Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Στην Ξύλινη Γνώση


Ο Πάπας είναι αποστάτης της αγάπης του Ιησού Χριστού.
Διδάσκει πως ο σατανάς είναι Θεός... και μπορεί να εξουσιάσει την ύλη (μαύρες μαγείες κλπ). Γνωρίζει ότι ο σατανάς είναι κτίσμα σε ιδέες και γνώσεις, που δια της διδασκαλίας χτίζονται ως «υπάρχειν του λογίου= δαιμόνιον» στον άνθρωπο .

Και έτσι ο άνθρωπος από ΝΑΟΣ ουσίας αγάπης δημιουργού Θεού υιός, μεταμορφώνεται σε θνητό νεκρό από την φύση = ναός του Σολομώντα των εμπόρων, αντικείμενο προς τα συμφέροντα των βασιλέων του ως αυτεπάγγελτος σκλάβος.

Ο Νόμος Των διδασκάλων Αυτής της γνώσης, είναι οι πεφωτισμένοι της γης... οι πλουτοκράτορες, είναι αυτοί που στο όνομα του Ιησού Χριστού παραδέχονται την αγάπη Του, μα τον αγαπάνε γιατί χάρη στην αγάπη Του... σας σταυρώνουν στην ξύλινη γνώση τους. Αυτοί... που τότε Σταυρώσανε και Αυτόν.

Όταν ο Θεός τόσο πολύ αγάπησε τον κόσμο, και έστειλε τον Υιό του αυτεξούσια να Θυσιαστεί... και μας Χάρισε το Αίμα Του και το Σώμα Του... τότε γιατί σήμερα λέτε το όνομα "Ιούδας" ως προδότη;

Γιατί ο Ιούδας είναι προδότης, αλλά των εβραίων, και όχι του Ιησού χριστού, αλλά ο πρώτος Εβραίος που ομολόγησε πως ο Ιησούς χριστός είναι ο μεσσίας !

Και κατά τα γράμματα των διδασκάλων των ραβίνων... ο προδίδων τον σιωνισμό... και απαρνηθεί το «Ταλμούδ», θα θανατωθεί μέσα σε μια λίμνη με καυτά κόπρανα και ούρα (= λασπολογίες, ψεύτικες κατηγορίες, και εξευτελισμό όπως τον Ιησού Χριστό με ψεύτικες κατηγορίες σταυρώσανε, έτσι και αυτόν που «μετάλαβε πρώτος» και ομολόγησε πως ο Χριστός ήρθε για να πεθάνει, και να αναστηθεί και να σώσει τον κόσμο)...

Οι ραβίνοι τον καταράστηκαν να ενσαρκώνεται αιώνια εδώ στην κόλαση της γης... και ως ζώο να υπηρετεί τον διαλεχτό λαό του Ισραήλ !

Όπως και οι Εσσαίοι... καταράστηκαν εμάς τους έλληνες και μας έχουν για τον Ιούδα και Χριστό τους… και να μας έχουν κρεμασμένους από την συκιά που καταράστηκε ο Χριστός.... ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ !

***
Σελίδα 190… από την ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,  κεφ.  ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥ  ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ


«ο ευσεβής εβραίος γιγνωσκέτω, ότι το αίμα των χριστιανών θυσία εστί τα μάλα ευπρόσδεκτος τω ουρανώ, ώστε το χέειν αίμα χριστιανού, είναι θυσία τόσον ιερά, όσον η των μάλλον πολύτιμων αρωμάτων και μύρων, μέσον έξι ω έως των αμαρτανόντων εβραίων, θυσία προ παντός συναποφέρουσα την ευλογίαν του υψίστου, επί των εκτελούντων και μεταλαμβανόντων αυτής» 

Από το Ταλμούδ:
KIDDUSCHIM (68A). "Οι Χριστιανοί είναι ένας λαός γαϊδάρων".
IORE DEA (337, 1). "Αντικαταστήσατε τους νε­κρούς Χριστιανούς, όπως αντικαθιστάτε ψοφήσασαν αγε­λάδα ή γάϊδαρον".
ΙΕΒΗΑΜΜΟΤΗ (61 Α). Όι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι, αλλά οι Χριστιανοί δεν ονομάζονται άνθρωποι. 
IORE DEA (148, 5). "Εάν ο Χριστιανός δεν είναι πιστός, τότε δύνασαι να του αποστείλεις δώρα".
HILKOTH AKUM (IX, 2). "Να αποστείλεις δώρα εις τους Χριστιανούς, μόνον εάν αυτοί είναι άθρησκοι".
IORE DEA (81, 7 HA). "Οι Χριστιανοί τροφοί πρέ­πει να αποφεύγονται, διότι αύται είναι ακάθαρτοι".
IORE DEA (153, 1, Η). "Οι Χριστιανοί τροφοί θα οδηγήσουν τα τέκνα προς αίρεσιν".

Ο νοών νοήτω το ποιος αντί του Χριστού, σήμερα είναι επάνω στον σταυρό της κατάρας του θεού της κατάρας και όχι της Αγάπης του Ιησού Χριστού μας, που οι εγκάθετοι από το 1874 επισήμως εισχώρησαν στην εκκλησία μας ως ορθόδοξοι ποιμένες !

Για τους εβραίους και τους τούρκους, εμείς οι έλληνες είμαστε οι καταραμένες ψυχές των αρχαίων ελλήνων, που ποτέ δεν πάμε προς την φύση της θεάσεως του ανθρώπου, και ξαναγεννιόμαστε εδώ στην γη ως ζώα με ανθρώπινη μορφή και να τους υπηρετούμε σκλάβοι τους.

***

Εγώ ο Ιωάννης καταγγέλλω την ιερά σύνοδο της Ελλάδος ως Προδότες και αποστάτες της ιεροσύνης του Πατήρ ημών Θεού, που αποτάσσει ο ουρανός ως εκκλησία Του στην γη ΑΥΤΟΥΣ τους ΨΕΥΤΟΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... διότι αυτή η εκκλησία πιστεύει στο Ταλμούδ των μασονικών στοών και δεν έχει καμιά σχέση το Πνεύμα τους με την Ιερή Ορθοδοξία του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ. 

Ιωάννης