Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ



Ο Nimetz , υπήκοος των ΗΠΑ, δηλαδή της χώρας που πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της άλλης πλευράς (της FYROM) ... είναι άκυρος ως διαπραγματευτής ...είναι απλά απαράδεκτος. Και ο ίδιος ως προσωπική στάση και ως υπήκοος χώρας που δεν κράτησε ουδέτερη στάση δεν εκφράζει παρά τα συμφέροντα των επικυρίαρχων. Πόσο μάλλον όταν συνδέεται και με τον Soros. 

Στον πιο ασήμαντο αγώνα ποδοσφαίρου ...γίνεται προσεκτική επιλογή του Διαιτητή για να μην υπάρξει η παραμικρή υπόνοια αδικίας.
Κι η Ελλάδα πάει στη διαπραγμάτευση για ένα σοβαρό εθνικό θέμα ... με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Soros, τα Σκόπια με κυβέρνηση Zaev-Soros και με διαπραγματευτή ...τον περιούσιο «Αμερικανό» Nimetz-Soros. 


Αυτό το θέμα το είχα θέσει σε συνέδριο της Παμμακεδονικής το 2013 στη Φλώρινα ...και τους είχε φανεί ασήμαντο θέμα προς συζήτηση...ενώ θα έπρεπε από παλιά να είναι σταθερή απαίτηση της Ελληνικής πλευράς η αποπομπή του.

Από τη Θεσσαλονίκη ο κόσμος έστειλε το μήνυμά του παρά τις προσπάθειες κουκουλώματος από τα ΜΜΕ ... και τώρα έχουν σκυλιάσει να απαξιώσουν την επιτυχία του συλλαλητηρίου λέγοντας ότι το οργάνωσε η Χρυσή Αυγή κι η ΝΔ ώστε οι συμμετέχοντες να αισθανθούν εξαπατημένοι από ιδιοτελή κομματόσκυλα που χρησιμοποιούν το Μακεδονικό για ψηφαλάκια και προσωπικό πλουτισμό. Και ποιοι τα λένε αυτά ... οι Οικολόγοι Πράσινοι-Soros ... κι άλλοι διαφωτισμένοι που χρειάζονται 20 άτομα προσωπική φρουρά για να τους προστατεύουν από τους «θαυμαστές» τους ... τους κατεστραμμένους πολίτες. 

Αυτοί οι αδίστακτοι πράκτορες του ΝΑΤΟ και των τοκογλύφων μας υποχρέωσαν να αγωνιούμε για να αποδείξουμε τα αυτονόητα.
Να φωνάζουμε ότι «Η Μακεδονία είναι Ελληνική».

Φανταστείτε δηλαδή τους Αιγύπτιους να διαδηλώνουν φωνάζοντας ... «Οι Πυραμίδες είναι Αιγυπτιακές! » ή οι Αθηναίοι να διαδηλώνουν με σύνθημα «Η Ακρόπολη είναι Ελληνική».

Κι όλη αυτή η σχιζοφρένεια ... για να υπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά τους ώστε να παραμείνουν στις καρέκλες και στην κουτάλα όσο το δυνατόν περισσότερο.
Άλλωστε ξέρουμε πλέον τι συμβαίνει στους πολιτικούς και στις χώρες που πραγματικά αντιστέκονται στους τοκογλύφους και στο ΝΑΤΟ. 

Η ηρεμία που υπάρχει στην Ελλάδα ...είναι η καλύτερη απόδειξη του πόσο πουλημένα είναι όλα τα τομάρια της Βουλής.
Λατρεμένος ο «αντιεξουσιαστής» Τσίπρας.


Ε