Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ



Αυτό είναι το ψευτορωμαίικο που την σημαία της Ελλάδος την πήρε το κύμα (Ίμια) και τους στρατιώτες Έλληνες τους έχει να καθαρίζουν τις τουαλέτες της στρατιάς της τζιχάντ !

ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μαρτυρία του Ιωάννου εις την Αδιαίρετη ομοούσια ημών Αγία Τριάδα, ότι ο ελληνικός στρατός και όλη η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος γνώριζαν ότι θα δολοφονηθεί ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και το επέτρεψαν.
Ο απλός παπάς που είναι και πνευματικός που φωτίζει το ποίμνιό του, είναι ο σπόρος του πνεύματος που έχει η κεφαλή του, την Αρχιεπισκοπή.
Ό,τι γνωρίζει ο παπάς και ό,τι πράττει, δίνει λόγο στην κεφαλή του.
Έτσι και οι στρατηγοί που εξομολογήθηκαν πως γνώριζαν πως θα δολοφονήσουν τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, τα γνωρίζει και η κεφαλή της Εκκλησίας (τα έχουν μιλημένα αναμεταξύ τους).
Στην προκειμένη περίπτωση, ο πατήρ-Ιωάννης του Κουβαρά, ο πιο άγιος εξορκιστής μαύρης μαγείας του Νικολάου Μεσογαίας είναι παράδειγμα της μεγαλύτερης πλεκτάνης και απάτης που παίζεται εις βάρος των Ελλήνων, τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.

Σύσσωμο όλο το ιερατείο με όλα τα ιερατεία των ΓΟΧ, όχι μόνο συγκάλυψαν το γεγονός ότι γνώριζαν για την δολοφονία του Αρχιεπισκόπου ημών Χριστόδουλου αλλά παραποίησαν όλο το Άγιο Πνεύμα του Ιησού Χριστού και αντί τον Χριστό τον σατανά φώτισαν.
Και τους Έλληνες ποιμένουν στην οδό του αφανισμού.
Αδέρφια Έλληνες ξυπνάτε, τα ελληνόπουλα μαθαίνουν από τα νήπια από τραβεστί κρατικούς δασκάλους με γόβες και με την ευλογία της Ιεράς Συνόδου να τραγουδάνε "it's ok to be a gay"!!!

Με την ευλογία της σέχτας της αντίχριστου εκκλησίας στη θέση του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος τιμάται ως άγιο το Κοράνι.
Και αντί η Εκκλησία και το Κράτος να υπηρετεί τους Έλληνες ακτήμονες, τους Έλληνες καταδιώκει με το 666=ΑΦΜ βάζοντάς τους δυσβάσταχτους φόρους.
Και την ίδια ώρα καλωσορίζουν μέσα στην Ελλάδα τις ορδές της στρατιάς του ιερού πολέμου που ξηλώνει τους σταυρούς από τις εκκλησιές και καίει την ελληνική σημαία.
Είναι αυτοί που πήραν ευλογία από του αντίχριστου την εκκλησία, να σφάξει όποια γυναίκα πιστεύει ότι είναι άνθρωπος και όλους τους απάνθρωπους που τραγουδάνε "it's ok to be a gay".


ιωάννης βασιλεύς των μπάσταρδων παιδιών των θεών της γης
*****