Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!


Από τον Απρίλιο του 2015 που δημοσιεύτηκε το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ – MEMORANDUM και η επιβαλλόμενη ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΕΚΚΛΗΣΙΑ, από 2016 έως 2020, και έως σήμερα έχουν ήδη εφαρμοστεί ή είναι τώρα σε εξέλιξη στην ελληνική κοινωνία τα παρακάτω άρθρα του.

Σε πορεία εφαρμογής είναι και όσα δεν βρίσκονται σε αυτό το άρθρο, και μπορείτε να τα ξαναδείτε εδώ:  http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html  (ΣΟΚ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ).

Βρήκαν -για να μην πω εφεύραν- τρόπο μέσω μιας ψεύτικης και σκηνοθετημένης οικονομικής εξάρτησης να εφαρμόσουν τα ανθελληνικά σχέδιά τους. Μέσω ενός σκηνοθετημένου ψέματος που το πιστέψατε ότι είναι αλήθεια από τα παπαγαλάκια τους μας καταστρέφουν. Εδώ παραδέχτηκαν τα μαγειρέματα του χρέους, κι όμως κανείς σας δεν αντέδρασε σε αυτό το έγκλημα…  Αρκείστε σε κάποιους μητροπολίτες που δήθεν φωνάζουν εναντίον, και δεν βλέπετε ότι βλέπετε ότι κι αυτοί είναι στο κόλπο! …γιατί αν δεν ήταν θα σας έλεγαν τα δικαιωμάτά σας βάση των Νόμων (δες παρακάτω βίντεο).
 
Ξεκίνησαν με παρεμβάσεις στο μάθημα των θρησκευτικών, ακολούθησε η αλλοίωση της ιστορίας, άρχισαν να εξαφανίζουν τα Αρχαία ελληνικά, και μίλησαν για δήθεν «εκσυγχρονισμό» της γλώσσας. Καταργούν τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών και τον εκκλησιασμό.

Πρόβλημα λένε στις ελληνικές κυβερνήσεις οι παρελάσεις, τώρα η σημαία και η απόφαση να μην γίνεται έπαρση και υποστολή της στα σχολεία. Ορισμός σημαιοφόρων με κλήρωση και όχι με την επιλογή των αρίστων μαθητών. Και τώρα… παίρνει σειρά η κατάργηση της προσευχής στα σχολεία και ο εκκλησιασμός των μαθητών.

Με σχέδιο Προεδρικού διατάγματος του υπουργού Παιδείας, που κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας , προβλέπεται η παντελής κατάργηση του εκκλησιασμού στα δημοτικά σχολεία που μέχρι σήμερα είναι προαιρετικός.

Εδώ τα άρθρα που έχουν εφαρμοστεί ήδη και που τώρα είναι σε φανερή εξέλιξη :   


Α. MEMORANDUM Διασφαλιστικά Ταμεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρωπαϊκή Ένωση

Άρθρο 1: Ενοποίηση Ασφαλιστικών Ταμείων σε Ελλάδα σε δύο, έως 18.9.2019, στα εξής:
1.      Ίδρυμα Κοινωνικών Προνοιακών-Υγειονομικών Χορηγήσεων
2.      Ίδρυμα Γεωργικής και Εργατικής Ασφάλισης
Άρθρο 2: Ενοποίηση Συνταξιοδοτικών Αποδοχών σε 560€ για τα δύο (2) Ταμεία έως 30.9.2017 και 365€ έως30.9.2020

MOMERANDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ στην Παιδεία

Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.
Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.
Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.
Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από11.10.2016.
Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.
Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.

MOMERANDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ στην Εκκλησία

2 Β: Αφαίρεση γενείων και μαλλιών από κληρικούς, από 1.5.2017.
8 Γ: Κατάργηση ΑΒΑΤΩΝ σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 17.4.2017.
11 Α: Αποδοχή ως πρώτου ρόλου στην χριστιανική εκκλησία του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, από 15.8.2017.

MOMERAMDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ σε Διοικητική Μεταρρύθμιση

Άρθρο 3: Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών σε όλα τα κράτη ευρωπαϊκής ενώσεως, άνευ όρων, από19.11.2016.
Άρθρο 4:
4 Α: Αποδοχή ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας – να παρελαύνουν ελευθέρως και τακτικώς, σε όλες τις οδούς των πόλεων της ευρωπαϊκής ενώσεως, από 16.8.2016.
4 Β: Αποδοχή ομοφυλοφιλικών γάμων και διενφιλικών γάμων και υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους, από 16.5.2016.
6 Β: Νομιμοποίηση ομοφυλοφιλίας και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα – διδασκαλία για ομοφυλοφιλία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, από 20.9.2016.
8 Γ: Αποδοχή καύσεως των νεκρών, από 1.5.2016.
*********************************

Από μελέτη που έκανε η ιστοσελίδα «Πενταπόσταγμα» (pentapostagma.gr) διαβάζουμε τα εξής:

«Σύμφωνα πάντως με τις αλλαγές που θεσπίστηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα της περασμένης εβδομάδας, καταργούνται μια σειρά από θεσμικές εκδηλώσεις των δημοτικών σχολείων. Συγκεκριμένα:

Καταργείται η έπαρση της σημαίας στα σχολεία που γινόταν κάθε πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, συνοδεία του Εθνικού Ύμνου, αλλά και στις εθνικές επετείους και εορτές. Με το νέο Π.Δ. Προβλέπεται απλώς πως “ Η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες”. Η έπαρση της σημαίας παράλληλα με την ωδή του εθνικού ύμνου από τους μαθητές δεν περιλαμβάνονται πλέον στο πρόγραμμα των δημοτικών σχολείων. Στα δημοτικά σχολεία θα ακολουθείται το τελετουργικό της έπαρσης που τηρείται για τα δημόσια κτίρια της χώρας, και όχι το έως τώρα τελετουργικό βάσει του οποίου τα παιδιά τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο με το βλέμμα στη γαλανόλευκη.

– Παραμένει η πρωινή προσευχή, αλλά μόνο στη καλοκαιρία: Στο νέο Π.Δ. προβλέπεται πως «πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπαιδευτικών που εφημερεύουν». Το παλαιότερο Π.Δ. προέβλεπε: «Πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπ/κών που εφημερεύουν. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η προσευχή πραγματοποιείται στην αίθουσα κάθε τάξης. Oι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν υποχρεωτικά στην πρωινή κοινή προσευχή και στον εκκλησιασμό και επιβλέπουν το τμήμα του».»
*******************

ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟ;
…ΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ !
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;


****************

ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΠΙ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ…


ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΥΠΟΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ !

Socratesnios