Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!



Δυστυχώς, παρά τις συνεχιζόμενες εκκλήσεις και προειδοποιήσεις για μετάνοια, αγάπη και αδερφοσύνη, οι Έλληνες παραμένουν στον μεταξύ τους φθόνο, στην διαίρεση και στον εγωισμό.

Ως μόνοι τους θεοί λένε ότι αγαπούν, μα αγαπολογούν και πράξεις αγάπης και ταπείνωσης κανείς δεν δείχνει. Και ενώ όλοι πάνε στις εκκλησιές, έξω από αυτές κάνουν ακριβώς τα αντίθετα απ’ όσα προσκυνούν στο πνεύμα της κάθε εικόνας που φιλούν. Φιλούν και ασπάζονται την εικόνα του Χριστού, δηλαδή ασπάζονται το πνεύμα της Ανθρωπιάς, μα δυστυχώς η καθημερινότητά τους είναι πολύ διαφορετική. Ακόμα και αυτοί που βλέπουν τα αντίχριστα πράγματα να εξελίσσονται και θεωρούν τους εαυτούς τους «αφυπνισμένους» κλείνουν το στόμα τους μπροστά στα αίσχη της προδοσίας, και ως τυφλοί ψηφίζουν προδότες ανθέλληνες να κυβερνούν την ευλογημένη Ελλάδα.

Το κείμενο αυτό απευθύνεται και σε ρασοφόρους. Όσοι ακόμα θέλετε να υπηρετείτε τον Κύριο Ιησού Χριστό, βγείτε έξω να μιλήσετε την Αλήθεια, και μην φοβάστε από τις απειλές κατά της ζωής σας που δέχεστε. Δεν έχουμε χρόνο. Η ανάσταση της Ελλάδος μπορεί να γίνει χωρίς αιματοχυσία. Μη φοβάστε, ο Θεός είναι μαζί μας. Βγείτε να μιλήσετε, να σώσετε τον ελληνικό λαό από τα ΟΥΑΙ της Αποκαλύψεως!!!

ΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ !
***** 


Καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτὸν ἔχων τόξον· καὶ ἐδόθη αὐτῷ στέφανος, καὶ ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ.
Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν δευτέραν, ἤκουσα τοῦ δευτέρου ζῴου λέγοντος· ἔρχου.
Καὶ ἐξῆλθεν ἄλλος ἵππος πυρρός, καὶ τῷ καθημένῳ ἐπ᾿ αὐτὸν ἐδόθη αὐτῷ λαβεῖν τὴν εἰρήνην ἐκ τῆς γῆς καὶ ἵνα ἀλλήλους σφάξωσι, καὶ ἐδόθη αὐτῷ μάχαιρα μεγάλη.


*****

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ!
ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΕΦΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!