Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΦΘΟΝΟ, ΜΙΣΟΣ και ΨΕΜΑ

Μην πας μακριά βλέποντας τούτη την εικόνα.
Μην ακολουθείς το μυαλό σου, που τρέχει να δώσει ευθύνες και να κατηγορήσεις για το ποιοι σου φταίνε, μα άκου την καρδιά σου.
Αυτή είναι η φωνή του Θεού στα σπλάχνα τα δικά σου, και όχι το μυαλό σου.
Τρία πράματα έχει ο άνθρωπος μέσα του· αυτά που λέει το μυαλό του, αυτά που θέλει η καρδιά του και εσύ στην μέση που αποφασίζεις.

Μην ψάχνεις ευθύνες, ψάξε την Αλήθεια· και ευχαρίστησε το Φως της Αγάπης του Θεού και δες εσύ τι είναι η Αγάπη και τι αγαπάς εσύ.
“Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς” (Ἰω, η΄ 32)

Και πάνω από όλα αδελφή ψυχή μου δες την Αγάπη που μας έχει ο Πατέρας μας Θεός.


αμήν
********

Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα, αυτός πολεμά.
Όταν όλοι ενωθούμε για μια ιδέα, τότε γεννιέται η Ειρήνη.

Λέει ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολομός :

«Και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά».

Και σήμερα γέμισαν οι ψευτοδιδάσκαλοι του εβραϊκού γένους την Ελλάδα μας με φθόνο, μίσος και ψέμα.

Εμείς Έλληνες μου είμαστε ο Χριστός = ο Άνθρωπος.
Εμείς αδέλφια μου είμαστε το Α και το Ω των ανθρώπων το Φως.
Και μέσα από την τέφρα της κατάντια μας από αντιανθρώπους εχθρούς της Ελληνικής Ουράνιας αρχοντιάς μας, ας γίνουμε ξανά το Εν ! της Αγίας = ά-για..χωρίς την γη, οι Ουράνιοι Έλληνες, και να αναστήσουμε με λουλούδια και ζωή την καμένη μας γη. Με την Πυθαγόρεια του Ιησού Χριστού μας Αγάπη την Ελληνική.




ιωάννης ηγούμενος της Αγίας Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας,

του Προφήτου Ηλία και των θεών του Ολύμπου ο Ουράνιος Ιησούς Χριστός.
Του Οσίου Σόλωνα του Οσίου Θουκυδίδη και όλων των Αρχιερέων και Σοφών της Ελλάδος που ομολόγησαν για Θεό των Ελλήνων τον Θεό της Αγίας Αικατερίνης.
********


Πολλά αυτά που χωρίζουν την Ελλάδα από την Αλήθεια της.
Πολλοί και οι διδάσκαλοι του φθόνου και της διχόνοιας του Ανθρωπισμού μας, εμάς των μη εβραίων.

Τρέμουν την Ουράνια Αλήθεια της Ανθρωπιάς μας, οι απάνθρωποι που την Αγάπη και την Αδελφοσύνη των Ελλήνων φοβούνται όπως οι καθολικοί εβραίοι παιδεραστές και κανίβαλοι ισραηλίτες.... τον σατανά.

Εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες Ουράνιοι Υιοί του Θεού Ιησού Χριστού μας, αν ενώσουμε το μυαλό μας με την Ελληνική Παιδεία, τότε θα απαλλαχτούμε από τα δαιμόνια που μας σταύρωσαν την Χριστή μας την καρδιά και θα αναστήσουμε την Αλήθεια σε όλα τα έθνη.

Ας ενώσουμε τους πόνους μας εμείς οι αδικημένοι, και τότε αυτοδύναμη Ελληνική Κυβέρνηση θα έχουμε ...με Χριστό στην καρδιά.

*******

Τα αστέρια των Ελλήνων είναι αυτοί;;; ναι ! αυτοί είναι το αίτιο που για φως οι Έλληνες έχουν τους αιμομίκτες και παιδεραστές του σκότους τους.

Ιδού οι Εγκληματίες και διαστρεβλωτές της Αλήθειας!




Άκου Έλληνα,
είναι δυνατόν ο Ιησούς Χριστός να ευλογούσε για Θεό Του το πνεύμα αυτών που σφάζουν βρέφη και τα τρώνε για να εξιλεωθούν οι αμαρτίες τους;
είναι δυνατόν ο Ιησούς Χριστός να ευλογεί στον γάμο το ζεύγος να γίνει η γυναίκα μια πόρνη και να φέρνει πλούτη στο σπιτικό του αδελφού της που είναι και ο άνδρας της;
είναι δυνατόν ο Ιησούς Χριστός να έλεγε πως το ισραήλ, οι εβραίοι, είναι οι υιοί του Θεού και εμείς οι Έλληνες είμαστε ζώα με μορφή ανθρώπου για να υπηρετούμε τους εβραίους του θεού του Σολομώντα των εβραίων;

Η Ορθόδοξη Ελλάδα των Αγίων Ιερέων της Αθωνίτικης Αγίας Εκκλησίας του Ιησού Χριστού αποτάσσεται τους εβραίους ψευτοθεολόγους και ψευτο-έλληνες ....ιδού Έλληνες μου... ακούστε τι απλά σας λένε για αλήθεια....που οι ίδιοι καταριούνται... ιδού ο αυτοκατάρατος Έλληνας Ορθόδοξος των εβραίων Χριστιανός.


εγώ ο ιωάννης του Θεού Χριστού ο εν Χριστώ βασιλέας, 
ο τρόμος και ο φόβος των πουστ@ρ@δων γκέι ψευτοβασιλέων ευσεβών ντ@β@τζίδων των ψυχών των Ανθρώπων…