Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Οι Σύγχρονοι Διώκτες του Ελληνισμού: Στα Χέρια Αλβανών Δολοφόνων οι Περιουσίες Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο


ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ...

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Έχουμε πολλές φορές στο παρελθόν αναφερθεί στα ύπουλα σχέδια του Αλβανικού Κράτους, να αλλοιωθούν πληθυσμιακά οι περιοχές της Βορείου Ηπείρου με κύριο στόχο αυτές της Χιμάρας και των Αγ. Σαράντα. Είδαμε λοιπόν για το σκοπό αυτό ενοποιήσεις δήμων και υφαρπαγές των περιουσιών των Ελλήνων με ψεύτικα στοιχεία και η απόδοση τους σε Αλβανούς, δηλαδή σχέδια εθνοκάθαρσης που αποκαλύφθηκαν μάλιστα στο παρελθόν, για άλλους λόγους, επίσημα από τους Ράμα και Μπερίσα.
Μάθαμε επίσης πρόσφατα, μέσω επίσημων ανακοινώσεων του Αλβανικού κράτους ποιες είναι μέχρι τώρα οι 123 οικογένειες που χάνουν τις περιουσίες τους στις Δρυμάδες. Τώρα σιγά σιγά βλέπουμε σε ποιους εποίκους καταλήγουν οι κλαπείσες περιουσίες των Ελλήνων, εγκληματίες και δολοφόνοι που σταδιακά θα εκδιώξουν μεγάλο μέρος της Ελληνικής μειονότητας από τις πατρογονικές εστίες τους.



Έτσι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πριν λίγες ημέρες συνελήφθη (για πολλοστή φορά) ένα διαβόητος εγκληματίας της Αλβανίας ο όποιος είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης με πλούσια δράση τα τελευταία 20 χρόνια στην Αλβανία που συμπεριλαμβάνει δολοφονίες, απαγωγές, εκβιασμούς πολιτικών και επιχειρηματιών, διακίνηση ναρκωτικών, καταστροφή περιουσίας με εκρηκτικά, κα.
Όπως προκύπτει από στοιχεία σε τίτλο ιδιοκτησίας που δημοσίευσε η ιστοσελίδα HashtagAlbania, ο συλληφθέντας είναι συνιδιοκτήτης σε ακίνητο αξίας μερικών εκατομμυρίων ευρώ στο Δυρράχιο μαζί με τον διαχειριστή της κατασκευαστικής εταιρίας EUROCOL Shpk. Η εταιρεία EUROCOL Shpk έχει αδειοδοτηθεί για την κατασκευή ενός τουριστικού θέρετρου στο χωριό Δρυμάδες στην Χιμάρα. H άδεια κατασκευής έχει δοθεί στην εταιρεία EUROCOL Shk για την κατασκευή του τουριστικού θέρετρου «Shkembinjt e Bardhe» με έκταση 19.100τμ στο χωριό Δρυμάδες από την Εθνική Επιτροπή Πολεοδομίας και φέρει την υπογραφή του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Το κτήμα με έκταση 19.100τμ πάνω στο οποίο έχει εγκριθεί η κατασκευή του τουριστικού θέρετρου, ανήκει σε δύο ελληνικές οικογένειες από το χωριό Δρυμάδες, οι οποίες είχαν μπλοκάρει τις εργασίες με δικαστική απόφαση καθώς διαθέτουν νόμιμο τίτλο ιδιοκτησίας για το κτήμα αυτό. Τα ονόματα των δύο οικογενειών βρίσκονται στην διαβόητη λίστα με τις 123 οικογένειες από Δρυμάδες που οι Αλβανικές αρχές τους ακυρώνουν τους τίτλους ιδιοκτησίας. Ο εγκληματίας που συνελήφθη, έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί στο παρελθόν για πολλά και διάφορα εγκλήματα αλλά οι ποινές φυλάκισης ποτέ δεν ξεπερνούσαν τους 12 μήνες σε κάθε περίπτωση. Για το λόγω αυτό η Αλβανική αντιπολίτευση είχε δηλώσει ότι ο κακοποιός «έχει πολιτική προστασία από το Σοσιαλιστικό Κόμμα και συνεργάζεται στενά με τον υπουργό εσωτερικών και τον πρωθυπουργό της Αλβανίας». Η ιστοσελίδα Lapsi.al αποκαλύπτει επίσης πως η κατασκευαστική εταιρεία EUROCOL Shpk έχει κατασκευάσει την νέα κατοικία του πρωθυπουργού της Αλβανίας στην οποία μετακόμισε πρόσφατα.

Θεωρούμε ότι η Αλβανική Κυβέρνηση που κόπτεται για την φιλία με την Ελλάδα … και μάλιστα ζητά και άρση του εμπολέμου από την Ελληνική Βουλή, αποκαλύπτει με αυτά τα βρώμικα σχέδια της τις πραγματικές προθέσεις της που δεν είναι άλλες από τον πλήρη αφανισμό της Ελληνικής μειονότητας.

Μάλιστα ταυτόχρονα με την αρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων στην Αλβανία μας έρχονται στο νου και οι διεκδικήσεις τους περί περιουσιών τσαμουριάς, περί όψιμων αντιρρήσεων οριοθέτησης ΑΟΖ  και αναρωτιόμαστε έτσι άραγε σκέφτονται τη φιλία με την  Ελλάδα και έτσι ανταποδίδουν τις ανοιχτές πόρτες της Ελλάδας όταν πεινούσανε … για να μην θυμηθούμε και τα κλειστά σύνορα που επιδιώκουν σε συνεργασία με την Ιταλία …


Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος
Στρατηγικός Αναλυτής
Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας
στη ΝΑ Μεσόγειο


********************************************************

Ο Ράμα παραδέχτηκε ανοιχτά ότι 50.000 στρέμματα γης έχουν «κλαπεί» σε Αγ. Σαράντα και Χειμάρρα. «Έχουν πάρει τα κτήματα των Χειμαρραίων με πλαστογραφίες και διαφθορά, άτομα που δεν έχουν καμία σχέση ή καταγωγή από την περιοχή. Άτομα που έφερε από τις Άλπεις ο Μπερίσα και τους έκανε ιδιοκτήτες στο Ιόνιο» είπε χαρακτηριστικά ο Αλβανός πρωθυπουργός, Αντί άλλης απάντησης, ο Μπερίσα παραδέχτηκε δικό του σχέδιο αλλοίωσης των ελληνικών πληθυσμών! «Έχω δουλέψει προγραμματισμένα και στους Αγίους Σαράντα έχω κατεβάσει μόνο Λάμπηδες» ανέφερε.

Ο Μπερίσα ήξερε τι έλεγε. «Λάμπηδες» είναι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Λαμπουριάς (Laberia), περιοχής ανατολικά της Χειμάρρας (πίσω από τα Ακροκεραύνια Όρη), με αισθήματα ανάλογα με τους Τσάμηδες. Συχνά γιορτάζουν τις «ιστορικές επιτυχίες» του οθωμανικού στρατού, που κατέπνιξε την επανάσταση του 1878, κατακαίοντας τα ελληνικά χωριά στη Β. Ηπειρο. Αντιστρόφως, ο Μπερίσα κατηγόρησε τον Έντι Ράμα ότι προωθεί τους δικούς του «γενίτσαρους» στην περιοχή. Αναφέρθηκε στο ότι ο Έντι Ράμα έχει παραχωρήσει τη νομή της παραθαλάσσιας περιοχής στον βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος, σύμβουλό του και διαπλεκόμενο επιχειρηματία (με ελληνικές ρίζες), Κότσο (Κωνσταντίνο) Κοκδήμα, με το αιτιολογικό ότι «οι Κοκδημαίοι πρόγονοι του νυν βουλευτή από τη Χειμάρρα στήριξαν τα παλιότερα χρόνια την κυβέρνηση της Αυτόνομης Βορ. Ηπείρου του Γεωργίου Ζωγράφου»!

Στην ουσία, πίσω από τις αλληλοκατηγορίες του Έντι Ράμα για την απώλεια «των στρεμμάτων των Χειμαρραίων» κρύβεται το ίδιο σχέδιο συστηματικής και προγραμματισμένης αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού, καθώς ο Κότσος Κοκδήμας βρίσκεται πίσω από την «τουριστική ανάπλαση» της παραθαλάσσιας ζώνης της Χειμάρρας. Είναι γνωστό ότι όλες οι αλβανικές κυβερνήσεις έχουν επιχειρήσει να αλλοιώσουν τον ελληνικό πληθυσμό, αλλά είναι η πρώτη φορά που οι Αλβανοί ηγέτες το παραδέχτηκαν δημοσίως.


Τα τελευταία 25 χρόνια η πολιτική που εφαρμόζουν οι Αλβανοί είναι απλή: υφαρπάζουν τις περιουσίες από τους Βορειοηπειρώτες, προκαλώντας τους οικονομικές δυσκολίες, και τους υποχρεώνουν να αφήσουν τις πατρογονικές εστίες τους. Η περιουσία τους καταλήγει σε Αλβανούς, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μετακομίσουν στη νέα περιουσία τους, αλλάζοντας έτσι την πληθυσμιακή σύνθεση της εκάστοτε περιοχής. Πρόκειται για αποδοτική εθνοκάθαρση μέσω οικονομικού στραγγαλισμού. Οταν ο σχεδιασμός ολοκληρωθεί, οι Ελληνες θα βρεθούν αποξενωμένοι από τον ισχυρότερο δεσμό γης. Το Αλβανικό βαθύ κράτος θα έχει έτσι οριστικά απαλλαγεί από τον βραχνά της ελληνικής παρουσίας στην περιοχή για πρώτη φορά από την αρχαιότητα! Θα έχει συντελεστεί με τον τρόπο αυτόν ακόμα μία καταστροφή, με το ελληνικό κράτος απλώς να παρατηρεί και εκ των υστέρων να μοιρολογεί….