Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το ξεπούλημα της Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει. Με διαφόρους τρόπους και με πρόσχημα την ανάπτυξη και την εισροή κεφαλαίων ελληνικά λιμάνια και τεραστίων εκτάσεων γη πωλούνται στους Τούρκους !!!!! Θα έχουμε ελληνική ΑΟΖ με τούρκικες μαρίνες !

Σε Τούρκους έχουν περάσει ήδη οι εξής μαρίνες: Πυθαγορίου Σάμου, Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου, Ζέας, Κέρκυρας, Λευκάδας, Μανδράκι Ρόδου. Οι Τούρκοι επίσης διεκδικούν την μαρίνα του Αλίμου, μαζί με τους μικρούς τουριστικούς λιμένες της Νέας Επιδαύρου, του Πόρου και της Ύδρας.

Ξεπουλιούνται τα πάντα στον βωμό του χρήματος, να τραφεί η «χρυσή αγελάδα» των Εβραίων. Η Ελλάδα που άλλοτε είχε ιδανικά και αξίες, Αγίους, Πατέρες, Αγωνιστές που θανατώθηκαν για να ελευθερωθεί αυτή η χώρα από ξένους κατακτητές και από το πνεύμα αυτών, στο τώρα της ξεπουλιέται στους ίδιους κατακτητές. Και το χειρότερο ότι παραδίδει και το πνεύμα της σε αυτούς. Και ενώ η Ελλάς είναι πολύ πλούσιο κράτος με βάση τον ορυκτό πλούτο (για παράδειγμα το μεθάνιο που έχουμε φτάνει για να κινήσει όλα τα αυτοκίνητα του κόσμου για 10.000 χρόνια- έχουμε χρυσό, όσμιο, διαμάντια και πολλά πολλά άλλα), όλα πωλούνται για ποιον σκοπό; Για την ανάπτυξη; Για το υποτιθέμενο χρέος; Πόσο ανθέλληνες πρέπει να είναι οι κυβερνώντες για να κάνουν τέτοια πράγματα με το πρόσχημα ενός χρέους; Παλαιά έλεγαν ότι δεν μας αφήνουν να εξορύξουμε τον πλούτο μας, ή ότι δεν έχουμε τα μέσα… άλλο αστείο αυτό! Ποιος πραγματικός Έλληνας θα τολμούσε να πει κάτι τέτοιο;


Αυτοί ορκίζουν τους αλλοδαπούς ισραηλίτες να κυβερνούν
την Γη εμάς των Ορθοδόξων Χριστιανών 

Ντροπή σε αυτούς που μας κυβερνούν, που δεν είναι και Έλληνες, και μεγαλύτερη ντροπή σε αυτούς που ορκίζουν τέτοιες κυβερνήσεις, την Εκκλησία της Ελλάδος ως βασιλεύουσα που είναι. Προδότες είναι. Εμείς οι Έλληνες είμαστε για αυτούς ο ζωντανός Ιησούς Χριστός και αιώνια σταυρωμένος θνητός.  
Ως πότε οι Έλληνες θα αδικούνται; Ως πότε θα είμαστε υπό κατοχή; Ως πότε οι ιεράρχες ΔΕΝ θα εφαρμόζουν αυτό που λέμε κάθε μέρα στην προσευχή μας «ως εν ουρανώ και επί της γης»; (Α’ Οικουμενική Σύνοδος, «όπως είναι στον ουρανό έτσι να ναι και στην γη»).Έως πότε θα θρηνούμε θύματα; Έως πότε; Έως πότε;

Έως πότε ο ελληνικός λαός θα σιωπά στο έγκλημα; Έως πότε;