Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Τι μας λένε οι γελοίοι, δήθεν επιστήμονες, πράκτορες της Νέας Τάξης που πληρώνονται για να διαλύσουν τη εναπομείνασα λογική των ανθρώπων;
Ότι ... ενώ στη φύση , σε όλα τα πλάσματα ... το φύλο είναι γενετικό , ξεκάθαρο και απόλυτα διακριτό ... μόνο στον άνθρωπο...ναι μόνο στον άνθρωπο... το φύλο το διαμορφώνει η κοινωνία κλπ. Δηλαδή το ότι μία γυναίκα διαθέτει μήτρα και μαστούς ... είναι ασήμαντη λεπτομέρεια ... εφόσον η ίδια , για ανεξήγητους λόγους, ελκύεται από άλλες γυναίκες.

Για τη φύση όλες αυτές οι θεωρίες δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα. Και το να μας παρουσιάζουν ως αποτέλεσμα φυσικής εξέλιξης εκατομμυρίων χρόνων ένα είδος ανθρώπων που οδηγεί στη μη εξέλιξη των ειδών ,ένα είδος που δεν μπορεί να αναπαραχθεί και που χρειάζεται ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ νόμους ανθρώπινης επινόησης και πρακτικές υιοθεσίας εμπορικού τύπου επίσης ανθρώπινης επινόησης για να επιτευχθεί η αναπαραγωγή ... καταλαβαίνουμε ότι είναι κάτι που υπηρετεί ...αρρωστημένα σχέδια.

Θέλουν να θεωρούμε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ μία κατάσταση που απαιτεί τεράστιες ανθρώπινες παρεμβάσεις με χημικές ουσίες που μιμούνται τις ανθρώπινες ορμόνες ,που απαιτεί σοβαρότατες εγχειρήσεις αλλαγής φύλου και
απαιτεί συνεχή ψυχολογική υποστήριξη ... Εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης και βελτίωσης των ειδών στη φύση για να φτάσουμε στο σημείο μην μπορεί ένας «φυσιολογικός» άνθρωπος να υπάρξει χωρίς χημεία, χωρίς τεχνολογία και χωρίς ψυχολογική υποστήριξη;

Το αστείο είναι ότι κλασικά αυτοί που δήθεν κάνουν πως ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα και την ψυχολογία ανθρώπων με αναντιστοιχία σώματος και σεξουαλικότητας ... είναι αυτοί που δεν διστάζουν να εξολοθρεύσουν ολόκληρους λαούς για να τους αρπάξουν τα πετρέλαια , τον χρυσό ή άλλες πρώτες ύλες.

Εννοείται βέβαια ότι βασικός στόχος αυτής της θεωρίας του κοινωνικού φύλου είναι οι θρησκείες ... που παρότι «σκοταδιστικές» εν τούτοις είναι πιο κοντά στην ουσία της θεωρίας της εξέλιξης των ειδών ... από τους πουλημένους και δήθεν επιστήμονες που θέλουν να μας απαλλάξουν από τις αλυσίδες των θρησκευτικών δεισιδαιμονιών.

Επίσης, όποτε μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε πως συμπεριφέρεται η Ελίτ ...πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας ... καταλάβαμε ότι η ανωμαλία , οι ψυχωτικές συμπεριφορές, τα ναρκωτικά κι ο παραλογισμός αποτελούν τον κανόνα κι όχι την εξαίρεση σ' αυτούς τους κύκλους.


Ποιος λογικός πολιτικός δεν θα αντιδρούσε στην είδηση ότι 576.000 παιδάκια πέθαναν στο ΙΡΑΚ λόγω του φονικού εμπάργκο που του επέβαλλαν οι πεφωτισμένοι της πολιτισμένης Δύσης;

Ποιος λογικός πολιτικός θα καθόταν απαθής ή και θα εκθείαζε ακόμα τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και των Σύριων από το Ισραήλ και τις υπηρέτριες αυτού;

Αλίμονο όμως σ'αυτόν που θα πει ότι δεν είναι λογικό να υιοθετείται ένα παιδί από ένα gay ζευγάρι ... χωρίς την έγκριση του ίδιου του παιδιού φυσικά.

Σε ότι περιβάλλον κι αν μεγαλώσει μία θηλυκή Μάντισσα (Αλογάκι της Παναγιάς, αυτήν θα «καβαλήσει» το αρσενικό, αυτή θα κυοφορήσει τα αβγά και η ίδια μπορεί να αρχίσει να τρώει το κεφάλι του αρσενικού και να το σκοτώσει κατά τη στιγμή της αναπαραγωγής ...

Όπου στον κόσμο και να βρεθούν αρσενικά και θηλυκά αυτού του είδους όπως και της συντριπτικής πλειοψηφίας των ειδών στη φύση ... η συμπεριφορά τους θα είναι ακριβώς η ίδια και το φύλο και ο ρόλος τους τους πάρα πολύ συγκεκριμένα.
Έχουμε και περιπτώσεις αλλαγής φύλου σε μερικά είδη ...αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ευθύνονται τεχνητές χημικές ουσίες που ο άνθρωπος διοχέτευσε στο περιβάλλον τους.

Κι εκεί βρίσκεται το μεγάλο μυστικό.
Για να μην αποδοθούν ποτέ ευθύνες σ΄ αυτούς που γέμισαν ανεξέλεγκτα τη διατροφή μας με χημικές ουσίες που επηρεάζουν την σεξουαλικότητά μας ... έπεσαν με τα μούτρα να μας πείσουν ότι η αναντιστοιχία φύλου σώματος και σεξουαλικότητας ... είναι αποτέλεσμα ...«φυσικής» εξέλιξης .. κι όχι εγκληματικής ανθρώπινης παρέμβασης.

Προσπαθούν να μας πουν ότι η φύση αποφάσισε ξαφνικά να γεμίσει το ανθρώπινο είδος από ομοφυλόφιλα άτομα, παιδιά όλα ετεροφυλόφιλων ζευγαριών και να σταματήσει πρακτικά την περαιτέρω διάδοση του είδους μας.
Με λίγα λόγια ...ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση ...μόνο για τον άνθρωπο αποκλειστικά ...έπαψε να ισχύει η θεωρία της εξέλιξης των ειδών κι έπαψαν να ισχύουν οι θεμελιώδεις κανόνες της
κληρονομικότητας.

Κάτι τέτοιο συνέβη στα ψάρια ποταμιών και λιμνών...ας δούμε όμως ποιος φταίει.
Διαβάζουμε σε Αγγλικές εφημερίδες ότι τo 1/3 των αρσενικών ψαριών σε ποτάμια της Αγγλίας γίνονται θηλυκά ...γιατί κολυμπούν σε μία «σούπα» τεχνητών οιστρογόνων (γυναικείων ορμονών) που ο άνθρωπος ρίχνει στο νερό.
Χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση εννοείται...δεν θα υπήρχε τέτοιο φαινόμενο.
Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και σε ποτάμια και λίμνες του Καναδά.
Προβλήματα στη σεξουαλικότητα προκαλεί επίσης ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνητή ουσία που εφευρέθηκε ως οιστρογόνο και τώρα χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πλαστικών ,στα χαρτάκια των αποδείξεων και στις κονσέρβες. Λέγεται Δισφαινόλη (Bisphenol) κι ακόμα και τώρα τα κράτη αρνούνται πεισματικά να την απαγορεύσουν ...πλην της Γαλλίας που την απαγόρευσε σε πλαστικά είδη όπως τα μπιμπερό.

Θα δείτε που σε λίγα χρόνια για να αποφύγουν μαζικές αγωγές δισεκατομμυρίων από τα θύματα αυτού του χημικού πολέμου (όσα καταλάβουν τι τους συνέβη) ... θα αρχίσουν να βάζουν προειδοποιήσεις στις συσκευασίες ...όπως έκαναν έγκαιρα με τα τσιγάρα .. Και το έκαναν αυτό πριν ξυπνήσουν οι άνθρωποι και αναζητήσουν ευθύνες στα κράτη που έδωσαν άδεια κυκλοφορίας στα τσιγάρα γνωρίζοντας και τις εθιστικές και τις βλαπτικές ιδιότητες που διέθεταν με μοναδικό σκοπό να μετατρέψουν τον εθισμό σε φορολογικά έσοδα.
Δηλαδή τους ενδιέφερε να πληρώνονται οι ξένοι τοκογλύφοι ακόμα κι αν προκαλούσαν καρκίνο και θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους και παιδιά.
Αυτό για εσάς που ...συγκινείστε με τον δήθεν ενδιαφέρον του κράτους για τους μη καπνιστές.
Το πρώτο και τελευταίο πράγμα που ανέκαθεν ενδιέφερε τις κυβερνήσεις των πρακτόρων ...ήταν να πληρωθούν τα ξένα αφεντικά τους.

Μετά από κάθε Μνημόνιο που υπέγραφαν , σταθερά εδώ και 200 χρόνια, ... καταργούσαν παροχές υγείας, καταργούσαν συντάξεις και αύξαναν τους φόρους στα προϊόντα καπνού.
Αυτά έκαναν και με τα τελευταία μνημόνια... και φυσικά δεν τους ενδιέφερε καθόλου η υγεία του λαού ...αλλά το πως να του αρπάξουν το ψωμί από το στόμα με διάφορα προσχήματα.

Αυτοί οι εγκληματίες, οι ψυχροί και διεφθαρμένοι εκτελεστές λοιπόν ... είναι που δεν μπορούν να κοιμηθούν σκεπτόμενοι πως θα μας «διαφωτίσουν» με τους γάμους των ομοφυλοφίλων , τα αποτεφρωτήρια και την κατάργηση των παρελάσεων.
Όλα για αποπροσανατολισμό .

Λες και τις παρελάσεις δεν τις επέβαλλαν οι «δεξιοί» πράκτορες που δούλευαν για τα ίδια ξένα συμφέροντα...παίρνοντας εντολές από τις ίδιες πρεσβείες που σήμερα δίνουν εντολές στους «αριστερούς» πράκτορες.




Ε.