Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ



ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 24-9-2015.

Χρόνους πολλούς τώρα ακούμε να γίνεται λόγος για έναν λαό περιούσιο. Στις πλείστες των περιπτώσεων οι φερόμενοι ως δυνατοί και οι τοποτηρητές στην εξουσία των λαών εννοούν τον εβραϊκό λαό. Τι είναι όμως ένας περιούσιος λαός στην πραγματικότητα; Είναι ένας λαός εκλεκτός από τον Θεό που προτάσσει τον Θείο Νόμο, την κοινωνική αρμονία, την ανθρώπινη κανονικότητα που ο ίδιος ο Θεός όρισε σε Φυλές, τον Πολιτισμό. Ένας λαός που είναι αγαπητός σε Θεό και ανθρώπους. Κι αυτός ο αληθινά περιούσιος λαός είναι ο ελληνικός λαός.

Από την αρχή τού κόσμου τα έθνη, το περιβάλλον και οι συνθήκες που ορίζουν τούς λαούς συγκροτήθηκαν από τον Πατέρα Θεό που επέτρεψε να συνυπάρξουν μαζί το καλό και το κακό, το αγαθό και το πονηρό. Αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος γεννήθηκε ως ελεύθερη οντότητα που έχει το δικαίωμα και την ελευθερία να διαλέξει έναν από τούς δύο κόσμους. Να πάει δηλαδή ή με το Θεό και το καλό ή με τον Διάβολο που αντιποιείται παρανόμως την ιδιότητα τού Θεού και το κακό. Θα πάει δηλαδή αντίστοιχα ή με την πίστη και την δημιουργία ή με την απιστία και τον χαλασμό.


Η πάλη ανάμεσα στις δυνάμεις τού καλού και τις δυνάμεις τού κακού διαρκεί αδιάλειπτα μέσα στους αιώνες και έως τις εσχατολογικές μέρες μας. Μέρες που είναι εσχατολογικές διότι πλέον ο εχθρός τού Θεού και τού Ανθρώπου έχει αποφασίσει να εγκαταστήσει στην γη παγκόσμια κυβέρνηση ολίγων και υποταγμένων λαών στο βρωμερό θέλημα τού βδελύγματος τής αποστασίας και υιού τού Διαβόλου, στο θέλημα τού Αντίχριστου. Αυτός είναι ο λόγος που εγείρονται τεχνητές κρίσεις, ανωμαλίες στειρωτικές των εθνών, άδικοι πόλεμοι.

Εκείνο όμως που δεν ξέρουν και δεν μπορούν να υπολογίσουν σωστά τα θολωμένα μυαλά τής διεθνούς νεοταξικής συμμορίας είναι ότι το πέρασμα από την αθωότητα στην αδικοπραξία που γνωρίζουμε και το επερχόμενο χάος είναι μια διαδικασία που εντάσσεται στο σχέδιο τού Θεού προκειμένου να εξαλειφθεί ολοκληρωτικά η συμμορία των Σταυρωτήδων. Τώρα πλέον έχει επέλθει ο καιρός για να γίνει το τελικό ταμείο τού Δημιουργού. Είναι η στιγμή που οδηγεί κατ’ ευθείαν στην Μητέρα των Μαχών. Να νικήσουν οι Δίκαιοι τούς Άδικους. Να συντριφτεί το παγκόσμιο κράτος τού εχθρού. Να γαληνέψει το Σύμπαν.

Ο μόνος που δίδει το χρίσμα τού εκλεκτού σ’ έναν λαό είναι ο ίδιος ο Θεός. Ο δε εκλεκτός λαός δεν είναι εκείνος που σκορπά το ψεύδος. Δεν είναι εκείνος που οικειοποιείται ψυχές και γη που δεν τού ανήκουν. Δεν είναι εκείνος που διαλύει κράτη και νοθεύει κοινωνίες. Δεν είναι εκείνος που νομιμοποιεί κατά παράβαση πάσης έννοιας δικαίου τον αφανισμό των άλλων λαών. Δεν είναι εκείνος που λατρεύει τον υλικό πλούτο και συντρίβει την ψυχή. Αυτός είναι ο ψευτοπεριούσιος σιωνισμός.

Ο εκλεκτός λαός είναι εκείνος ο λαός που ανιχνεύει με την δύναμη τής ψυχής του την Αλήθεια και την μεταλαμπαδεύει παντού, καθιστάμενος μύστης και φρουρός της. Είναι εκείνος ο λαός που δίδει το αίμα τής καρδιάς του για να μείνουν ασύλητα τα κάστρα και οι ναοί τής ευλογημένης και ηρωοτόκου γης του. Είναι εκείνος ο λαός που θωρακίζει το κράτος με το ξίφος τού δικαίου και τηρεί καθάρια την εθνοφυλετική του ταυτότητα ως κόρη οφθαλμού, απόλυτα διακριτή από τούς άλλους λαούς και με αμοιβαίο σεβασμό. Κραταιώνει Πίστη και Πολιτισμό δίχως να σκλαβώνει άλλους λαούς. Εμπλουτίζει την ψυχή του, ενεργεί για λογαριασμό τού Έθνους του συλλογικά και διαμορφώνει δίκαιη και μεγάλη πατρίδα για τα παιδιά του. Αυτός είναι ο Περιούσιος Ελληνισμός.

Το χρίσμα εδόθη από τον ίδιο τον Κύριο ημών Ιησού Χριστού και Υιό τού Θεού προς τούς Έλληνες. "Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός τού Ανθρώπου." "Μόνη γαρ η Ελλάς αψευδώς ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμη." Ταύτα είπε ο Χριστός μας όταν οδήγησαν οι μαθητές Του ενώπιον Του τούς Έλληνες που θέλησαν να ακούσουν τον Λόγο τού Θεού και να λάβουν Θεία Ευλογία. Έθνος λοιπόν Αποστολικό η Γη τού Φωτός, η Ελλάς. Με την Σπορά τού Ευαγγελίου και την Πύρινη Ρομφαία παράλληλα, με την Ισχύ τού Δικαίου να αναγεννιέται εκ τής τέφρας.

Μα και οι ίδιοι οι μαθητές τού Χριστού υπήρξαν Έλληνες πλην Ιούδα. Η Ιερή Γη που μαθήτευσαν δεν προϋπήρξε ιουδαϊκή. Ήταν ανέκαθεν ελληνική. Αψευδείς μάρτυρες οι χάρτες τής εποχής με το πλήθος των ελληνικών τοπωνυμιών. Οι Κρήτες Φιλισταίοι και οι Σαμαρείτες, φορείς αέναης και αρχέγονης ελληνικότητας. Το μίσος που πάντοτε είχαν απέναντί τους οι μετέπειτα ερχόμενοι σιωνιστές. Η ίδια η διδασκαλία τού Χριστού, η βαθιά Του γνώση επί τής ελληνικής γλώσσας και φιλοσοφίας, η Γαλιλαία, επομένως Ελληνίδα Μητέρα Του, η Υπεραγία Θεοτόκος και Μητέρα ημών Παναγία.

Κάποιος φίλος με ρώτησε κάποτε να διαλέξω τι προτιμώ, την Ορθοδοξία ή την Ελληνική Φυλή. Τού απάντησα λοιπόν πως είμαι αναντιρρήτως και Ορθόδοξος και Φυλετιστής. Και με την Ορθοδοξία και με την Ελληνική Φυλή. Ο ίδιος ο Χριστός είπε προς τούς μαθητές Του: «Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη». Ουδέποτε είπε διαλύσατε και ομογενοποιήσατε πάντα τα έθνη. Το ότι τα λευκά έθνη ευρέθησαν στην Ελλάδα και την Ευρώπη κυρίως, τα μαύρα στην Αφρική και τα κίτρινα στην Ασία δεν έγινε με ανθρώπινη αλλά με Θεϊκή Πρόνοια. Η δε πολυπληθής Ελληνική Ομογένεια ανά την Οικουμένη είναι απότοκος των Ελληνικών Κοσμοκρατοριών, τής Ελληνικής Πίστης και τής Ελληνικής Φιλοσοφίας τού ανήσυχου και ευρηματικού λαού μας. Εκείνου τού λαού που ονόμασε αρχικά τον Θεό Ζευ, δηλαδή Εκείνος που δίδει ζωή.

Βλέπουμε την πλημμυρίδα των βαρβάρων ενάντια στην Ιερή Πατρίδα μας. Γνωρίζουμε τούς «διασώστες» τής μιας παγκόσμιας εξουσίας και τής μιας θρησκείας τού Εμποράκου των Εθνών. Είμαστε έτοιμοι να προασπίσουμε τα Πάτρια. Είμαστε Πιστοί Έλληνες Εθνικιστές. Ο Οικουμενικός Ελληνισμός θα συντρίψει τον οικουμενισμό. Η Ελληνοποίηση θα συντρίψει την Παγκοσμιοποίηση. Χριστός, Μεγάλη Ελλάς και Ελληνική Οικογένεια. Ζήτω η Νίκη!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ