Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ


Τι δεν καταλαβαίνεις...


Ο Θεός το μόνο που δεν κατάλαβε είναι γιατί δεν τους πήρατε ακόμα με τις πέτρες.

Την ώρα που σκοτώνουν οι βασιλείς στην άλλη άκρη της γραμμής τους Ουκρανους, στο θέατρο του Χόλιγουντ των ΜΜΕ, σφάζουν τους Έλληνες και τους διαγράφουν από του αλλάχ την γη...

Στην άλλη άκρη των φώτων δείχνουν την Τουρκία, ενώ στην μέση των πραγμάτων οι ιερείς καταστρέφουν με απάτες τους Έλληνες. Οι ιερείς μιας Εκκλησίας που ενώ το σώμα του ίδιου του Χριστού είναι ο Λαός, σταυρώθηκε από τους ίδιους τους παπάδες να είναι καταραμένος και εξόριστος από τους νόμους του Βυζαντίου.

Πίσω από τα βάσανα των φόρων και των πολέμων της ακρίβειας οι αρχιεπίσκοποι πάσης Ελλάδος μέσα σε πολυτελή κάστρα βιάζουν μικρά παιδάκια....




Και ο Άγιος Δέσποτας που το πρωί έλεγε νηστεία και θα σωθείς σοδομιζει ως Ηρώδης μικρά παιδάκια και να τους λέει: σώπα, σώπα θα περάσει μην τσιρίζεις, αυτό είναι το φως.


Το βδέλυγμα των ιερέων της πόρνης Βαβέλ, στον θρόνο της βασιλείας του Χριστού, με κάλπικους Αγίους και Αγίες μητέρες, που την Παναγία δοξάζουν στο πνεύμα των μάγων του σατανά ....εξορκιστές με τον σταυρό στα χέρια.

Βεβηλώνουν των Ελλήνων του Θεού το Άγιον πνεύμα, μαγάρισαν τα όσια και ιερά.



Οι ψευτο-Ρωμιοί, αυτοί που φροντίζουν την νόμιμη μοιρασιά της Ελληνικής γης και του πλούτου των Ελλήνων στους νεοπατριωτες του αλλαχού ακμπάρ.



Έλληνες συνταχθείτε !

Η Ελλάς εάλω, μα όχι ο Χριστός!

Σώστε την Πατρίδα!

Βγείτε από την φτώχεια, εσείς οι γεννημένοι βασιλείς της Εστίας ημών.



Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των πένητων