Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή προς Νεφελίμ και Διαβολίμ


Εσείς που ονομάζεστε Έλληνες, κι ως Έλληνες πολεμάτε το κακό και τους βαρβάρους και ψάχνετε του Ολύμπου τις σπηλιές, τους αμύθητους θησαυρούς… δεν βλέπετε τις νεφέλες του σκότους της καρδιάς σας; 

Πώς Έλληνες ονομάζεστε και μαχητές του φωτός, όταν την ελληνική παιδεία της ρίζας των πατέρων μας, εσείς δεν ακολουθείτε;
Πώς μιλάτε για Ελλάδα ή ακόμα και για Χριστό, όταν οι έλληνες σταυρώνουν τον Χριστό και οι ενδεδυμένοι τον Χριστό σταυρώνουν την ίδια την Ελλάδα και με μορφή Έλληνα;

Στο όνομα του αθάνατου Ελληνισμού, αυτού του δημιουργού των Ανθρώπων... εγώ η Αγάπη σας καλώ, ψυχές ανθρώπων άγιοι είστε, μακριά από τον κόσμο τούτο της γης, της κατάρας της αγάπης. Τις ουσίες των ονομάτων δεν τις βλέπετε... και μόνο την διαστρέβλωση αυτών χρησιμοποιείτε για οδηγό σας, και το Φως, το Λόγο, τη Βυζαντινή αυτοκρατορία σήμερα εσείς σταυρώνετε.

Άνθρωποι, ελήλυθεν η ώρα του φωτισμού των ανθρώπων.
Της συγχωρήσεως, της μετανοίας, και του ουράνιού σας βασιλιά, που στο όνομα των ουρανών στη γη, μέσα από αυτή την τέφρα θα αναστήσει της λευτεριάς των ανθρώπων τα πάθη, και ως ο Χριστός μαρτύρησε με την αγάπη και την δικαιοσύνη Του, έτσι κι εσείς χριστοί μου, χριστέ λαέ πάρε μαστίγιο στα χέρια σου.
Καθάρισε πρώτα με αυτό την ψυχή του παλιού κακού σου εαυτού και δέξου το σπαθί του ουρανού στην καρδιά σου, και δες τις νεφέλες της υπέρλαμπρης αγάπης προς το ισραήλ, που έχουν οι νεφελίμ για φως την σταύρωση σου.

Ιωάννης ξυπόλυτος μελχισεδέκ, ηγούμενος και χρισμένος από τη βασιλεία του ουράνιου άθωνα, των Ελλήνων διάκονος, και διδάσκαλος του όσιου Πλάτωνος, οσίου Σωκράτη, οσίου Αριστοτέλη, της προφήτισσας ιέρειας του Απόλλωνα του Ιησού Χριστού, εμάς των ανθρώπων τον μεσσία, που σήμερα οι γνωρίζοντες πολύ καλά του τί ποιούσι, με νεφελίμ δεσπότες πόρνους και παιδεραστές, και θεολόγους, και συγγραφείς τύπου διχόνοιας, φθόνου και πολέμου, και τύπου ρέικι αλά οθωμανισμού διδασκάλων παιδιών του θεού του ισραήλ, που με νεφέλες αντί για φως, μας οδηγούν από την όχθη τους στην βασιλεία του ισραήλ του θεού τους.... οι καταπατητές των εθνών.

Του Πυθαγόρα των ανθρώπων η ουσία των αριθμών προς το γίγνεσθαι και εξελίσσεσθαι της φύσης της ψυχής σας.

Του Κολοκοτρώνη και του Μακρυγιάννη και του Πατρο-κοσμά και όλων των Αγίων Μεγαλομαρτύρων, ο ευλογημένος τους, ο έσχατος του Πάτερ ημών από το Θεό στη Γη βασιλεύς σας.

Ιωάννης