Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Τελετουργικές ανθρωποθυσίες από τους Εβραίους ανά τους αιώνες

Αδιάψευστα Ιστορικά Γεγονότα 

• Τον 6ο μ.Χ. αιώνα, η Ιστορία διασώζει τη μνήμη ανθρωποθυσίας ενός Χριστιανόπαιδα ονόματι Μαντία που διέπραξαν Εβραίοι στην Πορτογαλία. Η Ενωμένη Εκκλησία- τότε- κατέταξε τον μάρτυρα στη χορεία των Αγίων.

• Στις 15 Απριλίου του 1181 στην πόλη της Βραίσνης (Braisne), κοντά στο Παρίσι, που βρισκόταν υπό την εξουσία της Αγνής, κόμισσας του Δρέ (Dreux), οι Εβραίοι πείθουν την κόμισσα με μεγάλη ποσότητα χρυσού να τους δώσει το δικαίωμα τιμωρίας ενός Χριστιανού, τον οποίο κατηγορούσαν σαν κλέφτη και δολοφόνο. Αφού έλαβαν εξουσία επί του ανθρώπου αυτού οι Εβραίοι, του έδεσαν τα χέρια οπισθάγκωνα, του έβαλαν στο κεφάλι του αγκάθινο στεφάνι και γυμνόν τον περιέφεραν στην πόλη μαστιγώνοντας τον ανηλεώς. Μετά τον καθήλωσαν σε σταυρό και μετά από πολλά βασανιστήρια τον σκότωσαν συλλέγοντας το αίμα του. Ο νεαρό Βασιλιάς της Γαλλίας, ο οποίος απασχολούνταν με τα θρησκευτικά του καθήκοντα της Εβδομάδας των Αγίων Παθών, στην έπαυλη του Αγίου Γερμανού (Saint Ger main en Laye), μόλις έμαθε το ανοσιούργημα έφιππος κατέφθασε στην Βραίσνη και ως ανώτατος κυρίαρχος και της πόλης αυτής, συγκροτεί αμέσως δικαστήριο. Το δικαστήριο καταδικάζει 80 Εβραίους που ευρέθηκαν ένοχοι συμμετοχής στο παραπάνω έγκλημα. Και οι 80 Εβραίοι θανατώθηκαν στην πυρά (Πηγή: Jean Dubraive- Histoire de Boheme livr. XVIII).


• Ο κόμης θεοβάλδιος παρέδωσε στους δήμιους πολλούς Εβραίους που κατοικούσαν στην Βλόα της Γαλλίας, γιατί στην τελετή του Πάσχα τους, από μίσος προς τον Ιησού Χριστό, σταύρωσαν ένα παιδί στον ποταμό Λείγηρα. Το κακούργημα αυτό των Εβραίων απεδείχθη δικαστικώς και οι περισσότεροι από τους ενόχους θανατώθηκαν στην πυρά.

• Ο δωδεκαετής Γουλιέλμος, παιδί πλούσιων Χριστιανών χωρικών στα περίχωρα της Νορβίχης, συλλαμβάνεται με τέχνασμα από Εβραίους, παραμονές του Πάσχα του 1144. Του έδεσαν τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι ώστε να μη μπορεί να κινηθεί ή να φωνάζει καθόλου. Μετά, του ξύρισαν το κεφάλι και τον πλήγωσαν με αγκάθια, και στο τέλος, αφού τον βασάνισαν με πολλούς τρόπους, τον τρύπησαν στην αριστερή πλευρά και την καρδιά με μακρύ αιχμηρό σίδηρο. Για να παρατείνουν την αγωνία του θύματος ή για άλλο άγνωστο λόγο, έλουζαν συνεχώς το κεφάλι του με ζεματιστό νερό. Στο Δικαστήριο απεδείχθη το φρικιαστικό έγκλημα και οι Εβραίοι καταδικάστηκαν σε θάνατο, ενώ ο μικρός Μάρτυρας κατετάχθη από την Εκκλησία στους Αγίους.

• Το1181 στην πρωτεύουσα της Αγλίας, το Λονδίνο, Εβραίοι έσφαξαν παιδί Χριστιανών ονόματι Ροδβέρτον (Rodbert), σε οίκημα κοντά στην Εκκλησία του Αγίου Εδμόνδου όπου και ετάφη το λείψανο του μάρτυρος. Από αυτή την εποχή και μετά, το αίμα των ανθρωποθυσιών με δράστες τους Ταλμουδιστές αναπηδά σ' όλη την Ευρώπη.

• Στις 29 Ιουνίου1220, θυσιάζεται στην Βισσεμβέργη  (Vissembourg) της Αλσατίας, από Εβραίους, ο μικρός Ερρίκος, παιδί Χριστιανών, ο οποίος και κατετάχθει μεταξύ των Αγίων της Δυτικής Εκκλησίας.

• Το 1225, στο Μόναχο, με άφθονο Εβραϊκό χρυσό πείθεται κάποια γυναίκα να κλέψει το παιδί του γείτονα της και να το παραδώσει στους Εβραίους. Το παιδί θανατώθηκε με φρικώδη βασανιστήρια, αφού του αφαίρεσαν όλο του το αίμα με έντομα και βελόνες. Το αίμα του βρέφους χρησιμοποιήθηκε στις Ταλμουδικές τελετές.

Αλλά δεν αρκέσθηκαν μόνο σ' αυτό, πείθουν και πάλι την ίδια γυναίκα να κλέψει και το άλλο παιδί του δύστυχου πατέρα, από τον οποίο είχαν αρπάξει ήδη το πρώτο. Ευτυχώς όμως η γυναίκα συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω από τον ίδιο, και παραδόθηκε στις δικαστικές αρχές, όπου ομολόγησε τα πάντα. 140 Εβραίοι συλλαμβάνονται και αφού απεδείχθη η ενοχή τους, θανατώθηκαν δια πυρός.

• To 1236, στην Φούλδη της Γερμανίας, κοντά σ' ένα μύλο, οι Εβραίοι θυσιάζουν3 παιδιά Χριστιανών για να τους πάρουν το αίμα. Το έγκλημα όμως απεκαλύφθη και πολλοί Εβραίοι λυντσαρίστηκαν από τον αγανακτισμένο λαό, ενώ άλλοι με δικαστική απόφαση θανατώθηκαν διά πυρός.

• Το 1249, στη Νορβίχη, οι Εβραίοι απήγαγαν παιδί για να το Θυσιάσουν. Συνελήφθησαν και στο δικαστήριο απεδείχθησαν ένοχοι. Για τιμωρία δέθηκαν στις ουρές 4 αλόγων και αφού σύρθηκαν στους δρόμους της πόλης, απαγχονίστηκαν.

• Στις 2 Απριλίου του1279, νέα ανθρωποθυσία δια πράττεται από Εβραίους στο Λονδίνο. Οι πιο επιφανείς Εβραίοι του Λονδίνου απεδείχθησαν αυτουργοί και καταδικάσθηκαν να δεθούν στις ουρές ατίθασων αλόγων, τα δε πτώματα τους να εκτεθούν σε κοινή θέα.

• Στη Σαρανόσσα της Ισπανίας, Εβραίοι άρπαξαν 7χρονο Χριστιανόπουλο και το παρέδωσαν σε άλλους Εβραίους για να το σταυρώσουν. Το αθώο θύμα το κάρφωσαν στον τοίχο και τρύπησαν την πλευρά του με λόγχη. Τα λείψανα του Μάρτυρα διατηρούνται μέχρι σήμερα και είναι αντικείμενα σεβασμού.

• Το 1261, οι Εβραίοι θυσίασαν8χρονο παιδί που τους το παρέδωσε κάποια γυναίκα. Αφού το γύμνωσαν και το φίμωσαν και το ξάπλωσαν σε τραπέζι που έφερε πολλά σεντόνια. Με βελόνες και αιχμηρά αντικείμενα άρχισαν να διατρυπούν το σώμα του παιδιού και το εξερχόμενο αίμα πότιζε τα σεντόνια πάνω στα οποία βρισκόταν. Κατόπιν έριξαν το πτώμα στο ποτάμι και μετά 4 ημέρες το βρήκαν ψαράδες. Η μικρή θυγατέρα της γυναίκας που παρέδωσε το παιδί, λόγω αθωότητας της ηλικίας της, απεκάλυψε την πράξη της μητέρας του ομολόγησε και κατήγγειλε τους ενόχους Εβραίους οι οποίοι συνελήφθησαν. Δύο από τους δολοφόνους Εβραίους αυτοκτόνησαν στις φυλακές, 19 άλλοι καταδικάστηκαν σε θάνατο.

To 1287, στη Βέρνη της Ελβετίας, Εβραίοι άρπαξαν παιδί και το απέκρυψαν στο σπίτι του Ραβίνου τους. Μετά από φρικιαστικά βασανιστήρια, το έσφαξαν. Το κακούργημα όμως ξεσκεπάστηκε και το πτώμα του άτυχου παιδιού βρέθηκε γεμάτο τρύπες και πληγές. Ο μικρός Μάρτυρας ετάφη στον Καθεδρικό Ναό της πόλης και έκτοτε τιμάται ως Άγιο λείψανο. Το Δικαστήριο κατεδίκασε τους ενόχους σε θάνατο διά τροχού. Η Γερουσία της πόλης με διάταγμα εξόρισε όλους τους Εβραίους της πόλης έξω από τα τείχη της πόλης.

• Το 1303, στο Βιτζέν της Θουριγγίας, παραμονές του Πάσχα, οι Εβραίοι άρπαξαν τον μικρό μαθητή Κονράδα, γιο ενός στρατιώτη, και αφού τον κατέκοψαν και άνοιξαν όλες τις φλέβες για να του αφαιρέσουν το αίμα, έριξαν το πτώμα του σε ένα αμπέλι. Το πτώμα του παιδιού ανακαλύφθηκε και οι δράστες αναγνωρίσθηκαν από τον τρόπο του θανάτου. Οι συστρατιώτες του πατέρα του κατακρεουργηθέντος παιδιού οργισμένοι εξόρμησαν από το στρατόπεδο τους με επικεφαλής τον Φρειδερίκο, γιο του ηγεμόνα της Θουριγγίας, και επέπεσαν στους Εβραίους μαζί με αγανακτισμένους πολίτες. Πολλοί Εβραίοι τότε θανατώθηκαν εξαιτίας αυτής της εξέγερσης (Πηγή: Adde Henri Desportes -La Mystere du Sang. Livr.I).

• To 1305, στην Πράγα της Βοημίας, παραμονές του Πάσχα, οι Εβραίοι συνέλαβαν φτωχό Χριστιανό ο οποίος λόγω ανάγκης τους υπηρετούσε. Οι Εβραίοι, σαν ύαινες, τον ξεγύμνωσαν και τον καθήλωσαν σε σταυρό σ'  έναν απομακρυσμένο τόπο και τον θανάτωσαν.

• Το 1321, στην Βοημία πάλι, στην πόλη Ανεσύ (Annecy), νεαρός γραφέας συμβολαιογράφου σφαγιάζεται από Εβραίους, κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η ανθρωποθυσία αποδείχθηκε δικαστικά και οι μεν ένοχοι καταδικάσθηκαν σε θάνατο, στους δε υπόλοιπους Εβραίους απαγορεύθηκε με διάταγμα του βασιλιά Φιλίππου V η παραπέρα παραμονή τους στην πόλη. (Πηγή: Danyw de Saint - Martin - Gell Chtist II 723).

• To 1331, στην Ουμβερλεγγέν (Uberlingen) του μεγάλου Δουκάτου της Βάδης, οι Εβραίοι έριξαν σε κάποιο πηγάδι το πτώμα ενός παιδιού Χριστιανών που το είχαν σφάξει. Μετά από μερικές μέρες το πτώμα ανακαλύφθηκε. Από τον τρόπο του θανάτου με αφαίμαξη, αποκαλύπτεται η ενοχή των Εβραίων. Συλληφθέντες μερικοί Εβραίοι ομολογούν την πράξη των. Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου εκτελείται άμεσα, διότι υπήρχε ο φόβος να δοθεί χάρη στους ενόχους από τον Αυτοκράτορα, ο οποίος ήταν γνωστό ότι είχε συμπάθεια προς τους Εβραίους, οι οποίοι τους έδιναν χρήματα. Όλοι οι ένοχοι Εβραίοι θανατώθηκαν (Πηγή: Jean Vitoduran - Chronique).

• 7 χρόνια αργότερα, το 1388, στην ίδια πόλη, ένας νεαρός της Φραγκώνιας συλλαμβάνεται αιφνιδιαστικά μια νύχτα και πέφτει από τα μαχαίρια των Ραβίνων. Ο αδελφός του θύματος, εξοργισμένος μετά από την αποκάλυψη του εγκλήματος, σκότωσε πολλούς από τους αιμοδιψείς Εβραίους, για εκδίκηση του αδελφού του (Πηγή: Henri Desportes -Le Mystere du Sang.).

Αλλά ούτε η δίκαιη αυτή σφαγή των Εβραίων, ούτε η αποτυχημένη απόπειρα ανθρωποθυσίας στο Μόναχο, ούτε ο φόβος της τρομερής τιμωρίας, εμποδίζουν τους Ταλμουδιστές να διαπράξουν νέο έγκλημα στο Μόναχο. Έτσι το1345, οι ανθρωπόμορφες Εβραϊκές τίγρεις συλλαμβάνουν τον Ερρίκο, παιδί Χριστιανών, το οποίο κατακρεουργώντας το με 70 και πάνω πληγές, του αφαίρεσαν το αίμα(Πηγή: Raderus —Bavaria).

• To 1347, στη Μεσσήνη της Σικελίας, τη Μεγάλη Παρασκευή, Εβραίοι της πόλης αρπάζουν παιδί, το οποίο βασανίζουν έως θανάτου δεμένο σε σταυρό. (Πηγή: Henri Desportes — Le Mystere du Sang.).

• To 1361, Εβραίοι από την Κολωνία συλλαμβάνουν τον Ιωάννη. Το παιδί συνελήφθει ενώ πήγαινε στο σχολείο της Μονής του Αγίου Σιγεβέρτοψ που διευθύνονταν απ μοναχούς του Τάγματος του Αγίου Φραγκίσκου. Παρέσυραν το θύμα σ' ένα υπόγειο και διατρύπησαν όλο του το σώμα με αιχμηρά εργαλεία, έως ότου από αφαίμαξη να πεθάνει. Ένα από τα εργαλεία αυτά, σε σχήμα μικρής λόγχης, διατηρήθηκε στην Εκκλησία της Μονής του Αγίου Σιγεβέρτου. (Πηγή: Chroniques de Bollandistes Actes del' Eglise de Cologne).

• To 1380, στο Χαζενβάχ (Hangenbach) της Σουαβίας, οι Εβραίοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω να σφαγιάζουν παιδί που άρπαξαν από τους γονείς του. Οι δράστες καταδικάστηκαν και θανατώθηκαν στην πυρά. (Πηγή: Martin Crusius - Annales de Souabe).

Όλοι οι ιστορικοί αυτής της εποχής κατέγραψαν πολλά παρόμοια περιστατικά. Οι αλλεπάλληλες δίκες για ανθρωποθυσίες έκαναν πασίγνωστο το φρικώδες αυτό Εβραϊκό έθιμο που τους το υπαγόρευε το Ταλμούδ.

Αυτό ήταν η κυριότερη αιτία της μεγάλης και γενικής δίωξης των Εβραίων από τη Γαλλία, που έγινε το1394.

Σκεφτείτε τώρα ότι αυτοί ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ τους άλλους λαούς ως ρατσιστές... 


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΣΧΟΛΙΟ: Τα ίδια κάνουν οι ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ με τις γνωστές προτροπές του ΜΩΑΜΕΘ και του ΚΟΡΑΝΙΟΥ!...ΤΥΧΑΙΟ;