Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ

Η σημερινή διαιρεμένη ορθόδοξη εκκλησία... δεν είναι του Θεού, αλλά του αντιχρίστου. Διαιρεμένη εκκλησία σημαίνει διαιρεμένος λαός, μακρυά από το ένα άγιο Πνεύμα.

Μα όταν εμείς, ο λαός, είμαστε το εκκλησίασμα κι εμείς κρίνουμε "άξιος" ή "ανάξιος" τον κάθε ρασοφόρο, πώς και δεν φωνάζουμε να ενωθεί η ορθόδοξη εκκλησία; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΑΝ ΣΕ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ....

Είναι άξιοι όσοι σιωπούν; Είναι άξιοι όσοι συναινούν στο έγκλημα; Είναι άξιοι όσοι βλέπουν τον λαό να υποφέρει και δεν μιλούν την Αλήθεια των πραγμάτων να σωθεί ο κόσμος; Όχι μόνο θεολογικά, αλλά να πουν τι σημαίνει "ως εν Ουρανώ και επί της Γης" και να το κάνουν πράξη όπως ορίζει η Α Οικουμενική Σύνοδος... Κι αυτοί που δεν κάνουν την κοινωνία όπως είναι στον Ουρανό είναι άξιοι; 

Μην κοιτάτε τους πολιτικούς, αυτοί είναι οι πλέον αναρμόδιοι να κάνουν τον παράδεισο στην Γη... οι αρμόδιοι είναι οι ρασοφόροι...αλλά μας πρόδωσαν: "Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ" λέει ο Μέγας Βασίλειος, δηλαδή αυτοί που δεν μιλούν στο έγκλημα κατά του λαού είναι συνένοχοι.

ΑΡΑ, οι ρασοφόροι που μιλούν και φωνάζουν και ζητούν την ένωση της εκκλησίας και του λαού είναι οι ΑΞΙΟΙ και αυτούς πρέπει ο λαός να βρει και να τιμήσει. Σε αυτούς πρέπει να δοθεί η εξουσία (από τον λαό) του να κάνουν τα πράγματα στην Ελλάδα όμορφα και δίκαια όπως είναι στον Ουρανό. Άλλωστε η Ελλάς είναι πολύ πλούσιο κράτος και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Και ο λαός πρέπει να πάρει ξυράφι και να ξυρίσει τους ανάξιους. Έχει το δικαίωμα της κρίσης αυτής που του το δίνει το ορθόδοξο βάπτισμα, αν και δεν είναι απλά δικαίωμα αλλά υποχρέωση. Κι αν ζητηθούν αποδείξεις...ουυυυυυυ ένα σωρό! Μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάς. 

Βγήκε το Άγιον Όρος επιτέλους και παραδέχτηκε ότι ζούμε τα έσχατα χρόνια. Έχετε διαβάσει περί των εσχάτων; Αν ναι, να θυμάστε ότι αν ο λαός δεν αδερφωθεί κι αν δεν ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία και να δώσει εντολή κάθαρσης, δικαιοσύνης και ανάστασης θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.... Αν όχι, μελετήστε επειγόντως για να μάθετε γιατί συμβαίνουν τα διάφορα κακά. 

Αναζητήστε τους άξιους ρασοφόρους και τιμήστε τους.


Socratesnios