Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ

Ως αρνία εσφαγμένα οι Έλληνες σήμερα
στα χέρια των εχθρών τους καίγονται μέσα στην φωτιά της κολάσεως τους.
Οι Ποιμένες τους τους μάγεψαν με Λόγους πατριωτικούς και λαμπρούς....τους μιλούν για την Αγία του Θεού Σοφία... τους μιλούν για πατρίδα...και δεν βλέπουν οι Έλληνες, πως των ποιμένων η Πατρίδα δεν είναι η Ελλάς, αλλά το Νέο Ισραήλ εν Ελλάδι.
Τα ντουβάρια της Αγίας Σοφίας των Ελλήνων κοιτούν οι Έλληνες, και τυφλοί δεν βλέπουν,
πως προσκυνούν τον θεό που σαν σκοπό έχει τον Ξεφτιλισμό των Αρχαίων Πατέρων Ελλήνων.....και της Αγίας Εκκλησίας του Ιησού Χριστού μας.

Σήμερα οι Έλληνες ως μεσσία τους έχουν το κράτος του ισραήλ...εβραίους που δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα ψηφίζουν για βασιλείς τους..και για ιεράρχες τους προσκυνούν αυτούς που για ιερό ευαγγέλιο τους έχουν το κοράνι....και το talmud.
Τα ντουβάρια της Αγίας πρωτεύουσας της Ελλάδος αγαπούν οι Έλληνες...και το Πνεύμα του Θεού των Ανθρώπων δεν Αγαπά κανείς!
Γιατί οι Έλληνες αγαπούν το σκοτάδι τους, και όχι την Ελεύθερη Ελλάδα,
και προσκυνούν για παιδεία την ομοφυλοφιλία...την σκλαβιά..και την χρυσή αγελάδα (= ναός του χρήματος) των βαρβάρων..που στον σταυρό κρατούν τους Έλληνες και την Πατρίδα τους..


Η Ιερά σύνοδος της Αγίας του Θεού Σοφίας των Ελλήνων είναι οι Προδότες και τζιχαντιστές που ντύθηκαν Δεσποτάδες,
και την αγία εκκλησία του Θεού Εμάς του Σώματος του Ιησού Χριστού Ελλήνων, τα ιμάτια μας ξεπουλούν, και το αίμα μας στους εβραίους του ισραήλ τους χαρίζουν....οι προφήτες, δολοφόνοι, οι ιούδες καταραμένοι ιεράρχες του αγίου κορανίου οι πράκτορες....εν Ελλάδι.

ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΕΛΛΗΝΕΣ !
Ο,ΤΙ ΣΠΕΊΡΕΤΕ ΤΟΥΤΟ ΔΕ ΘΕΡΊΖΕΤΕ...Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΑΣ ....ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ...ΟΥΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΦΟΡΆ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

ΟΥΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ TV ΣΑΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΆ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ....

ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ...ΜΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΑΤΕ...ΟΥΑΙ ΣΑΣ....

Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ......ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΠΟΥΤΑΛΑΔΕΣ.....ΚΑΙ
ΜΠΟΥΤΑΛΑΔΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ....ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ! ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ! ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΠΟΛΕΜΑΩ ΕΓΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ...ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ....ΚΑΙ ΑΛΗΘΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΕΛΛΗΝΕΣ !!
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΝΙΟ ΤΟ ΩΣ ΕΣΦΑΓΜΕΝΟ...ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙ ...ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΨΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΣΑΣ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ...

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ..ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.....ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ...
ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΦΑΤΡΙΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΣ..ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ...
ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ!


ιωάννης το μπάσταρδο παιδί των θεών του αντιχρίστου..
ηγούμενος των γυμνών και πενήτων Ελλήνων ιερέων της εν Άθω Βασιλείας.

ΑΜΗΝ!