Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Οι Έλληνες ψήφισαν άθεο να κυβερνήσει, επειδή έταξε λεφτά –ψίχουλα σε σχέση με τον πραγματικό πλούτο της Ελλάδος- την στιγμή που :

"Όσοι κάτοικοι της Ελλάδος πιστεύουν εις Χριστόν είναι Έλληνες... Όσοι κάτοικοι της Ελλάδος δεν πιστεύουσιν εις Χριστόν είναι μέτοικοι" ....

(Τμήμα Α' της Πρώτης Συνέλευσης της Ανατολικής Χέρσου Ελλάδος ή Οργανισμός του Αρείου Πάγου της Ανατολικής Ελλάδος-15 Νοεμβρίου 1821, Σάλωνα)

Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται.”
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

«Φεύγετε εκ μέσου Βαβυλώνος (=σημερινός αντίχριστος τρόπος ζωής) και ανασώζετε έκαστος την ψυχή αυτού» (Ιερεμ.κη’,6). 
 «Έξελθε εξ αυτής ο λαός μου, ίνα μη συγκοινωνήσητε ταις αμαρτίαις αυτής και ίνα εκ των πληγών αυτής μη λάβητε» (Αποκαλ.ιη’,4).


***
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ " ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ , ΠΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ  ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ; 

Υπενθυμίζουμε τι είχε πει ο κος Κουράκης :
Η εγκύκλια εκπαίδευση, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, πρέπει ν’ απεμπλακεί από τον στόχο της «μετάδοσης των γνήσιων στοιχείων της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης», ενώ το μάθημα των θρησκευτικών, με τον σημερινό του ομολογιακό προσανατολισμό, πρέπει ν’ αντικατασταθεί από μάθημα θρησκειολογίας.
Επιπλέον αποτελεί αναγκαιότητα η απαλλαγή του εκπαιδευτικού συστήματος από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της Εκκλησίας, ιδιαίτερα δε από κατηχητικές παραεκπαιδευτικές δραστηριότητες που καθιστούν τα σχολεία παραρτήματα ενοριών και υπονομεύουν τη συνύπαρξη παιδιών με διαφορετικές πολιτισμικές παραδόσεις. Κατάργηση του υποχρεωτικού εκκλησιασμού και της πρωινής προσευχής στο σχολείο, και όπου αλλού τελείται. Απαγόρευση ανάρτησης θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία και σε κάθε άλλο δημόσιο κτήριο
”… ! ! ! ! !


ΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΥΛΟΓΙΑ;;; 
Δηλαδή, από την μια δεν ορκίζεται με θρησκευτικό όρκο και από την άλλη πηγαίνει και παίρνει “ευλογία” από τον Ιερώνυμο ! Κι αφού ο Τσίπρας είναι άθεος, τίνος ευλογία πήρε; Μήπως τελικά και μάλιστα αν λάβουμε υπόψιν μας τις οικουμενιστικές κινήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος (παντελώς αντίθετες με την Ορθοδοξία), ο θεός του Ιερώνυμου δεν είναι ο Τριαδικός;;;
Το γεγονός ότι άθεος πήγε και στον κοσμικό πάπα, μήπως δηλώνει τις θέσεις της νέας τάξης για παγκόσμια θρησκεία, η οποία καταργεί την Ορθοδοξία;

Ευχαρίστως να προτείνουμε στους αθέους μερικούς Ορθοδόξους ποιμένες να τους μάθουν τι είναι ο Θεός, τι είναι η Αγάπη ως τρόπος ζωής και όχι μόνο ως θρησκεία. Ίσως τότε αναθεωρήσουν…
***

Από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥ.ΡΙΖ.Α :

Κατάργηση Αριθμού Αστυνομικής Ταυτότητας, Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, Αριθμού Δημοτολογίου, Αριθμού Φορολογικού Μητρώου, Αριθμού Μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών, Αριθμού Φακέλου Α.Ε. κλπ. Αντικατάστασή τους από ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Αριθμό= από πρόσωπα εικόνες Τριαδικού Θεού, θα γίνουμε νούμερα εικόνες του θεού του χρήματος (βλέπε Αποκ. Ιωάννη, Κεφάλαιο13ον στίχοι 16 -18).

Πρωτεργάτες αυτού του σχεδίου των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τον διωγμό θα τον ολοκληρώσει Ο ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΡΗΣΚΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. 
Ήδη προ 3 μηνών (επί ηγεσίας της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ) ξεκίνησε ο διωγμός του πάτριου με τον σχετικό νόμο που λέει ότι όποια εκκλησία του Πάτριου δεν συγκεντρώνει 300 πιστούς θα περνά σε κατοχή της εκκλησίας του Ιερωνύμου και των αντίχριστων της “ιεράς” συνόδου της παναιρετικής οικουμενιστικής-πανθρησκιακής εκκλησίας τους. Κανείς πολιτικός δεν αντέδρασε σε αυτό… όλοι γαργάρα το θέμα, γιατί απλά ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (βλ. επιταγές Ταλμούδ) !!! 
ΚΑΙ εδώ καλούνται οι της ΑΝΕΛ να πάρουν θέση στον νόμο αυτόν και να μας αποδείξουν ότι είναι Έλληνες χριστιανοί και δεν επιθυμούν την δίωξη της Ορθοδοξίας. 

Θέλουν τους αλλόθρησκους να υπάρχουν στην Ελλάδα και να σεβόμαστε τα θρησκευτικά "πιστεύω" τους, αλλά τα των Ελλήνων τα διώκουν !!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !

Θέλουν να καταργήσουν το μάθημα των θρησκευτικών, να κατεβάσουν τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας, των Αγίων, να καταργήσουν τις θρησκευτικές εορτές, να βγάλουν τον σταυρό από την σημαία (ήδη εμφανίζονται τέτοιες «ελληνικές» σημαίες σε παρελάσεις, σε φόντο τηλεοπτικών πάνελ και ομιλιών πολιτικών, κ.α.) και όσα άλλα αποτελούν την ιστορία του ελληνικού λαού και όσα επίσης συμβολίζουν το αίμα που έχυσαν οι πρόγονοί μας και οι Άγιοί μας για να είμαστε εμείς ελεύθεροι : αυτούς διάλεξε ο “ελληνικός” λαός = τόσο το μέγεθος της αποστασίας σήμερα προς χάριν του χρήματος ! ! !

Τρίζουν τα κόκκαλα των Αγίων μας, των προγόνων μας, των ηρώων μας και ο λαός ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΥΠΝΟΝ ΒΑΘΥ !!!


π.Αυγουστίνος Καντιώτης (όταν ζούσε):

“Καὶ πάλι ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα, ἂν παρουσιαστῇ ἕνας πραγματικὰ πιστὸς Χριστιανός ―τώρα δὲν ὑπάρχει, σᾶς τὸ λέω καθαρά, γιατὶ εἴμαστε ἄξιοι τιμωρίας―, ἂν βρισκόταν ἕνας, καὶ ἔλεγε· «Ἕλληνες, δὲ᾿ θὰ κυβερνήσουμε τὴν Ἑλλάδα μὲ τὸ ἄλφα ἢ βῆτα ἢ γάμμα κόμμα, ἀλλὰ μὲ τὸ Εὐαγγέλιο, (μὲ τοῦτο ποὺ κρατῶ, ποὺ εἶνε σοφία. Δὲν ὑπάρχει ἄλλο. Ὅλα τ᾿ ἄλλα εἶνε βλακεῖες, ἀνοησίες καὶ κουταμάρες)· τὸ Εὐαγγέλιο εἶνε ἡ σοφία καὶ μ᾿ αὐτὸ θὰ κυβερνήσουμε τὴν Ἑλλάδα, πέστε μου, θὰ τὸν ψήφιζαν οἱ Χριστιανοί; Ἐμένα, λοιπόν, νὰ μοῦ τρυπήσετε τὴ μύτη, ἂν ἡ παράταξί του θὰ ἔπαιρνε ἕνα βουλευτὴ στὴν Ἑλλάδα. Τὸ Βαραββᾶ θὰ ἐκλέξουν, διότι εἶνε κουμπάρος τους, διότι τοὺς εὐνοεῖ…, πολλὰ ἄλλα διότι. Δὲ᾿ θέλεις, λαέ, Ἰησοῦν τὸν Ναζωραῖον; Ἔ, ἄφησε τότε νὰ ἐκλέγωνται οἱ Βαραββᾶδες σου καὶ νὰ σὲ κυβερνοῦν οἱ ἀντίχριστοι. Δὲ᾿ θέλω νὰ ἐπεκταθῶ περισσότερο, γιατὶ θὰ νομίσετε ὅτι πολιτικολογῶ. Δὲν ἀνήκω σὲ κανένα κόμμα. Τοὺς ξέρω ὅλους, ἐπὶ τόσα χρόνια. Ξέρω ποιός εἶνε ὁ ἕνας καὶ ποιός εἶνε ὁ ἄλλος. Ποιός ἀπ᾿ αὐτοὺς πατάει στὴν ἐκκλησία; ποιός ἐξομολογεῖται; ποιός κοινωνεῖ; Ὁ ἕνας τραβάει ἀπὸ ᾿δῶ κι ὁ ἄλλος ἀπὸ ᾿κεῖ. Τὸ Εὐαγγέλιο μόνο λύνει τὸ κοινωνικὸ πρόβλημα. Ἡ λύσι τοῦ κοινωνικοῦ προβλήματος εἶνε πάρα πολὺ εὔκολη. Καὶ εἶνε εὔκολη ὄχι μὲ τὸν ἀντίχριστο, ἀλλὰ μὲ τὸ Χριστό.”



ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ και δεν είναι πολιτικός…