Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Όποιος εν Χριστώ εβαπτίστηκε Χριστόν ενενδύθηκε, και ιδού το ένα το Πνεύμα του Κυρίου προς εσάς Αδέλφια, μας μαρτυρεί:
Ένας ο Κύριος.
Ένα το Σώμα Του και Ένα το Άγιο Του το Αίμα.
Ένα το νερό που μας Βαπτίζει, και μας το χαρίζει
η Μία Του η Εκκλησιά, που το Άγιο δισκοπότηρο για εμάς κρατά.
μα σήμερα οι Βασιλείς του Ουρανού στην γη αποστάτησαν,
και διαμελίστηκε το Ένα το Άγιο Πνεύμα.
διχάζοντας με διαφορετικές ιδεολογίες και πλανεμένες απόψεις το ποίμνιο του Κυρίου Ιησού Χριστού, χωρίζοντας τον Λαό σε μάζες και σε αιρέσεις.
***

Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

διώξτε τον φθόνο και τα μίση αναμεταξύ σας Έλληνες
κι αγκαλιάστε το πνεύμα της Αλήθειας του Κυρίου μας, ως Μία Στάνη και Μία Ποίμνη και καθαιρέστε τους μη έχοντες τα χρηστά.

Παράνομοι λύκοι εισχώρησαν εις την Εκκλησία και εργάζονται για τον αφανισμό μας.

Πιστεύω εις Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Ορθόδοξη Εκκλησία....
και εις ταπείνωση του Ποιμνίου εις την Αγάπη του Χριστού, σας προσκαλώ.
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ, ΟΛΟΙ εις τον Ποιμένα μας ΚΑΙ Αρχιεπίσκοπο Κύριο Ιησού Χριστό.


Καλούνται όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
***

Εν αρχή είναι η Βασιλεία του Θεού, κι η Βασιλεία του Θεού είναι ο Λόγος, κι ο Λόγος ήταν, είναι και θα είναι εις τον αιώνα προς τον Θεόν, διότι η Αγάπη είναι ο Θεός.
Η Αγάπη είναι η αρχή που οδηγεί προς τον Θεόν.

Αγαπητοί Πατέρες, οσιότατοι Απόστολοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αρχιερέως ημών Ιησού Χριστού, με πολλή αγάπη και πόνο σας ερωτώ:
όταν το ένα πνεύμα της θείας Χάριτος είναι το Ένα κι εμείς οι πολλοί ο ενδεδυμένος ο Χριστός, σήμερα εσείς γιατί διαμελίσατε την Εκκλησία - Οίκο του Πατρός μας σε εκατοντάδες σχίσματα κι αιρέσεις;

Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, εγώ ο Ιωάννης, ο απεσταλμένος από τον Θεό, σας κρούω την πόρτα φωνάζοντας μετανοείτε !
Ο καιρός γαρ νυν.

Γνώρισα τα εκατοντάδες σχίσματά σας και τα έργα σας. Και ως παραβάτες σας καταγγέλλω, ότι δεν είστε εν τη διδαχή του Χριστού, διότι τα έργα σας είναι φανερά στα μάτια του Θεού και των ανθρώπων, διότι «πας ο παραβαίνων και μη μένων εν τη διδαχή του Χριστού Θεόν ουκ έχει∙ ο μένων εν τη διδαχή του Χριστού, ούτος και τον πατέρα και τον υιόν έχει». Και ως ο Κύριος είπε «ήτις ει τις έρχεται προς ημάς και ταύτην την διδαχήν ου φέρει, μη λαμβάνετε αυτόν εις οικίαν, και χαίρειν αυτώ μη λέγετε. Ο γαρ λέγων αυτώ χαίρειν κοινωνεί τοις έργοις αυτού τοις πονηροίς».
(Ιωάννου Α΄β, 22. - «τις εστίν ο ψεύστης εί μη ο αρνούμενος ότι Ιησούς ουκ έστιν ο Χριστός; Ούτος εστίν ο αντίχριστος, ο αρνούμενος τον Πατέρα και τον Υιόν».

Και σήμερα, αγαπητοί μου Πατέρες, πέσατε στην πλάνη του πονηρού και αντί την διδασκαλία του Αρχιερέως μας Ιησού Χριστού, ακολουθείτε την οδό του αντιχρίστου.

Δεν είναι δυνατόν να υμνούμε τον Κύριο ως Μέγα Αρχιερέα μας εις την τάξη Μελχισεδέκ, κι εσείς να ζείτε την επίγεια δόξα σας μέσα στην χλιδή την ώρα που ο λαός πεινά. Ο Θεός χρυσούς ναούς δεν θέλει, μα χρυσές καρδιές.

Δεν είναι επιτρεπτό να υπάρχουν σήμερα ιερείς στην ιεροσύνη της Ορθοδοξίας και για θέωση να οδηγούν ως πρόβατα το ποίμνιο προς την αρσενοκοιτία.

Δεν είναι επιτρεπτό στην Ορθοδοξία να συλλειτουργούμε με αυτούς που ο μεσσίας τους δεν ήρθε ακόμα.

Δεν είναι επιτρεπτό Ορθόδοξος Πατριάρχης να ασπάζεται το Κοράνι και το Ταλμούδ, με το πρόσχημα ότι ο Θεός είναι «αυτός ο ένας».

Δεν είναι δυνατόν Ορθόδοξοι Ιεράρχες να λένε πως «εκτός των εβραίων ο θεός δεν υπάρχει άλλος Θεός», την ώρα που των εβραίων ο θεός λέει στους εβραίους «ο ευσεβής εβραίος γινωσκέτω, ότι το αίμα των χριστιανών θυσία εστί τα μάλα, ευπρόσδεκτος τω ουρανώ, ώστε το χέειν αίμα χριστιανού, είναι θυσία τόσον ιερά, όσον η των μάλλον πολυτίμων αρωμάτων και μύρων…, και στους εβραίους που αμαρτήσανε είναι θυσία προ παντός συναποφέρουσα την ευλογίαν του Υψίστου, επί των εκτελούντων και μεταλαμβανόντων αυτής». Κι εσείς σήμερα ορκίζετε εβραίους στη βουλή των Ελλήνων;

Δεν είναι επιτρεπτό τον ισόβιο Πατριάρχη της θείας Χάριτος (στα Ιεροσόλυμα) να τον έχετε φυλακή και χριστιανός με χριστιανό μέσα στον Πανάγιο Τάφο να σφάζονται σαν τα τσακάλια αναμεταξύ τους.

Στο όνομα της Αδιαιρέτου Αγίας Τριάδος έλθετε εις γάμον κοινωνίαν και ενώστε την Ορθοδοξία μας στο όνομα της Βασιλεύουσας των Ουρανών εν τη Γη και δώστε τα του Θεού εις τον Υιό, και Υιός εστί ο Έλλην, και ο Έλλην εστί λευκή περιστερά και λευκή περιστερά εστί ο Χριστός, που εσείς ιερείς μου του αφαιρέσατε τα χρηστά. Και τα χρηστά τα χρίζει μόνο ο Λόγος, και ο Λόγος εστί η Αγάπη, και η Αγάπη είναι ο Θεός κι εμείς ο Λαός οι καρποί του. Και σήμερα οι καρποί των εκκλησιών σας είναι καρποί σκότους και πλάνης στέφοντας τον άνθρωπο με την αγκάθινη γνώση του δευτέρου θανάτου.

Εγώ ειμί ο Ιωάννης, ο φέρων το Φως της αυγής, ο φέρων τους καρπούς της θείας Χάριτος εις τους λαϊκούς, και στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, και στο όνομα των Αγίων Αγγέλων Του, σε μετάνοια σας καλώ και σε αδερφοσύνη και να ζήσουμε όλοι μαζί την πρώτη ανάσταση και το τέλος του δευτέρου θανάτου, ώστε τώρα που έρχεται ο Κύριος να μας βρει Ορθόδοξους Έλληνες και Φωτεινούς υιούς Του.

Από την όγδοη οικουμενική σύνοδο και μετά αφαιρέθηκε ο Ευαγγελισμός της θεάσεως του Ανθρώπου και από Εκκλησία του Φωτός έγινε εκκλησία του διαόλου. Διότι το «δεν χρειάζεται στους λαϊκούς να δίνουμε γνώσεις φωτός», είναι αντίχριστον, άρα και καθαιρετέο, όπως άπαντα τα κλήματα τα μη φέροντα Χριστού καρπό.

Ενώστε όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες κι ενταχθείτε εις τους νόμους του ιερού συντάγματος κι απαλλάξτε τον λαό από το κράτος της μεγάλης Βαβέλ, και αναστήστε το Έθνος των Ελλήνων.


Ιωάννης, ο εν ονόματι Κυρίου αγαπών σας.