Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΠAΛI ΜΕ ΧΡOΝOΥΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ;


Περιμένοντας να πάρουμε την Αγιά Σοφιά χάσαμε την Ελλάδα. Με τη ματιά και την μελλοντική προσδοκία οι Έλληνες έσβησαν το παρόν και το παρόν τους προσπέρασε. Κάποιοι σας δείχνουν και σας λένε «Πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικιά μας θα ναι», χωρίς όμως να σας φανερώσουν το γιατί και πώς.

Τι αξία έχει να πάρεις ένα κτίσμα όταν δεν είσαι άξιος να μπεις μέσα; Η Αγία Σοφία του Θεού είναι το κτίσμα όπου δοξαζόταν ο Τριαδικός Θεός και οι άνθρωποι που λειτουργούνταν μέσα ήταν πραγματικοί υιοί Φωτός· ενώ σήμερα οι Έλληνες είναι υιοί σκότους, αντίθεοι και πολέμιοι του Θεού.
Κακό το δέντρο, κακός και ο καρπός. Κακοί ποιμένες μιλούν για σατανάδες και μαγείες ανεχόμενοι το κράτος του αντιχρίστου, της παιδείας της ανωμαλίας και της βλασφημίας του Αγίου Πνεύματος Και ο ελληνικός λαός βολεύεται αντί να τους ξυρίσει ως ανάξιους λειτουργούς του Θεού και ανάξιους υπηρέτες του χριστού Λαού. Αυτός που σιωπά σε αυτά τα εγκλήματα είναι συνένοχος κατά τον Μέγα Βασίλειο· εσείς Έλληνες δεν ξεσηκωθήκατε για την αντίχριστη παιδεία, ούτε φωνάξατε για τα όσα ανίερα συμβαίνουν στην Ελλάδα… παρά μόνο τρέξατε για να μην σας κόψουν τον παρά, το χρήμα. Κι εσείς τώρα θέλετε να πάρετε την Αγιά Σοφιά; Με τι προσόντα;

Ακούτε τους πολιτικούς που σας κοροϊδεύουν στα μούτρα, ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον από τους ψεύτες κι από όσους κατάντησαν την Ελλάδα ένα κουρέλι να ξευτιλίζεται διεθνώς. Πότε πιστέψατε στον Θεό; Πότε εναποθέσατε τις ελπίδες σας στον Χριστό; Πότε κάνατε το πιο απλό που ζήτησε, δηλαδή να στε αδερφωμένοι; Κομματιάστηκε η Εκκλησία σε νέο και πάτριο και μεταξύ τους σχίσματα και αιρέσεις, κι έτσι διαιρεθήκατε… το τυρί το είδατε, την φάκα όμως όχι. Και προσωπολατρείτε στο πρόσωπο του κάθε μητροπολίτη και κάθε πολιτικού που σας λέει ωραία λόγια που ευφραίνουν τα αυτιά σας, μα σας οδήγησαν ως πρόβατα στη σφαγή… ξεχνώντας τον μόνο Σωτήρα Ιησού Χριστό.

Και δεν είναι μόνο η ψυχική σωτηρία· αν θες να φτάσεις στην Αγιά Σοφιά και να σαι άξιος να σαι άξιος να την κατακτήσεις, θα πρέπει πρώτα να ισιώσεις τον εαυτό σου, να γίνεις Άνθρωπος και όχι ζώο με ανθρώπινη μορφή που σε έχουν σήμερα. Κι όπως είπε ο Χριστός «μην μεριμνάτε», να αφήσεις τον Χριστό να οδηγήσει τα πράγματα. Εσύ Έλληνα σήμερα, ως από μόνος σου θεός, έχασες την ψυχή σου, έχασες την Μακεδονία, ετοιμάσου να χάσεις κι άλλα εδάφη έως ότου να ισιώσεις. Ό,τι σπέρνεις, αυτό θερίζεις.

«Όταν οι λύκοι σε γλύφουν δεν είναι γιατί σε αγαπάνε, αλλά γιατί πεινάνε», έλεγε ο Κωστής Παλαμάς.