Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Έλληνες βγείτε από την λήθη και δείτε ποιοι είναι αυτοί που σας κρατούν κοιμισμένους. Μας οδηγούν ως πρόβατα στην σφαγή, όχι μόνο την πνευματική, αλλά και την υλική, όπως πολύ καλά βιώνει ο καθένας από εμάς σήμερα.

Δείτε ποιος είναι ο θεός τους, ποιο είναι το πνεύμα που υπηρετούν και που δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό και με εμάς τους Έλληνες. Διαστρέβλωσαν την Αλήθεια (α-λήθη= εκτός της λήθης) και παρουσιάζουν στα μάτια μας μια νέα πραγματικότητα, ένα άλλο τρόπο ζωής μακριά από την ευημερία (πνευματική και υλική) που φέρει ο ελληνικός τρόπος ζωής με τις αρχές της Ορθοδοξίας. Διαίρεσαν την Μία Αγία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία σε νέο και πάτριο (και μεταξύ τους κι άλλες διαιρέσεις) εδώ στην Γη κι έτσι κατάφεραν να μοιράσουν την διχόνοια στον ελληνικό λαό. Κι αφού διασπάστηκε ο λαός, μας έσπειραν φόβο, φθόνο, μίσος και μας έπεισαν ότι το σωστό δεν είναι αυτό που οι Άγιοι Πατέρες μας πρέσβευαν και έδωσαν το αίμα τους για εμάς, αλλά ότι είναι άλλο και έβγαλαν αιρετικούς όλους τους Αγίους μας που δεν προσκύνησαν, έβγαλαν ψεύτες τους αρχαίους μας που διακήρυξαν Τριαδικό Θεό και ελευθερία πνεύματος, και τώρα μας σκλαβώνουν σε ιδεώδη που θέλουν τον άνθρωπο σκλάβο και πνευματικά νεκρό.


Καλείται ο ελληνικός λαός να φωνάξει για την ένωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος.

Καλείται ο ελληνικός λαός να φωνάξει για απονομή δικαιοσύνης και στον χώρο της Εκκλησίας και σε όλους τους φορείς των θεσμών στην Ελλάδα, εντολή που θα δώσει η βασιλεύουσα Εκκλησία, γιατί η Εκκλησία είμαστε εμείς ο λαός αδερφωμένος.

Η Ορθοδοξία κάτω στην Γη είναι Βασιλεύουσα και μπορεί να φέρει την βασιλεία των Ουρανών στην Γη και σε πνευματικό και σε υλικό επίπεδο.

Καλείται ο λαός να τιμήσει όλους τους Άγιους Πατέρες του Έθνους και όλους τους Ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα.


Έφτασε η ώρα, είναι τώρα


Αγάπη λαού το θέλω του Θεού