Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ !

Φαίνεται ότι «άρχισαν τα όργανα» της άλωσης της Πατρίδας μας από του ισλάμ. Δείτε την ακόλουθη είδηση και θα καταλάβετε τη δεινή μας θέση:

Δασκάλες έβαλαν τα χριστιανόπουλα να προσευχηθούν στον αλλάχ! «Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν της πλατείες της Αττικής, για να προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ. Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας 4 – 5 ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα 3 ήταν μουσουλμανόπαιδα.

Έτσι, αντί για μάθημα, τα παιδάκια «μυήθηκαν» στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους! Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτε για να τα εμποδίσει» (Ιστολ. http://orahmas.blogspot.gr)!

Φρικτό και ανήκουστο: οι δάσκαλοι, τους οποίους πληρώνουμε από το υστέρημά μας, μυούν τα παιδιά μας στην δαιμονοθρησκεία, η οποία διδάσκει και εφαρμόζει τη βία, τον όλεθρο και το θάνατο !



ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος, 15ης Απριλίου 2016, σελ .2