Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!!


Τους ξεμπρόστιασε ο Φουράκης λίγο πριν πεθάνει (link:https://www.youtube.com/watch?v=OfrH6jPZnE8), μα η ίδια καθημερινή πραγματικότητα το «φωνάζει» κάθε μέρα εδώ και δεκαετίες, με αποκορύφωμα τις μέρες μας: ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ !!! Με κάθε τρόπο κτυπούν τον ελληνισμό, και πληθώρα χρημάτων διατίθεται προς αυτόν τον σκοπό.


Όλα όσα γίνονται έχουν ένα και μόνο στόχο: να αφανιστούμε… τους ενοχλούμε, είμαστε εμπόδιο για να εφαρμόσουν την νέα τους τάξη πραγμάτων. Έτσι εξευτέλισαν την παιδεία μας, κτύπησαν αλύπητα το πνεύμα μας, διαστρέβλωσαν την ιστορία μας και το κυριότερο απέκρυψαν την σχέση ελληνισμού και χριστιανισμού· γιατί η έννοια της Αγάπης εμπεριέχει και την έννοια της Δικαιοσύνης.

Μα σήμερα χάθηκε το Δίκαιο· ο ισχυρός έχει το δίκιο κι οι Έλληνες περιμένουν κάποιος να τους σώσει… και δεν καταλαβαίνουν ως τυφλοί ότι κανείς πολιτικός δεν θα μας σώσει, κανείς από το προδοτικό και ανθελληνικό σύστημα που κυβερνά την Ελλάδα ! Ακόμα και το ιερατείο είναι σάπιο και προσκυνούν το αντίχριστο σύστημα που μας κυβερνά! Μην περιμένετε τίποτα καλό από αυτούς, μα απ’ όσους φωνάζουν την Αλήθεια και βγάζουν στο φως των Ελλήνων τα αίσχη !  

Έφτιαξαν ταμείο με αφεντάδες του ξένους για τα κέρδη από τον ορυκτό μας πλούτο (=μέγιστη προδοσία) και από πάνω πληρώνουμε κιόλας…. Άσε που τα χρέη είναι ψεύτικα και τεχνητά δημιουργημένα από αυτούς που μας θέλουν στην κόλαση του σήμερα και του μεταθάνατον. Είναι τόσες πολλές οι προδοσίες που θα μπορούσαμε να γράψουμε δεκάδες σελίδες…… εμείς οι Έλληνες τις νιώθουμε στο πετσί μας κάθε μέρα…


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! ΕΙΜΑΣΤΕ 1 ΒΗΜΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ !