Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ !!!!



Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ !!!!

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΩΣ ΘΥΣΙΑ ΕΥΑΡΕΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: Το Εβραϊκό Ταλμούδ και η Δογματική Διδασκαλία Αυτού. Διήγησις περί του πώς οι Εβραίοι πίνουν ανθρώπινο αίμα· από την σελίδα 188 και μετά γίνεται σαφής η ιδεολογία των Εβραίων. Μέσα από τις γραφές τους, αλλά και από ιστορικά γεγονότα αποδεικνύεται ότι είναι ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ.


ΕΔΩ Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2013/11/blog-post_20.html



Από την άλλη ως γνωστόν ο εβραίος Γιώργος Παπανδρέου, το εβραϊκό γένος Μινέϊκο, ομολογεί ότι όσοι είναι στην Βουλή των Ελλήνων ΔΕΝ είναι Έλληνες… Κάποιοι από αυτούς ανά καιρούς έχουν ομολογήσει δημοσίως ότι είναι Εβραίοι. Επίσης, μελετώντας το ιερό τους βιβλίο Ταλμούδ μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως τους νόμους που μας επιβάλλουν, γιατί απλά το εφαρμόζουν σε εμάς !





Το μέγιστο θέμα που προκύπτει είναι ότι η Εκκλησία της Ελλάδος ενώ γνωρίζει ότι μας κυβερνούν φυλές ισραήλ όχι μόνο δεν κάνει τίποτα, αλλά ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!

το άστρο του Δαυίδ στα αετώματα της Μητρόπολης



Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησία του Χριστού δέχεται να κυβερνούν την Ελλάδα αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό και κατ’ επέκταση σήμερα σταυρώνουν τον ελληνικό λαό ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΑΣ !










ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο μακ. ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ:



ΕΝΩ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΡΗΤΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ !




Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΚΙΖΕΙ ΒΟΥΛΗ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΟΡΚΙΖΕΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !!!!!




ΟΡΚΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; !!!!