Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ



Εις το Άγιο όνομα της ιερής Βασιλείας του Θεού και Πατρός των Υιών Του Φωτός του Ανθρωπισμού, του Βασιλέα των Ουρανών στην γη, εγώ ο γέροντας των Αγίων Ελλήνων Πατέρων και βασιλεύς της εν Άθω Βασιλεύουσας των Ορθοδόξων Υιών του Πατρός, προς την Εκκλησία της Ελλάδος και πάσης διαιρεμένα σχίσματα και αρχιεπισκόπους:

Ανάξιοι, Ανάξιοι, Ανάξιοι τρεις φορές από τον Θεό είστε από την Αγάπη του Χριστού προς τους Έλληνες και την Πατρίδα Του Ελλάδα !
Τρεις φορές πρέπει να μετανιώσετε !

Διότι σε πνευματική καραντίνα κρατάτε το σώμα του Χριστού Ορθόδοξου Χριστιανού και του στέφετε για γνώση :
''Να είναι φυλακισμένη η ψυχή αντί τον Χριστό· η ψυχή του Χριστιανού να είναι στον τάφο που δεν είναι νεκρός ο Χριστός και Αυτός να μην το ξέρει... και νεκρός ο άνθρωπος το Εν του Παντός να έχει τον Χριστό ως κάποιον Άλλον από τον εαυτό του…
ώστε οι πεφωτισμένοι να κοιμίζουν τον λαό με το υπέρλαμπρο της ψεύτικης εξουσίας τους· να εξουσιάζουν δημοκρατικά και ελεύθερα Τούρκικα τον θάνατο των Ελλήνων.
*****


ΥΙΟΙ ΘΕΟΥ ΕΣΤΕ !
Όταν προσεύχεσαι στον Θεό και πιστεύεις πως είσαι στον Θεό αρεστός άνθρωπος
και δεν κάνεις έργα για αυτά που προσεύχεσαι, μα ζητάς από τον Θεό να τα κάνει για εσένα, τότε είσαι σαν τον εργάτη που το ''τάλαντο του το έχει κρυμμένο μέσα στο χώμα''.
Είναι όπως όταν βλέπεις την απάτη και σιωπάς· τότε είσαι το ίδιο με τον αμαρτωλό που την κάνει και στα μάτια του Υψίστου Θεού υποκριτής.
Σκέψου όταν πηγαίνεις στην εικόνα του Χριστού και του ζητάς λύτρωση από τις μαύρες τις μαγείες, πως ποτέ δεν πίστεψες πως ο Χριστός μας τον θάνατο καταπατήσας και τον δε διάβολο καταργήσας και εσύ ως τυφλός δεν βλέπεις πως είσαι αυτός που φοβάσαι, αντί Αυτός που είναι η Αγάπη Θεός ...και σπέρνεις μόνος σου αυτό που ως Υιός Θεού πιστεύεις.
''Ό,τι πιστεύεις γίνεται'', ''ό,τι δεν έγινε είναι αυτό που πίστεψες ότι δεν θα γίνει”.



Ιωάννης