Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ;


Τα του Καίσαρα στον Καίσαρα και τα του Θεού στον Θεό.
Μα… πότε αποδίδουμε στον Καίσαρα τους φόρους; ΜΟΝΟ όταν δεν θίγεται η ευσέβεια. Αν θίγεται η ευσέβεια, τότε του διαβόλου είναι ο φόρος, δηλαδή αυτού που διαβάλλει, και ΔΕΝ οφείλουμε να αποδώσουμε.

«Αποδός τα του Καίσαρος» «εκείνα» «μόνον, τα μηδέν την ευσέβειαν παραβλάπτοντα». Ότε δε παραβλάπτεται η ευσέβεια, «ουκέτι Καίσαρος, αλλά του Διαβόλου φόρος εστί και τέλος το τοιούτον» (Χρυσοστόμου, PG. 58, 656).

Ευσεβής είναι αυτός που τρέφει σεβασμό και αφοσίωση στο Θεό (και στον πλησίον) και το εκδηλώνει με την τήρηση των εντολών του… και στο σήμερα πού η ευσέβεια του Καίσαρα; Πού ο σεβασμός του «Καίσαρα» (εδώ η εκάστοτε φορομπηχτική κυβέρνηση στηριζόμενη σε φτιαχτά και ψεύτικα –εκ του πονηρού- μνημόνια) και στον κάθε πολίτη άνθρωπο; Και πού εφαρμόζεται το άρθρο του Συντάγματος που λέει ότι καθένας πληρώνει ανάλογα με όσα μπορεί;
Ο Μαμωνάς… το χρήμα. Και ενώ το Ευαγγέλιο λέει «ή Χριστό ή μαμωνά» και «ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά», ο Καίσαρας αλλά και εμείς για ποιον πληρώνουμε; Σε ποιον οφείλουμε να χάσουμε την πατρίδα μας;


Και κατ’ επέκταση το σύμβολο του μαμωνά είναι το 666! Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά ∆ιαθήκη, επέβαλαν µια συγκεκριμένη φορολογία στα έθνη που υποδούλωσαν µε διαφόρους πολέµους. Η ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού. Τώρα, για να υποτάξουνόλον τον κόσµο, βάζουν πάλι αυτόν τον παλιό φορολογικό αριθµό, που συνδέεται µε το «ένδοξο» παρελθόν τους.
Γι’ αυτό δεν θέλουν να τον αντικαταστήσουν µε άλλον αριθµό. Το 666 δηλαδή είναι το σύµβολο του µαµωνά. Το πήραν από τα σταθµά του χρυσού – δεν ήξεραν αυτό που αναφέρει ό Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη -αλλά δεν παύει να είναι µαµωνάς. (Γερ. Παϊσίου, Λόγοι Β, σ. 101)

Και να που μας έβαλαν να πληρώνουμε ηλεκτρονικά, μας αρπάζουν τα χρήματα από τους λογαριασμούς χωρίς καν να μας ρωτήσουν, μας παίρνουν τα σπίτια, γη και ύδωρ χαρίζεται, ηλεκτρονικά εισιτήρια και κάρτα πολίτη και … τσιπάρισμα εν τέλει. Μα για στάσου… μην κοιτάς το τέλος, ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Η Ελλάδα από ποιους κυβερνάται; Ο εβραίος Γεωργάκης Παπανδρέου (το εβραϊκό γένος Μινέικο) μάλλον το είπε καθαρά μέσα στην Βουλή: «Αλίμονο αν ο ελληνισμός ήταν απλά θέμα dna. Θα αναρωτιόμουν πόσοι από δω θα μπορούσαν να είναι βουλευτές αυτής της αίθουσας»!!!
Επίσης, το θέμα με τα Σκόπια σε αυτή τη «σφαίρα» εντάσσεται. Γιατί φαγώθηκαν να δώσουν το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια;… μα γιατί θέλουν να φτιάξουν ένα νέο κρατίδιο με κέντρο την Θεσσαλονίκη, και να εκμεταλευτούν το υπερπλούσιο υπέδαφός της. Πάλι για τα λεφτάδηλαδή, πάλι να μας κλέψουν, να μας αρπάξουν την χώρα μας!

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι με το άνοιγμα της ναυσιπλοΐας στον Αξιό ποταμό, Σκόπια και Βουλγαρία αξιώνουν κήρυξη δικής τους ΑΟΖ!!! Κι όσο αντιδράμε, μας φτωχοποιούν κι άλλο, μέχρι να τα δεχτούμε όλα.

Δεν ξεσηκωθήκαμε για την άθλια παιδεία του “2 κοκόρια γέννησαν το αυγό”, δεν ξεσηκωθήκαμε σε τίποτα απόσα άθλια μας έχουν επιβάλλει, ας ξεσηκωθούμε τώρα ως ύστατη πια προσπάθεια ανάκτησης της Ελλάδος και του ήθους μας.

Νισάφι πια!!! Ας βάλουμε ένα τέλος στο κακό, όλοι μαζί αδερφωμένοι.

«Αποδός τα του Καίσαρος» «εκείνα» «μόνον, τα μηδέν την ευσέβειαν παραβλάπτοντα». Ότε δε παραβλάπτεται η ευσέβεια, «ουκέτι Καίσαρος, αλλά του Διαβόλου φόρος εστί και τέλος το τοιούτον».


SOCRATESNIOS



ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ