Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΔΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΒΑΑΛ

 

Ο Βράχος αυτός είναι η Ελλάδα, η σταυρωμένη από τους ιερείς των Γκέι παιδεραστών εν τη βασιλεία των Ελλήνων.

Ο Βράχος αυτός είναι η καρδιά, είναι ο ζωντανός Χριστός βαπτισμένος, στο σώμα και το Άγιο αίμα των Υιών του φωτός του Ιησού Χριστού.

Αυτή η καρδιά, η σχισμένη στην μέση, είναι η Παναγία και ο Υιός του Πατέρα ..που

χώρισαν την καρδιά της μητέρας Παναγίας από το σώμα του Χριστού.

Χώρισαν τα ύδατα της γνώσης του Αγίου πνεύματος του Ελληνισμού στα δύο.

Ονόμασαν την Ελλάδα σατανά τους...

Και τον Ελληνισμό να έχει ως στέμμα στο πνεύμα να βλέπει ως σατανάς την κάθε γυναίκα, αντί τον Χριστό.

Χώρισαν την ψυχή του Ελληνισμού από το αδιαίρετο της Αγίας Τριάδος και εξόρισαν από την Βασιλεία του Ουράνιου Ναού της Αγίας του Θεού σοφίας από της Ακρόπολης το πνεύμα το Ιερόν.


Επάνω σε Αυτόν τον βράχο διδάσκονται τα Ελληνόπουλα ότι δύο κοκόρια γέννησαν της κότας το αυγό, και πως το θέλημα του αλλαχού Ακμπάρ είναι η νέα γη και νέος Ουρανός στην παγκόσμια τάξη των πραγμάτων.

Νόμιμη παιδεραστία...των ιερωμένων με μικρά παιδάκια... Και υποταγή στους νόμους του έθνους του Πάπα Ιουδαίου σατανά, που για θέωσή του έχει την συνουσία σπερματοζωαρίου μετά κοπράνων, πως έτσι είναι η γέννηση της ράτσας του Ελληνισμού ως τρίτου φύλου.


Σε αυτόν τον βράχο επάνω του έχτισαν μία ολόκληρη Βαβέλ.

Σε αυτόν τον βράχο είναι σταυρωμένος ο κάθε Έλληνας που τον έστεψαν με το αγκάθινο στεφάνι, ότι οι μάγοι νίκησαν το Άγιο βάπτισμα του Χριστού, και την σφραγίδα της δωρεάς του Αγίου μυρώματος την έσπασε το μάτι...


Του σταύρωσαν τα χέρια με τα καρφιά πως με το βάπτισμα σου ο Θεός σε εκβάλει από τον παράδεισό του και ως αμαρτωλός γεννήθηκες στην γη για να υπηρετείς τον Βάαλ.

Του λόγχισαν τα σπλάχνα με το ξίφος πως δεν ανέστησε ο Ιησούς Χριστός την γυναίκα και πως μόνο μια γυναίκα θα ξαναβάλει στον παράδεισο την Ελλάδα... μα προς το παρόν την καταράστηκε ο Γιαχβέ της γης να είναι γεννημένη πουτάνα.


Σε Αυτόν τον βράχο Αυτός ανέστη και έφυγε από εκεί... ζει, είναι η δικιά Του Ελλάδα...

είναι το Ελληνικό της Ειρήνης πνεύμα.

είναι η αιώνια βασιλεία του Βυζαντίου,

αυτήν την Ελλάδα την προδομένη και εξορισμένη από την βασιλεία των Αθανάτων Πατέρων της.


Αυτός ο βράχος είναι η Μαρμαρωμένη από Αγάπη Ελλάδα, η μαγεμένη και διαμελισμένη με την διχόνοια και το μίσος των αλλήλων τον αλληλο-αναθεματισμένων αρχιερέων πάσης Ελλάδος, οι δεσπότες εισαγγελείς ευσεβείς ψαλτάδες με τους όμορφους ύμνους και τα γλυκά της αγάπης λόγια του Χριστιανισμού οδεύουν από μικρά παιδιά να είναι οι Έλληνες γιουσουφάκια των κίνεδων ιερέων του Βάαλ.



Ιωάννης βασιλεύς των μπασταρδων παιδιών των θεών της γης.