Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΑ και ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1.      Η ΕΛ.ΩΡΑ : 26.7.2014 έχει εκτεταμένο άρθρο για την επαναφορά της βασιλείας στην Ελλάδα. Η ΕΛ.ΩΡΑ γράφει για την επαναφορά της μοναρχίας άμεσα το 2015, μετά από κοινωνικό και πολιτικό ΧΑΟΣ που θα δημιουργηθεί…
2.      Ο Τζιτζικώστας μία μέρα θα κυβερνήσει την Ελλάδα την εποχή των βασιλέων! Κυβερνήτης των περιφερειών (ΔΙΑΝΟΗΜΑ 1.10.14)…
3.      Η εφημ. ΕΛ.ΩΡΑ στις 6.10.2014 είχε τις αποφάσεις που έλαβε η «Ρωσική λέσχη Μπίλντεμεργκ» που έλαβε χώρα στην Ρόδο. Οι αποφάσεις αφορούν και την Ελλάδα και ιδιαιτέρως την επαναφορά της βασιλείας.
4.      Η εφημ. PRESS TIME στις 26.7.2014 γράφει πως η διαπλοκή θέλει τους νέους ηγέτες της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα. Επίσης γράφει ότι και η Μέρκελ θέλει την Ελλάδα να γίνει όπως στην ανατολική Γερμανία και να της πάρει όλη την περιουσίας της.
5.      Το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (IDL) στην Γενεύη σε έγγραφό του, αναφέρει για 360€ σύνταξη έως το 2017 στην Ελλάδα. Το έγγραφο για 360€ θα ισχύσει για όλους τους παλαιούς και νέους ασφαλισμένους του 1993 πριν από το έτος και μετά το έτος αυτό για όλους (ΔΙΑΝΟΗΜΑ 1.10.2014).


6.      Ο Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον βρίσκεται στην αγγλική βάση Ακρωτηρίου σήμερα 3.10.2014 στην Κύπρο για τις επιθέσεις της Αγγλίας κατά στων Ισλαμιστών και για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η βάση αυτή θα παίξει ρόλο… (3.10.14 ΔΙΑΝΟΗΜΑ)
7.      Μηχανικοί προειδοποιούν για κατάρρευση της Ακρόπολης (3.10.14 ΔΙΑΝΟΗΜΑ).
8.      Η Τουρκία θα πάρει 4δις € από την Ε.Ε. έως το 2020 για ένταξή της στην Ε.Ε. με υπογραφή ελληνικής κυβερνήσεως (3.10.14 ΔΙΑΝΟΗΜΑ).
9.      Στρατός Γερμανίας, Γαλλίας και ΗΠΑ στην Αφρική για να αντιμετωπίσουν τον ιό ΕΜΠΟΛΑ (3.10.14 ΔΙΑΝΟΗΜΑ). Σχόλιο: Ενδιαφέρον είναι το βιβλίο με τίτλο «ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ της CIA», ελληνική έκδοση ΛΙΒΑΝΗΣ, όπου αναλύεται σε αυτό πώς οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες (CIA, NSA, Think Tanks, κλπ) σε συνεργασία μεταξύ των «κατασκευάζουν» αυτούς τους ιούς, τον γνωστό AIDS, κατόπιν χρηματοδοτήσεώς των υπό μυστικών και μη κυβερνητικών κονδυλίων.
10.  730 δις € μας έβαλαν ότι η Ελλάδα τόσα χρωστάει (3.10.14 ΔΙΑΝΟΗΜΑ).
11.  Παγκόσμιος στρατός δημιουργείται, είπε, ο Κίσινγκερ «τώρα δημοσία, θα είμαι εγώ αρχηγός του Στρατού, θα τον εποπτεύω» (3.10.14 ΔΙΑΝΟΗΜΑ).
12.  Οι βάσεις του ΝΑΤΟ στην Θεσσαλία είναι έξι (6), οι οποίες και ελέγχουν. Βάζουν κεραίες στον Όλυμπο για έλεγχο. Αυτές είναι ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και κάνουν ήδη πειράματα… Βάση υπόγεια 900 μέτρα βάθος υπάρχει στον Τύρναβο. Βάση πανεπιστημιακού νοσοκομείου, Λάρισας , τηλεπικοινωνιακή ! Τρύπησαν στοά μέσα στο βουνό 4 χιλιόμετρα, στην περιοχή Κουτσόχερο. Βάση άλλη μέσα στο στρατιωτικό νοσοκομείο Λάρισας. Επίσης, στην ορεινή περιοχή Τρικάλων, υπάρχει βάση καυσίμων. Επίσης στημένοι πύργοι κεραιών κινητών (3.10.14 ΔΙΑΝΟΗΜΑ). Επίσης, τηλεπικοινωνιακή βάση του ΝΑΤΟ υπάρχει στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424, στην Θεσσαλονίκη. Στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ από καιρό είναι εγκατεστημένες ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ. Οι κεραίες αυτές επηρεάζουν την αλλαγή συμπεριφοράς των ανθρώπων όπου αυτές είναι εγκατεστημένες.
13.  Ειδικές τελετές κάνει ο Πούτιν στο δάσος, σήμερα 7.10.14 (ΔΙΑΝΟΗΜΑ 7.10.14). Ο Πούτιν γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του μέσα σε δάσος της Σιβηρίας 400χλμ μακριά από τον πολιτισμό! Έκθεση στην Μόσχα τον παρουσιάζει ως Ηρακλή που έκανε τους 12 άθλους!
14.  Την Τετάρτη 8.10.14 ένας χρόνος από την επίσκεψη Σαμαρά στο Ισραήλ, έγινε το πρώτο κοινό υπουργικό συμβούλιο των δύο χωρών (Ελλάδος – Ισραήλ) και εορτάστηκε η ιερή γιορτή των Εβραίων ΓΙΟΝ ΚΙΠΟΥΡ από τα δύο (2) υπουργικά συμβούλια (ΔΙΑΝΟΗΜΑ 4.10.14).
15.  Ο πρώην βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος στην τηλεοπτική του εκπομπή την 2α Οκτωβρίου 2014 αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις Συμφωνίες του Μπουσάν και στην κατάργηση του ΑΒΑΤΟΥ του Αγίου Όρους, είπε δε συγκεκριμένα ότι: «σε τρία έτη θα τα βρούμε μπροστά μας»!!!
16.  Ο ηγούμενος Εφραίμ της Βατοπεδίου κινήθηκε κατά του Ποροσένκο, προέδρου της Ουκρανίας και οι λοιποί ηγούμενοι ακολούθησαν. Τι είναι ο Εφραίμ «αρχηγός» στο Άγιον Όρος; (ΕΛ.ΩΡΑ και Πενταπόσταγμα 25.7.14).
17.  Η ιστοσελίδα ΔΙΑΝΟΗΜΑ στις 3.10.2014, ημέρα Παρασκευή, αναφερόταν στις υπογραφείσες συμφωνίες μεταξύ του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ και υπουργού παιδείας Ανδρέα Λομβέδο, περί μετάλλαξης αυτού, δηλαδή του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. Σχόλια: α) οι συμφωνίες αυτές είναι γνωστές και κυκλοφόρησαν στον κόσμο έξω… β) μόνο η αγιορείτικη κοινότητα πεισμόνως δεν θέλει να τις γνωστοποιήσει στον ελληνικό λαό. Γιατί; Φυσικά για να μην δουν «φίλοι και εχθροί» πόσο οι εκεί πνευματικοί αγιορείτες Πατέρες ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ τα πάντα, μόνο και μόνο για την διασφάλιση των οικονομικών τους και των περουσιακών τους στοιχείων – ακινήτων κλπ.
18.  Οι μεταβάντες ηγούμενοι της ΙΜ Γρηγορίου και της ΙΜ Φιλοθέου στο Βατικανό την Τετάρτη 8.10.2014 καθώς και οι ηγούμενοι ΙΜ Βατοπεδίου Εφραίμ και ο πρώην ΙΜ Ιβήρων Βασ. Γοντικάκης στο κράτος του Ισραήλ, υπέγραψαν περαιτέρω συμφωνίες (μετά του Βατικανού και Ισραήλ) για Σύμφηξη Σχέσεων ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ – ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ και ΙΣΡΑΗΛ (πηγή ΔΙΑΝΟΗΜΑ 8.10.2014). Σχόλιο: Η ημερ/νία 8 Οκτωβρίου θεωρείται κατά τους ισραηλινούς ΙΕΡΗ ΗΜΕΡΑ καθότι εορτάζονται κατ’ αυτήν «μεγάλα γεγονότα», όπως είναι η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΕΓΓΑΡΙΩΝ». Εξ άλλου στις 8.10.2014 στο Μιλάνο συνήλθε η Έκτακτος Σύνοδος της Ε.Ε. για την ανεργία. Σύμπτωσις; Επίσης από 8.10 έως 10.10 εορτάζεται η ιερή εορτή των ισραηλινών, η καλούμενη ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ. Εξ’ άλλου στις 8.10.2014 εορτάστηκε η δεύτερη επέτειος της μεγάλης πετρελαϊκής κρίσεως που συνέβη στις 8.10.1973. Στις 8 Οκτωβρίου καθορίζεται από το έτος 2014 ως Παγκόσμιος εορτή των ΜΥΣΤΩΝ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!! Στην δε ελληνική βουλή στις 8.10.2014 άρχισε η συζήτηση περί της ψήφου εμπιστοσύνης. Τυχαίο και αυτό;
19.  Την Τετάρτη 8.10.2014 οι δύο Αγιορείτες ηγούμενοι (Εφραίμ και Βασίλειος Γοντικάκης) μετέβησαν στο Ισραήλ για υπογραφή Συμφωνιών, που αφορούσαν την περαιτέρω σύζευξη Ισραήλ και Αγίου Όρους. Η Ισραηλινή Εταιρία YOSMA θα αναλάβει το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. Την ίδια μέρα 8.10.2014 οι αγιορείτες ηγούμενοι ΙΜ Γρηγορίου και Φιλοθέου μετέβησαν στον Βατικανό, όπου υπέγραψαν εκεί με τον Πάπα νέες Συμφωνίες «Αγάπης και Συνεννόησης». Στις 8.10.2014, ημέρα των «Ματωμένων Φεγγαριών» και «ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ» εβραϊκή εορτή, θα τις εορτάσουν και οι Αγιορείτες ηγούμενοι !!!! (ΔΙΑΝΟΗΜΑ 4.10.2014).
20.  Η ΕΠΤΑΠΟΛΙΣ του μασόνου και πνευματιστού Παύλου Πισσάνου απέκτησε έκταση κατόπιν αποχαρακτηρισμού οικοπέδων στο Στείρι Λειβαδιάς. Σε συνεργασία με τον Μητροπολίτη Λειβαδιάς και του εκεί γραφείου του πασοκ υπάρχει το ευρωπ. πρόγραμμα ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ για την πράσινη πόλη ΕΠΤΑΠΟΛΙΣ. Δηλαδή υπάρχει οικονομικό πρόγραμμα της ΕΕ για την αρχαιοελληνική αυτή πόλη, όπου μέσα είναι πάλι μπλεγμένοι Ιεράρχες (Πενταπόσταγμα 25.7.2014).
21.  Το νέο Δασικό Νομοσχέδιο δίνει άδειες στην Εκκλησία να χτίζει εγκαταστάσεις μέσα σε δάση ως και νέες Ι. Μονές (εφημ. ΑΥΓΗ 25.7.2014).
22.  Ο πατρ. Βαρθολομαίος μυστικά την Τετάρτη 23.7.2014 μετέβη στην μονή του Οσίου Λουκά Βοιωτίας όπου και είχε σχετική συζήτηση για το σχέδιο της –άνω αναφερόμενης – ΕΠΤΑΠΟΛΙΣ με τον γνωστό εκεί οικουμενιστή και νεοεποχίτη Θηβών κο Γεώργιο, ο οποίος πιστεύει και στην ανατολική φιλοσοφία. Το Σχέδιο αυτό θέλει την ΕΠΤΑΠΟΛΗ να χτίζεται στο Στειρί Βοιωτίας και θα έχει μία «αδερφή» πόλη στον Όλυμπο Κατερίνης. Ερώτημα: τι είναι δηλαδή ο Πισσάνος και συζητάνε για αυτόν και τα σχέδιά του, ο πατριάρχης και ο Μητρ/της Γεώργιος; Μα, φυσικά μεγαλόβαθμος μασσόνος αδερφός τους!!! (Πενταπόσταγμα 26.72017). Όπως έγραψε η ιστοσελίδα ΔΙΟΝΟΣ 26.7.2014 η Ι. Μονή Οσίου Λουκά Βοιωτίας ανακηρύχθηκε τόπος Διαθρησκειακών και άλλων Συναντήσεων του Π.Σ.Ε. (παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών, το οποίο είναι η αίρεση του οικουμενισμού).
23.  Η συνάντηση του Πατρ. Βαρθολομαίου και Πάπα έλαβε χώρα στα Ιεροσόλυμα από 25 έως 30.6.2014. Το  σημαντικό είναι εκεί ότι επί τρεις (3) ημέρες γινόταν σεισμός… που φυσικά κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έγραψε τίποτα.
24.  Ο γερμανός επιτετραμμένος εν Ελλάδι, της Μέρκελ, μετέβη στο ησυχαστήριο του αρχ/που Ιερωνύμου, Ι. Μονή Αγ. Θεοδώρων στην Ζάλτσα Βοιωτίας, η οποία έγινε Κέντρο Αρχαιολογικών, Ιστορικών και Θεολογικών Μελετών. Μεταξύ Φούχτελ και Ιερωνύμου υπεγράφησαν πολλές συμφωνίες (ιστοσελίδα Παραπολιτικά 28.7.2014). Σχόλιο: για μια ακόμα φορά ο λαός δεν θα μάθει τίποτα εκ των άνω αυτών συμφωνηθέντων.
25.  Η ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΝΕΑ στις 4.10.2014 έγραψε ότι η ιστοσελίδα ΔΙΟΝΟΣ, ως και το ΔΙΑΝΟΗΜΑ, ανήκουν στον Νικόλαο Λαό. Σχόλιο: Ο Νικόλαος Λαός είναι μασόνος-ιλλουμινάτι. Παρέχει «έγκυρη» πληροφόρηση όπως πάντα «εκ των έσω…».
26.  Ο Καμμένος μετέβη στην Μόσχα, όπου συνάντησε τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, τον άνθρωπο του Πούτιν και τον πρ. Ηγούμενο Βασίλειο Γοντικάκη, ο οποίος είναι εκεί και μετά θα πάει στο Ισραήλ, όπου μετά του Ηγ. Εφραίμ αφιχθέντος εκεί επίσης θα υπογράψουν από κοινού Συμφωνίες μετα του Ισραήλ, που αφορούν το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ (ΔΙΑΝΟΗΜΑ 5.10.2014). Αυτοί οι δύο άνω αναφερόμενοι θα έχουν πολλές συναντήσεις εκεί – στο Ισραήλ. Ο Καμμένος συναντήθηκε με άνθρωπο του Πούτιν, που είναι ο Ντούγκιν. Ο Νικ. Λαός είναι «φίλοι» με τον Ντούγκιν.
27.  Ο βοηθός επισκόπου Γαβριήλ Παπανικολάο, ο Διαυλείας, στις 2 Οκτωβρίου 2014 μετέβη στο Βατικανό, όπου και είχε συζητήσεις με τον Πάπα Φραγκίσκο για πολλά θέματα και κυρίως για την προγραμματισμένη επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα. Την δε Κυριακή 5.10.2014 ο Γ.Π. παρέστη εκεί στην τελουμένη Θεία Λειτουργία (στο Βατικανό). Ο δε καθολικός Νούτσιος-Παπικός-στην Αθήνα τις μέρες αυτές είχε συζητήσεις με τον Ιερώνυμο για πολλά θέματα (πηγή: OTR 2.10.2014).
28.  Στην εφημ. ΕΛ.ΩΡΑ 3.10.2014 άρθρο του Ιωάννη Χαραλαμπόπουλου: να υψώσουν σε όλους τους χώρους λατρείας την σημαία του ΟΗΕ, να δημιουργηθούν κοινά Παγκόσμια θρησκευτικά Ιδρύματα. Οι σημερινές θρησκείες θα κάνουν αλλαγές και θα εξελιχθούν σε κέντρα Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας, αρχικά θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως σήμερα…. Αυτά τα άνω ειπώθηκαν από τον γενικό γραμματέα ΟΗΕ, Ρόμπερτ Μουέλλερ. Σχόλιο: τα άνω δεν είναι τίποτα άλλο παρά αναφορά των Συμφωνιών του Μπουσάν. Σχόλιο ιστοσελίδα μας: το σχέδιο θανάτου των Ορθοδόξων σε πλήρη εφαρμογή φαίνεται πια καθαρά…

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα παραπάνω είναι μερικά ενδεικτικά για να νοήσεις συνέλληνα το μέγεθος της προδοσίας ….

* Πολλά από τα παραπάνω γραφόμενα είναι από την ιστοσελίδα «Διανόημα», του μασόνου Νίκου Λάου. Στην ιστοσελίδα του έβγαλε τα σχέδια του συστήματος της νέας τάξης στο φώς. Το γιατί είναι άγνωστο. Μερικοί λένε ότι με αυτόν τον τρόπο θέλησε να πλησιάσει τους Ορθοδόξους.

Ωστόσο, μέσα από τα κείμενα που είδαν το φως της δημοσιότητας, τόσο όσα αφορούν παρελθοντικά γεγονότα όσο και μελλοντικά, μπορεί να ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο και να διαπιστώσει ότι όλα είναι σκηνοθετημένα σε βάρος μας.

Όλα είναι μια βιτρίνα που μας κράτα μακριά από την Αλήθεια και τον Χριστό, διαιρεμένους, απελπισμένους. Όλοι είναι πιόνια του συστήματος και μας έχουν προδώσει… Διαβάστε και το σχετικό άρθρο που βγήκε στο Φως «ΣΟΚ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ» : http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html όπως και το άρθρο «ΦΡΙΚΗ! ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!» : http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/04/blog-post_10.html

Προς την αφύπνιση του ελληνικού λαού το ιστολόγιο ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ παραθέτει ομιλία του Ιωάννη του Θεού, που από χρόνια φωνάζει για να μας ανοίξει τα μάτια και να δούμε την προδοσία, ειδικά την προδοσία των ιεραρχών :

«Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»