Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ «ΓΟΝΑΤΙΣΕ» ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ !

ΧΑΘΗΚΕ δυστυχώς και η ελπίδα μας ότι το Πατριαρχείο της Ρωσίας θα ήταν το ανάχωμα κατά του παπισμού και του οικουμενισμού, με τη συνάντηση του Πατριάρχου κ Κυρίλλου με τον «αλάθητο» στην Κούβα τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο κ. Κύριλλος ζήλεψε τη «δόξα» της Νέας Ρώμης και της Ρώμης και «έβαλε πλώρη» να γίνει η Τρίτη Ρώμη, δίνοντας «γη και ύδωρ» στον οικουμενισμό! Αποκαλυπτικό ήταν το σχετικό άρθρο στην εφημερίδα μας: «Η ψευδο-Τρίτη Ρώμη ακολουθεί πιστώς την Νέα Ρώμη και αμφότερες τη Ρώμη»!

Ζήλεψε την «δόξα» του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως ο Πατριάρχης Μόσχας, ώστε επεδίωξε να συναντηθεί με τον Πάπα στην Κούβα μόλις προ δέκα περίπου ημερών. Το παρασκήνιο μεγάλο, εκτενές και το όζον παιγνίων, τα οποία δεν συνάδουν με το εκκλησιαστικό ήθος. Εκείνο όμως το οποίο κατέπληξε τους Ορθοδόξους ήταν το κοινό ανακοινωθέν, το οποίο είναι οικουμενιστικότερο και από τον Οικουμενισμό! Το κείμενο αποτελείται από 30 σημεία, αρκετά από τα οποία αφορούν στον πόλεμο της Μ. Ανατολής και της Ουκρανίας, τον θεσμό του γάμου, ο οποίος πλήττεται, τις εκτρώσεις, την ευθανασία, την πτώχεια, κ.α. Εξ ίσου μέγα μέρος αφορά στις σχέσεις με τους Παπικούς»!

Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση. Η πολυπληθέστερη Ορθόδοξη Εκκλησία «γονάτισε» στον επάρατο οικουμενισμό! Δεν μας μένει παρά να προσευχόμαστε αέναα, με δάκρυα και κοπετούς, για να κάνει έλεος ο Κύριος και να συνεφέρει τους ασυγκράτητους οικουμενιστές Ιεράρχες μας στο δρόμο των αγίων Πατέρων μας!



ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος, 15ης Απριλίου 2016, σ. 2.