Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7 ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Στα φώτα των δεινών του κόσμου των φτωχών ο Ουρανός του εντός ημών φωτίζεται και βλέπει ο κόσμος του έθνους της Σιών ποιος ο αφέντης, που οι Έλληνες τυφλοί προσκυνούν, τον Αντίχριστο Ισραήλ.


Ο Θεός φωτίζει την φτώχεια των δυνάμεων της εξουσίας στης αγάπης των ανθρώπων, στο Βασίλειο της κακίας των πλουσίων την απανθρωπιά.

Όλοι περιμένουν τον από μηχανής Θεό να σώσει την Ελλάδα και για αυτήν την σωτηρία μιλούν οι ιερείς που εξόρισαν την ψυχή των Ελλήνων από το Είναι της Αγίας Τριάδος του Θεού τους παρανόμως.


Οι εφτά σφραγίδες οι κλειστές, είναι τα εφτά μιστήρια που ακύρωσαν οι παιδεραστές της χλιδής ιεράρχες πατέρες του σατανά, χτίζοντας, αντί την λύτρωση των Ελλήνων το Ιερόν των Υιών του Θεού το βάπτισμα, την κατάρα, αντί της Εύας και του Αδάμ στα κεφάλια των Ελλήνων να ζουν στην σκλαβιά μέσα στην άγνοια του Άδη.



Το βιβλίο που είναι γραμμένο έξω και μέσα της αποκάλυψης είναι το Άγιο στην αρχαία Ελληνικήν γλώσσα, είναι η ψυχή σου η Ελληνίδα.

Τα γράμματα των λέξεων είναι η ιστορία της ψυχή σου γραμμένη πριν ακόμα εσύ γεννηθείς. Εσύ η γεννημένη τον Θεό σου να γεννάς.

Αυτός που σου πέρασε φόβο “μην τον φοβάσαι”, και “μην τον αγαπάς”...

ο σατανάς είναι ότι και το φίδι: όσο και να τον αγαπήσεις, αυτός στην κόλαση αιώνια είναι, φίδι προς αποφυγήν.


Τον φτερωτό όμως τον Χρυσούν τον όφι ερωτεύσου τον. Όσο ντρεπόσουν για όσα ερωτεύτηκες στην γη, τόσο η ντροπή να γίνει θείος πόθος στην αιώνια αγάπη του ιερού του ζεύγους. Αυτήν την Αγάπη, που όταν το κορμί θα το πάρει η μάνα γη, η ψυχή θα έχει λόγους πολλούς να είναι ερωτευμένη αθάνατη, όμορφη, ωραία.



Ιωάννης Άγιος βασιλεύς της αρχιεροσύνης Μελχισεδέκ.... θετός πατήρ "των μπάσταρδων παιδιών" των "θεών" της γης.

***


Πολλοί αστέρες του πατριωτισμού και της Ορθοδοξίας είναι βαλτοί λογοτέχνες του ψεύδους, της διχόνοιας και της πλάνης. Κάνουν τα αντίθετα από όλα αυτά που φωτίζουν ότι πρεσβεύουν και η μόνη αποστολή τους είναι να διαψεύδουν την αλήθεια από το φως των Ελλήνων.


Θεοί εστέ, μην ψάχνετε τρόπο να γίνετε...

Πνεύμα λάβετε, μελετώντας τα πατερικά της θεώσεως του ανθρώπου στο ήδη ευλογημένο σώμα σας και ο Λόγος εγένετο εσύ στο εμείς του Χριστού εν αλλήλων.