Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

ΠΩΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ


 

Ουράνιοι ποιμενάρχες του Χριστού ντυμένοι αρχάγγελοι οι Χριστοκάπηλοι ιερείς μπαμπάδες του σατανά.


Ως πρόβατα στον χασάπη οδήγησαν το σώμα των αλλήλων του Ιησού Χριστού στον Πάπα, που αφαίρεσε τους Έλληνες Ορθοδόξους Πατέρες ημών των Ελλήνων, και στην θέση τους έβαλε τους νόμους της θεογονίας του Ισλάμ. Στην εικόνα να είναι του Χριστού και στην ουσία σταυρωτές του Χριστού μα και της Παναγίας.

Ο Χριστός ημών ανέστησε και την Εύα στην εικόνα και αυτοί οι γενίτσαροι δαίμονες ακύρωσαν την ελευθερία του ανθρώπου από την γυναίκα, εξόρισαν την γυναίκα Παναγία έξω από τα Άγια των Υιών του ανθρώπου... Εκκλησία.
Και με το κτιστό πνεύμα του Πάπα έχτισαν στο μυαλό του Έλληνα να βλέπει την ουσία της Αγίας εικόνας της Παναγίας, την κάθε γυναίκα, όπως οι τζιχαντιστές.
Έχτισαν επάνω στην ψυχή του ναού των ανθρώπων πως οι μάγοι νίκησαν το Άγιο βάπτισμα του Χριστού και την σφραγίδα της δωρεάς του Αγίου μυρώματος την έσπασε το μάτι.

Μόνο η Παναγία είναι αμόλυντη σας λένε, ενώ η κάθε γυναίκα είναι αμαρτωλή και γεννήθηκε από την αμαρτία, δηλαδή ό,τι λέει το ισλάμ, και έτσι έκαναν τους Έλληνες να ακυρώνουν τυφλοί τα Άγια Στέφανα του αμόλυντου γάμου των γονιών τους!!!

Αυτοί οι αστέρες της νύχτας, οι αδέσποτοι δεσπότες, ιούδες προδότες παλιάνθρωποι έβγαλαν το έθνος των Ελλήνων από το ευαγγέλιο και πρόσθεσαν ως ευλογημένο το δικό τους, της Σιών τούτου του παγκόσμιου τους Ισραήλ... την κατάρα και την σκλαβιά στα κεφάλια των Υιών του Φωτός, του Άλφα και του Ωμέγα.
....

Ακούστε καλικάντζαροι και Άγιοι της πόρνης Σιών...
Θα σας φτύνουν οι τάφοι σας έξω.
Εκεί... από εδώ δεν θα υπάρξει σκοτάδι να κρύψετε τα πονηρά και αισχρά, υποχθόνια έργα σας ενώπιον των τέκνων της Ελλάδος.

Και ούτε θάνατος να σας σβήσει την ντροπή της γυμνής αλήθειας σας, που αποκαλύπτει στο φως του κόσμου το κορμί του σατανά σας κάτω από τα Ιερά άμφια του Χριστού.

Μετανοείτε!
Πολύ σύντομα θα κλείσει η πόρτα της μετάνοιας και της χάριτος του Ουράνιου Θεού.


Ιωάννης... Ο των Ουρανών ο βασιλιάς σας... σας αγαπώ πολύ ...εγώ ο Έλλην σατανάς σας... αλήτες ανάθεμα από τον οίκο του Θεού γης και ουρανό. Χρει εσείς εκβάλεστε... μετανοείτε! Θα σας κάψει πρώτα η οργή του Λαού και μετα η ντροπή σας.