Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ


ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ .... ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ:

Νέφη: νεφέλες στα μυαλά μας, η άγνοια.
Παναγιά: η γυναίκα, η εκκλησία
Χριστός στην σούβλα: ο άνθρωπος που ντύθηκε τον Χριστό, "ουκ έστι άρρεν , ουκ έστι θηλυν, αλλα θεοί εστέ".
Δαιμόνια: το κράτος των αποστατών της θείας χάριτος, ισραήλ, το εντός ημών των ανθρώπων σήμερα που μας έκτισαν στα μυαλά. Δαιμόνιο είναι κάτι που δεν υφίσταται να νομίζεις ότι υπάρχει, όπως δηλ ο σατανάς να έχει δύναμη Θεού, ενώ είναι κτίσμα.
Δεξιά στο ύψωμα οι 2 άνθρωποι συμβολίζουν το κράτος των εβραίων που πιστεύουν ότι αυτοί είναι ο αδάμ και η εύα , ο εκλεκτός λαός του Θεού, και όλοι οι άλλοι είναι οι κολασμένοι δούλοι τους , οι γκόημ.

Στο Ταλμούδ (ιερό βιβλίο των Εβραίων) λέει: "Ο Χριστός και η Παναγιά είναι στην κόλαση μέσα σε καυτά κόπρανα και ούρα και δεν μπορούν να βγουν έξω".
Η Εκκλησία ενώ έχει την υποχρέωση να ευαγγελίζει την γυναίκα σαν θηλυκή υπόσταση του Θεού, να γίνεται θεομήτωρ αγάπης, αποκρύπτουν την θεϊκή ουσία του ανθρώπου, και σήμερα με μορφή αγιοσύνης αγιάζει τον κάθε ενδεδυμένο Χριστό με το πνεύμα του σατανά κρατώντας τον λαό στην κόλασή του.
Επίσης, λέει το Ταλμούδ για την Παναγιά ότι "είναι κομμώτρια" (καλωπίζεται στο έξω της και μόνο αυτό δείχνει) "και πάει με πολλούς μαραγκούς" (άντρες με την ξύλινη γνώση - που μας έκτισαν- στα μυαλά).
***

ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑΝ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΙΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΥ.
Α Γ Α Π Α Τ Ε ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.