Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ρίχνουν λεφτά οι Τράπεζες υπό τη μορφή διαφήμισης και όλοι οι πόρνοι δημοσιογράφοι λειτουργούν ως διαφημιστές των τοκογλύφων. ΚΑΜΙΑ αρνητική λέξη , ΚΑΜΙΑ κριτική ... Οι τράπεζες όχι μόνο θα κρατήσουν όσα χρήματα κατάφεραν και πλήρωσαν οι πολίτες ...αλλά θα τους πάρουν και το ακίνητο ...εθελοντικά υπό τον εκβιασμό να τους πάνε στα δικαστήρια όπου φυσικά ο πολίτης δεν έχει καμία ελπίδα γιατί χρόνια τώρα νομοθέτες για τα τραπεζικά θέματα ήταν πράκτορες των τοκογλύφων που παρίσταναν τους πολιτικούς. Άλλωστε όλες οι κυβερνήσεις εκλέχτηκαν με μοναδικό στόχο να σώσουν τους τοκογλύφους με οποιοδήποτε κόστος σε αίμα και σε χρήμα. 

Ο τοκογλύφος Shylock στο θεατρικό του Σαιξπηρ «Ο Έμπορος της Βενετίας» ήταν έτοιμος να κόψει μία λίβρα σάρκας από αυτόν που του χρωστούσε αδιαφορώντας για το αν εκείνος θα πέθαινε. 


«Ή πληρώνεις τον τοκογλύφο ή πεθαίνεις» …Δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση.
Κι ακριβώς πάνω σ’ αυτό το μοτίβο κινούνται οι αριστεροδεξιοί δολοφόνοι της κοινωνίας.
Μεταξύ του ενδεχομένου της ΜΗ πληρωμής των τοκογλύφων και της καταστροφής των Ελλήνων …επιλέγουν σταθερά και χωρίς δεύτερη σκέψη την καταστροφή μας… και μάλιστα μέσω αυστηρότατων νόμων που ξεκάθαρα αδικούν εμάς τους εντολείς τους… κι ευνοούν τους ξένους τοκογλύφους.



Και πάνω σ'αυτήν την «αρχή» κινείται ο κόσμος όλος. 

Είτε για να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους , είτε για να αποκτήσουν νέα πλούτη οι τοκογλύφοι υποχρεώνουν τα κράτη να μπουν σε πολέμους ή προκαλούν εμφυλίους για να ανατρέψουν ανυπάκουους ηγέτες. Με την υπόθεση της Lehman Brothers αλλά και της Ελλάδας ειδικότερα ...είδαμε πόσο δούλεψαν οι κυβερνήσεις για να μεταφέρουν τα χρέη και τις απάτες των τοκογλύφων στις πλάτες των λαών...αφού τους έπεισαν με τη βοήθεια των πρακτόρων-δημοσιογράφων ότι όλα γίνονται για να αποφευχθεί το χειρότερο. Αλήθεια τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν που τρώει στα συσσίτια της Εκκλησίας ή που μεταναστεύει σε ξένη χώρα για να βγάλει απλά ένα μεροκάματο;

Τον Έμπορο της Βενετίας θα έπρεπε να διδάσκουν στα σχολεία ώστε να κατανοούν οι άνθρωποι ποιος πραγματικά αποφασίζει για τη μοίρα τους. Αλλά επειδή και οι κυβερνήσεις και όλοι όσοι διορίζονται από αυτές είναι υπηρέτες του ίδιου συστήματος ... εννοείται ότι στα σχολεία δεν θα υπάρξει ποτέ αρνητική αναφορά για τους τοκογλύφους και τις τράπεζες.




Ε.