Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ '21

Δέος ...
ευλάβεια...
Αγιοσύνη...
των Εβραίων ο θεός δοξάζεται από την εικόνα και την ομοίωση του... τους ευεργέτες ευσεβείς διδασκάλους των Ελλήνων .

Ιδού οι νόμοι της ιεράς συνόδου της Ελλάδος που «κρατούσαν»  μέσα στα άβατα για εσάς Έλληνες... ιδού της Ιερουσαλήμ τα άγια των αγίων τους.
Ιδού Ελλάδα μου το ιερό ευαγγέλιο που αυτοί οι βασιλιάδες τιμημένοι από τον ψήφο σας, σας ακολουθούν μεν, μα και υπηρετούν αυτά που εσείς δεν γνωρίζετε http://www.pistos.gr/tektainomena/propaganda/ti-einai-to-talmoud και ιδού η πραγματική ταυτότητά τους: http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2014/03/blog-post_29.html

****
25-3-1821 .... το όνειρο έγινε πραγματικότητα, τα ιδανικά των Ελλήνων συγκλόνισαν την γη. Οι Έλληνες καλόγεροι βάσταξαν στο ένα χέρι τον Ιερό Σταυρό μας και τα κουμπούρια στο άλλο. Η Μάνα Ελληνίδα καλόγρια στα χιόνια κουβάλαγε βαρέλια με μολύβι και μπαρούτια, για να απαλλαχτούν από τους πόρνους και κανιβάλους Τούρκους κατακτητές, ώστε η Ελλάδα να ζει μέσα στα Ιερά και τα Όσια της Ελευθερίας της, και προτιμούσε να πηδήξει στον γκρεμό ως Ορθόδοξη Ελληνίδα καραγκούνα αυτή και το παιδί της, παρά να πέσει στα χέρια του εχθρού.

25-3-2014…

Όποιος ακολουθεί την Χριστιανοσύνη, είναι ρατσιστής από τους ομοφυλόφιλους.
Όποιος τιμά τον Κολοκοτρώνη είναι παράνομος και αντισημίτης...
Έτσι ομολογούν οι Έλληνες πως συναινούν και προσκυνούν ως θεό τους τους εβραίους που σήμερα ως Έλληνες στην εικόνα προωθούν το Ισραήλ ως Νέα Τάξη και νεο-ελληνισμό στα πρέπει των Ελλήνων (βλέπε Τζάνη, Δήμου (κόμμα ποτάμι) κλπ), βλέπε τα παιδιά σου Έλληνα, που τα παρέδωσες στα χέρια των Εβραίων να τα βασιλεύουν.


Γέροντας Ιωάννης