Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ



Επειδή πολλοί θέλησαν να βασίσουν τις ελπίδες τους σε έναν
Φραγκούλη, σ΄ έναν Γράψα κλπ... να έχουμε στα υπόψη ότι ΚΑΝΕΝΑΣ αξιωματικός δεν πάει ψηλά ... αν δεν τον εγκρίνει το ΝΑΤΟ και οι προδότες των κομμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε να αλλάξει τα ψηφοδέλτιά του σε μια νύχτα με μόλις ένα τηλεφώνημα από το Σιωνιστικό Λόμπι της Νέας Υόρκης. 

Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη τα ξένα αφεντικά. Ας σταματήσουμε να ψηφίζουμε οποιονδήποτε επειδή απλά ... «Καλά τα λέει!» . Αυτό μας έφαγε! Αντί να δίνουμε σημασία στο τι πραγματικά πράττει κάποιος ... αρκούμαστε και βασιζόμαστε σε ανθρώπους που σχεδιάζουν και την τελευταία τους συλλαβή για να μας εξαπατήσουν. Καταφέρνουν να μας κάνουν να ακούμε ...μόνο αυτά που μας αρέσουν, ενεργοποιούν την ελπίδα στην ψυχή μας ... και μετά ... «Πάρτε στα μούτρα Μνημόνια 8.000 σελίδων και δάνεια 100 ετών και παραδώστε τα σπίτια σας για να πληρωθούν τα υποβρύχια του Άκη , οι Ολυμπιακοί και τα κλεμμένα από Τράπεζες και Ταμεία. 

Ας γυρίσουμε την πλάτη σε ότι προβάλλουν με χαρά τα ΜΜΕ ... κι ας κοιτάξουμε γύρω μας για ανθρώπους που ξέρουμε ποιοι είναι και που μένουν και πόσο ηθικοί είναι. Να σπρώξουμε αυτούς που πραγματικά μας εκφράζουν κι όχι αυτούς που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ ...χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη του marketing και της ψυχολογίας ... με μοναδικό στόχο να μας εξαπατήσουν, να μας κλέψουν την ψήφο και να την χρησιμοποιήσουν εναντίον μας για να μας πάρουν τα σπίτια.



Ε