Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Φωτό από τη συνάντηση των εκπροσώπων του Συλλόγου των Σλάβων της «Μακεδονίας του Αιγαίου» με τον πρόεδρο της χώρας, Γκιόργκε Ιβάνοφ



Προφανώς ο ιουδαίος υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος Κοτζιάς έδωσε γη και ύδωρ στα Σκόπια, δηλαδή τουλάχιστον το όνομα της Μακεδονίας μας. 
Και επειδή τα Σκόπια, ένα κράτος που δεν έχει στρατό, αλλά «πλάτες» βγάζει γλώσσα και εμείς ο ελληνικός λαός κοιμόμαστε ως συνήθως, το θράσος τους ξεπερνά τα όρια ήδη.

Ιδού λοιπόν η πρώτη κίνηση, σαφέστατα με βλέψεις στο μέλλον. Από το πουθενά ξεφύτρωσαν οι πρόσφυγες της Μακεδονίας του Αιγαίου !!!

Να πως μετά από λίγο καιρό θα μας πουν ότι κατέχουμε την πρωτεύουσά τους και πάει λέγοντας το παραμύθι του αλυτρωτισμού.

Κοιμήσου Έλληνα… έκανες 2 συλλαλητήρια και νόμιζες πως ξεμπέρδεψες…..

Διαβάζουμε από τον Εχέδωρο, που για καλό των Ελλήνων μεταφράζει τον γειτονικό τύπο, γιατί αν περιμένουμε από τους κυβερνώντες, θα δούμε τους οχτρούς καήκαμε: 

Φεβρουάριος 21, 2018. 19:26

Με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Κογκρέσου των Σλάβων των Σκοπίων, προγραμματίζεται  να πραγματοποιηθεί  ‘παγκόσμια συνάντηση παιδιών προσφύγων από τη Μακεδονία του Αιγαίου’ από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου με την υποστήριξη του προέδρου της χώρας, Γκιόργκε Ιβάνοφ.

Μάλιστα, η αντιπροσωπεία  του Συλλόγου των Σλάβων από την Μακεδονία του Αιγαίου με τον επωνυμία «Μακεδονία», καθώς και η γραμματεία της Πέμπτης Παγκόσμιας Συνάντησης των Προσφύγων,  έγιναν δεκτοί να συζητήσουν για τη διοργάνωση αυτή, πριν από λίγες ημέρες,  από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνδράμει στη συνάντηση αυτή.