Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Πατριάρχης που Βραβεύτηκε από Ραβίνο ; !!!




Η ηγέτις τάξις που πρέπει να δίδει το παράδειγμα δια λόγων και πράξεων και που εννοεί να την μιμήται η μεγάλη μάζα του λαού, έχει διαγράψει από τα διαφέροντά της την πνευματικήν ζωήν. Και έτσι ζώσα μακράν του Ευαγγελίου είτε ζη τον φυσικόν βίον, με ροπήν την ικανοποίησιν των απύθμενων απαιτήσεων κατωτέρων επιθυμιών, είτε έχει προσδεθεί εις το άρμα αντιχριστιανικών δοξασιών και αιρέσεων, προξενούσα διπλήν ζημίαν εις το έθνος."

(Πηγή αποσπάσματος: ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Υπό το φως των προφητειών της Ορθοδοξίας, Κωνστ. Τσατάλου)

"Διότι η αποσιώπησις της ορθοδόξου πίστεως «τρίτον αθεΐας είδος» (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Συγγράματα, τ.2, σ. 483), λέγεται υπό των Αγίων. " (ΦΩΝΗ ΠΑΤΕΡΩΝ, Αθήναι, Φεβρουάριος 2006)


***

Βραβεύτηκε απο τον ραβίνο;;;
Αυτός που τους ήρωες του 1821 έχει ως αλήτες ξυπόλητους που εκδίωξαν τους ευεργέτες σας πατριώτες του τούρκους;;;

Προσκυνάτε τον άνθρωπο που ομολόγησε πως προσκυνά αυτούς που τον βραβεύουν στο όνομα του έθνους Αυτού;

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕ ΟΙ ΣΤΟΕΣ..
selida 190 «ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ'' ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ»
***
''ο ευσεβής εβραίος γιγνωσκετω, ότι το αίμα των χριστιανών θυσία εστί τα μάλα ευπρόσδεκτος τω ουρανώ, ώστε το χέειν αίμα χριστιανού, είναι θυσία τόσον ιερά , όσον ή των μάλλον πολύτιμων αρωμάτων και μύρων, μέσον έξι ω έως των αμαρτανόντων εβραίων, θυσία προ παντός συναποφέρουσα την ευλογίαν του υψίστου, επί των εκτελούντων και μεταλαμβανόντων αυτής.

και το ιερό τους ευαγγέλιο λέγει :
• KIDDUSCHIM (68A). "Οι Χριστιανοί είναι ένας λαός γαϊδάρων". • IORE DEA (337, 1). "Αντικαταστήσατε τους νε­κρούς Χριστιανούς, όπως αντικαθιστάτε ψοφήσασαν αγε­λάδα ή γάϊδαρον". • ΙΕΒΗΑΜΜΟΤΗ (61 Α). Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι, αλλά οι Χριστιανοί δεν ονομάζονται άνθρω-ποι . IORE DEA (148, 5). "Εάν ο Χριστιανός δεν είναι πιστός, τότε δύνασαι να του αποστείλης δώρα". • HILKOTH AKUM (IX, 2). "Να αποστείλης δώρα εις τους Χριστιανούς, μόνον εάν αυτοί είναι άθρησκοι". • IORE DEA (81, 7 HA). "Αι Χριστιανοί τροφοί πρέ­πει να αποφεύγονται, διότι αύται είναι ακάθαρτοι". • IORE DEA (153, 1, Η). "Αι Χριστιανοί τροφοί θα οδηγήσουν τα τέκνα προς αίρεσιν".


Σας ευλογώ να θερίσετε αιώνια ότι προσκυνάτε.
Ψευτο- Έλληνες σκυλιά του Πατριάρχη σας των τεσσάρων μιναρέδων των ραβίνων τον θεό… έξω εσείς ... από την Ελλάδα... κολασμένοι της κόλασης του θεού του ανθρώπου σατανάδες ως τον πατριάρχη σας ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.


Ιωάννης