Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Αλήθεια πάντα έχει εχθρούς της τους ψεύτες...
η ορθοδοξία έχει εχθρούς της τους πόρνους και προδότες εβραίους θεολόγους και βασιλείς....
***

Ο Κύριος είπε : “το αν είστε αγαπημένοι αναμεταξύ σας τούτο δε είναι φως πώς είστε αδέλφια μου”… εσείς αδέλφια Του.... για δείτε σήμερα ποια η εκκλησία, ποιοι εμείς και ποιοι οι δεσποτάδες;

ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν εννοώ τα πρόσωπα, αλλά τις ιδεολογίες τους που όποιος δεν τις ακολουθεί είναι “ανάθεμα”..... και έτσι στο ανάθεμα είναι σήμερα η Ελλάδα και ο Λαός του Κυρίου.

Ζούμε στην έσχατη εποχή... η Ελλάδα είναι στα χέρια του μεσσία της ...τρόικα.
Η παγκόσμια εβραϊκή εκκλησία του Ισραήλ των μασόνων ταλμουδιστών θριαμβεύει, σκλαβώνοντας τα έθνη, και τους ανθρώπους αυτών.
Έλληνες αδέλφια μου ... η Χάρις της Αλήθειας ας γίνει ένα με την καρδιά σας και με πίστη εις τον Ιησού Χριστό και την Αγάπη μας ας διδαχθείτε από τον Λόγο της Αγίας εκκλησίας των ουρανών !


***
“Πρέπει να γνωρίζουν οι επιτιθέμενοι ότι σ΄έναν πόλεμο οι ομοϊδεάτες ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του υποτιθεμένου εχθρού και δεν στρέφονται κατ΄ αλλήλων.”

Και εμείς Αδέλφια μου έχουμε έναν κοινό σκοπό...
Έχουμε τον Χριστό μας και την Ελλάδα μας.

Έχουμε την Αγία Σοφία, όλοι φωνάζουμε ως πρωτεύουσα μας και την ποθούμε...
μα ας ενωθούμε στην Αγάπη του Θεού μας και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί αγαπημένοι και αδελφωμένοι  το ποθούμενο του Πατέρα και μόνου βασιλέα μας Κύριο Ιησού Χριστό μας.... στο Άγιο Αίμα του να προσκυνήσουμε τον Λόγο της Ουράνιας βασιλείας Του... και να δεχθούμε με ταπείνωση το Άχραντο Του Αίμα και Σώμα… να μεταμορφωθούμε όλοι μας σε ένα σώμα και μία καρδιά.... και να σώσουμε την Ελλάδα μας...και την ψυχή μας... λαμβάνοντας τα Χρηστά μας ....

Αγάπη, πίστη και ελπίδα στην Αγάπη μας... και ο Θεός τότε θα μας Φωτίζει στα βήματα μας… διότι ο Θεός Αγάπη εστί και Πατέρας μας, ας γίνουμε και εμείς από μάζες ιδεολογιών Παιδιά του Θεού στο Ένα και Άγιο Του Πνεύμα... αμήν.

Χριστός από τότε Ανέστη... καιρός και η Ελλάς!



ιωάννης