κατάρας και του φθόνου και της υποκρισίας σας που τολμάτε να φοράτε της ιεράς εσφιγμένου την μαύρη σημαία της Ορθοδοξίας...εσείς χασικλήδες και παλιο-εβραίοι που μιλάτε για ορθοδοξία ΚΑΙ ΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.......μετανοείτε γιατί Ορθοδοξία δεν είναι «κάποια ιερά μονή» αλλά Ορθοδοξία εστί η Ελλάδα...
στο μόνο πράγμα που πολέμησα την Εσφιγμένου είναι το Ένα το Άγιο Βάπτισμα...........

εγώ ο Ιωάννης του Θεού το κ@λ@π@ιδο εσάς των μεταμφιεσμένων ως εσφιγμενίτες ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ….ένα σας λέγω εις το όνομα του Αγίου Πατέρα Μου....ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ....
ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
πάρτε μια πέτρα και δέστε στον λαιμό σας και πέστε στην θάλασσα εσείς χασικλήδες...εσείς πόρνοι...εσείς οι ζηλωτές της νέας τάξης των πραγμάτων και διαβάλλατε τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

Ουαί σε εσάς κοπρόσκυλα που ως σκυλιά βλέπετε την Αγιότητα της χειροθεσίας του Αγίου Αθανασίου .....και την Ελλάδα πολεμάτε και ομοφυλόφιλο ονομάζετε τον κάθε γέροντα που πολεμά την εβραϊκή χούντα εις τους Έλληνες.

Εσείς Έλληνες της δεύτερης Εκκλησίας που αποστάτησε από την ΜΙΑΝ ΑΓΙΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…….
εσείς που προσκυνάτε και ψηφίζετε αλλοδαπούς εβραίους που ούτε δικαίωμα ψήφου έχουν στην Ελλάδα.....και εσείς τους ευλογείτε να κυβερνούν την Ελλάδα....
τολμάτε να πολεμάτε και να φθονείτε Αυτούς που δεν προσκυνούν τους δολοφόνους του Πατροκοσμά;;; αυτούς που τα παιδιά της Ελλάδος τα διδάσκουν την ομοφυλοφιλία και την σκλαβιά όλου του Ελληνικού Έθνους εις το κοράνι του Βαρθολομαίου;;;;;;;

Το Άγιο Όρος των γυμνών Αγίων Ιερομονάχων ....ευλογεί την Ελλάδα να διδαχτεί την Αλήθεια!
και η Αλήθεια αδέλφια μου ελευθερώσει ημάς.

ΕΓΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΗΤΩΝ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ...
ΕΥΛΟΓΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΤΕΡΑ....
Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΤΩ!
Ο ΕΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΔΕΙ.