Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ


Το κράτος συμμετέχει ευχαρίστως σε όλες τις παράνομες δραστηριότητες της Μαφίας και σε όλες τις απάτες του Ποινικού δικαίου αρκεί να λαμβάνει μερίδιο από τα κλοπιμαία. Το κράτος διέδωσε τα τσιγάρα ώστε να κερδίζει από την εξάρτηση των καπνιστών ενώ επωφελείται από την εξάρτηση των αλκοολικών με την υπερφορολόγηση του οινοπνεύματος .Σύντομα θα επωφελείται κι από τις πωλήσεις ναρκωτικών . Επωφελείται από τους απατεώνες της τηλεόρασης που πουλάνε μαγικά βότανα και Αλόες που θεραπεύουν τις αιμορροΐδες κι επωφελείται ευχαρίστως κι από την εξάρτηση των τζογαδόρων. 


Φρουτάκια ετοιμάζεται να γεμίσει την Ελλάδα η «επαναστατική-πατριωτική» κυβέρνηση απατεώνων για να αδειάσει τις τσέπες των απεγνωσμένων πολιτών και να καταστρέψει μερικές χιλιάδες οικογένειες και να πλουτίσουν οι ξένοι «επενδυτές» του ΟΠΑΠ.
Μηχανάκια που δεν θα μπορούν φυσικά να ελεγχθούν από κανέναν κρατικό υπάλληλο για την αξιοπιστία τους ...καθώς το κράτος-κωμωδία ακόμα και τώρα δεν έχει καταφέρει να μετρήσει πόσους υπαλλήλους πληρώνει.

Φανταστείτε να καταφέρουν να ελέγξουν κρυπτογραφημένο κώδικα μέσα στα ηλεκτρονικά κυκλώματα των φρουτομηχανών...


Τα νομοσχέδια , κατά παραγγελία των ξένων αφεντικών, που δεν είναι σε θέση ούτε να διαβάσουν οι Υπουργοί Κόπι-Πάστε ... τα ψηφίζουν με τα τέσσερα και στα τυφλά. Δεν χρειάζεται καν να βλέπουν οι παπατζήδες της Βουλής για να κάνουν παντομίμα διακυβέρνησης της Ελλάδας.
**********

Για «καθεστώς» Μαδούρο μιλάει η Δυναστεία Μητσοτάκη. Κι εμείς θέλουμε ένα τέτοιο καθεστώς να πουλάει τη βενζίνη το λίτρο 1 λεπτό του Ευρώ κι όχι 1,60 € . 

Θέλουμε ένα τέτοιο «καθεστώς» που να βοηθάει τους φτωχούς κι όχι να τους οδηγεί μαζικά στην αυτοκτονία. Βλέπετε με τι σοβαρό τρόπο διαδίδουν την άθλια και γελοία προπαγάνδα τους ... και με τι σοβαρό τρόπο την αναμεταδίδουν τα άθλια και γελοία ΜΜΕ;
**********


Οι περιούσιοι τοκογλύφοι έδωσαν τη γραμμή και τα τσουλάκια τους στπν ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν νύχτα-μέρα για την εκπλήρωση του σχεδίου. Ξεκάθαρη στοχοποίηση των θρησκευτικών παραδόσεων ...χωρίς να υπάρχει ούτε λαϊκή εντολή ,ούτε
καν λαϊκό αίτημα. Ανεργία στον ουρανό ...πείνα και δυστυχία κι αυτοί βιάζονται να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους ... να δώσουν δικαίωμα υιοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια ...χωρίς φυσικά να ρωτήσουν το υιοθετημένο μωρό αν επιθυμεί να βρεθεί και να μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον.

Ε.