Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΦΑΚΕΛΟΣ: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ! 1ο Μέρος



Τα τελευταία 40 χρόνια διαπραγματεύονται για λύση στο Κυπριακό. Στην Κύπρο υπάρχει έδαφος υπό Τουρκική κατοχή. Νεκρούς, πρόσφυγες, αγνοούμενους και μέγιστη αδικία άφησε πίσω της η Τουρκική εισβολή. Από την άλλη βλέπουμε τον πατριάρχη Βαρθολομαίο να συμμετέχει σε προσευχές των ιμάμηδων και να χαρίζει το κοράνι. Το ίδιο κάνουν και αρκετοί άλλοι, μητροπολίτες, πατριάρχες, πολιτικοί που πιστεύουν ότι θα βρουν άκρη με εκείνους που κατέσφαξαν Έλληνες, με εκείνους που όλοι βλέπουμε σήμερα τον ρόλο τους....


Ας αναρωτηθείτε Έλληνες: υπάρχει περίπτωση να βρεθεί δίκαια λύση, όταν οι Τούρκοι, οι διεθνείς παράγοντες, αλλά και οι ημέτερες πνευματικές αρχές εκπροσωπούν το άδικο; Πού είναι όλα εκείνα τα ψηφίσματα του Ο.Η.Ε. κατά των Τούρκων; Ποιος άκουσε τον ελληνικό και κυπριακό λαό; Ποιοι είναι αυτοί που σχεδιάζουν προδοσίες και τις εφαρμόζουν;

Δεν είναι το θέμα το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο που τελευταίως ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε στην Κύπρο. Το θέμα κυρίως είναι η πλήρης υποταγή των Ελλήνων απανταχού της γης, που με έντεχνο τρόπο σχεδίασαν και εφαρμόζουν εκείνοι που με την δύναμη των όπλων, την διαστρέβλωση της παιδείας, την διαστρέβλωση της ιστορίας του κάθε λαού, τον πόλεμο εναντίον της Ορθοδοξίας με κατάφορη παραβίαση όλων των Κανόνων, ασκούν εξουσία στον πλανήτη, αγνοώντας επιδεικτικά ακόμα και την ύπαρξη του Θεού. 

Ας μην έχουμε αυταπάτες! Δεν είναι δυνατόν να δοθεί δίκαιη λύση στο Κυπριακό, όταν τους Έλληνες  τους κτυπούν με κάθε τρόπο, η παιδεία μας έπαψε να είναι ελληνική και τα παιδιά μας μαθαίνουν ιδανικά άσχετα με τον ελληνισμό και τον τρόπο ζωής των Ελλήνων.

Κανείς Έλληνας δεν μπορεί να συναινεί στα κατ’ εξακολούθηση εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού και να υποτάσσεται στο άδικο με την ιδέα ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, αλλά και όποιος Έλλην αδιαφορεί και σιωπά, θεωρείται συνένοχος, όπως πολύ ορθά μας λέει ο Μέγας Βασίλειος «ο σιωπών δοκεί συναινείν»!