Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια- Τι συμβαίνει με τα αεροδρόμια σε καιρό πολέμου;



FRAPORT - 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια
Τι συμβαίνει με τα αεροδρόμια σε καιρό πολέμου;
............................................................................

Άρθρο με τίτλο "Εθνική προδοσία-τι συμβαίνει με τα αεροδρόμια σε καιρό πολέμου;"

".........Η χρήση τους θα ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ακόμα και σε περίπτωση πολέμου ( !!! ) με προεδρικό διάταγμα πλέον. Είναι δηλαδή και επίσημα όπως το κατανοώ απόδοση εθνικού πόρου σε ξένο ιδιοκτησιακό καθεστώς που θα ζητάει και χρήματα για αυτό σε περίπτωση χρήσης τους για εθνική άμυνα.. "
........................................................................

Αναφορά στο Φ.Ε.Κ. A 51 - 07.04.2017 "ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 28" (http://enypekk.gr/…/uploads/2017/04/%CE%A0%CE%94-28-2017.pdf)

Άρθρο 5
Προνόμια που χορηγούνται στην Επένδυση

Παραγραφος 3. "....β) Εκτός αν άλλως ορίζεται στο άρθρο 23 ή/και στο Παράρτημα 20 της Σύμβασης Παραχώρησης, όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας εξαιρούνται της επίταξης, με την εξαίρεση επίταξης σε περίπτωση εμπόλεμης κατάστασης για τις ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων και για όσο χρονικό διάστημα αυτή διαρκεί. Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία δικαιούται εύλογη αποζημίωση σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 11 παρ. 2 του νομοθετικού διατάγματος 2687/1953."
...........................................................................

“Δείτε την παραπάνω φωτογραφία και καταλάβετε το μέγεθος του “δουλέματος”.

Τα χρήματα 1,234 δις. ευρώ από της γερμανικής FRAPORT έφυγαν υπό τη μορφή δανείων από τις τράπεζες τους έφτασαν στην FRAPORT πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ και από εκεί πίσω στις γερμανικές τράπεζες.
Πολύ ωραίο επιχειρηματικό κολπάκι και εμείς σαν χώρα χάσαμε για 40 χρόνια 14 αεροδρόμια για το απόλυτο τίποτα.
Το αστείο είναι τόσο δυνατό που ο “κύριος” στα δεξιά (Κοπελούζος) δεν μπορεί να συγκρατηθεί…
Αφιερωμένο στον κ. Τσίπρα του οποίου η ομάδα διαπραγματεύθηκε “σκληρά”

Δηλαδή..

1. Τα 1,2 δις (το ύψος της επένδυσης των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων) τα χαρίσαμε στους γερμανούς και εκτός αυτού τους χαρίζουμε την εκμετάλλευση 14 αεροδρομίων για 40 χρόνια.
2. Σε περίπτωση πολέμου, η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει για την χρήση αυτών των αεροδρομίων αποζημίωση χρήσης στους Γερμανούς. (Προφανώς αν δεν πληρώσει, δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για την προάσπιση του Έθνους).
3. Για αυτό το πλεόνασμα πήγε για το 2016 στα 7,5 δις (3,9% του ΑΕΠ) για το οποίο πανηγυρίζει η κυβέρνηση και αποτελεί διαπραγματευτικό χαρτί για το χρέος με ΔΝΤ και ΕΕ;
4. Για αυτό δεν τελειώνουν οι αξιολογήσεις σύντομα, ώστε να βρεθεί "νόμιμος" τρόπος κλοπής με την βούλα της ΕΕ, που ως γνωστόν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Γερμανίας, που συνεχίζει να πλουτίζει σε βάρος μας;