Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΟΙ κι ΕΜΕΙΣ

Η εμετική προπαγάνδα των ΜΜΕ συνεχίζεται ακάθεκτη. Πριν καλά καλά γυρίσει ο Τσίπρας τα κανάλια μιλούσαν για ανασχηματισμό, πρόβλημα με τους αριστερούς του «όχι» και τόσα άλλα. Εκεί που τον έβριζαν, ξαφνικά τον υμνούν επειδή ακολούθησε το εξ αρχής σχέδιό του, αυτό της ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό που χρειάστηκε να κάνει χίλια μύρια προκειμένου να κουράσει τον ελληνικό λαό και να το δεχτεί και πάλι….

Αυτές τις μέρες τα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών, των σιωνιστών ταλμουδιστών εν ολίγοις, βγάζουν τις φτιαχτές δημοσκοπήσεις ότι ο λαός θέλει τον Τσίπρα πρωθυπουργό, ο λαός ξαφνικά αντί για το «όχι» που ψήφισε θέλει τώρα το «ναι»και ένα σωρό άλλες μ@λ@κίες… αναρωτιέμαι…. Που είναι οι Έλληνες;;; Υπάρχετε κάπου εκεί έξω;

«Εκβιάστηκε» λέει ο Τσιπ και η κυβέρνηση… κι ο Λεωνίδας εκβιάστηκε και τόσοι άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ελληνική Ιστορία. Δεν έσκυψαν όμως το κεφάλι. Κι αν εκβιάστηκες με ΠΟΛΕΜΟ  με Τούρκους και Ουτσεκάδες Τσίπρα και καημένε Καμμένε…. αν ήσουν Έλληνας θα έλεγες χωρίς δεύτερη σκέψη «πάμε πόλεμο» !!! Αν ο Κολοκοτρώνης είχε το σκεπτικό σου, αν ο Καραϊσκάκης είχε το νιονιό σου… ακόμα θα μασταν οθωμανική αυτοκρατορία…. ενώ τώρα είμαστε νεοταξική αποικία… σκλαβώθηκε η ΕΛΛΑΣ χωρίς να πέσει βόλι… ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!
Θα τολμάγατε Τσίπρα, ΜΜΕ, Ιεράρχες ραβίνοι και όλοι άλλοι εσείς προδότες να τα λέγατε αυτά μπροστά στους ήρωές μας και στους αγίους μας;;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ….. 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΣΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ (μαμωνάς = χρήμα)… έχει βγει και στην φόρα η καταγωγή σας, όπως και το πραγματικό θρήσκευμά σας…. Ας είναι καλά ο ε.α. Στρατηγός Αϋφαντής και κάποιοι άλλοι που τα έβγαλαν στην φόρα.

Θα τόλμαγες συνέλληνα να δεις στα μάτια σήμερα τον Κολοκοτρώνη, τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον Λεωνίδα;….. απάντησε μόνος σου το γιατί και πώς έφτασες εδώ…
Θα τόλμαγες Έλληνα να δεις τώρα τον Χριστό μπροστά σου; τι θα του έλεγες για το πνευματικό χάλι σου; τι θα έλεγες στον Παντογνώστη; 

Συνέλληνες… σας έμαθαν ότι πρέπει να είσαι ανάμεσα σε αυτό και σε εκείνο το όριο και αν ξεφύγεις από αυτό είσαι κακός, είσαι τέρας, είσαι παλαβός κι ό,τι άλλο… σου έμαθαν ότι μόνο δεν έχεις άλλη επιλογή από το «δημοκρατικό πολιτικό» σύστημά τους. Σου έμαθαν ότι δεν μπορείς να έχεις άλλες επιλογές διακυβέρνησης της Ελλάδος. Τόσο πρόβατο είσαι;;; Δεν εννοώ σαφώς πραξικοπήματα τύπου 1967, που σίγουρα δεν είναι λύση.  

Περιμένετε όλοι σας να εκπληρωθούν οι προφητείες για την ανάσταση της Ελλάδος· νομίζετε ότι εσείς θα κάθεστε στον καναπέ και θα τα κάνουν άλλοι για σας;;; είστε σε τέτοια οικτρή πλάνη;;; ΝΑΙ ! ΕΊΣΤΕ !!! ..γιατί απλά το αντίχριστο σύστημα σας έπεισε ότι είστε. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!... Και είστε τόσο αφελής να πιστεύετε ότι ΑΥΤΟΙ που κυβερνούν τις κυβερνήσεις, κι όλοι οι άλλοι αντίχριστοι δεν γνωρίζουν τις προφητείες;; ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!! και τι κάνουν, ξέρετε;;; Τις προσαρμόζουν όπως αυτοί θέλουν ! Εσείς περιμένετε πόλεμο με σφαίρες και αυτοί κάνουν πόλεμο με την πένα. Και ο καιρός περνά και εσύ Έλληνα ακολουθείς το καρότο… του κατευθυνομένου (από τους αντίχριστους) αυτεξούσιού σου. Τελικά ποιος θέλει ξύλο να ξυπνήσει, ΑΥΤΟΙ ή εμείς; Ξυπνάτε αλλιώς;; 

Έβαλαν χέρι στον ορυκτό μας πλούτο και το φάγατε; Ήταν νόστιμο στην παραλία που είστε κάθε μέρα και λέτε «δεν βαριέσαι αδερφέ» ή «έχει ο Θεός»;;;

Εσείς εδώ και εκεί στο διαδίκτυο που τρομολαγνείτε κάθε μέρα στα μπλογκς, εκτός από την ανακύκλωση του τρόμου, μπορείτε να δώσετε ΦΩΣ στον λαό; Μπορείτε να δώσετε λύσεις στο δράμα του ελληνικού λαού; Μάλλον όχι… κι εσείς περιμένετε κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Είστε Ορθόδοξοι λέτε… μα γνωρίζετε τι θα πει Ορθοδοξία; Γνωρίζετε ότι παλαιά για να είναι ο Έλληνας Ορθόδοξος περνούσε 3 χρόνια κατήχηση και μετά έδινε εξετάσεις;; Μάλλον όχι.

Θεός δεν υπάρχει για εσάς που πιστεύετε ότι δεν υπάρχει. Ο Θεός όμως που υπάρχει, μας λέει ένα: όλοι σκόνη είμαστε, αλλά η ψυχή μας είναι αθάνατη και ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε.  
Τι σπέρνετε λοιπόν; Τρομολαγνεία; Ψέμματα; Αντίχριστα; Φόβο; Ε.. αυτό και θα θερίσετε!
Γιατί δεν σπέρνετε το ΦΩΣ της Αλήθειας; Γιατί δεν βγάζετε τον κόσμο έξω από την λήθη; Ο Θεός θέλει να μας βλέπει να υποφέρουμε; Όχι! αλλά βλέπεις… υπάρχει και το αυτεξούσιο, η επιλογή μας. Όσο λοιπόν εμείς ακολουθούμε ως πρόβατα το αντίχριστο σύστημα ως επιλογή μας, τόσο πιο μακρυά είμαστε από τον Θεό και ΣΑΦΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !  

Χρόνια τώρα φωνάζουμε από αυτό το κανάλι την μοναδική σωτηρία της Ελλάδος. Σωτηρία με αρχηγό τον Χριστό, με σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη, με νόμους της Αγίας Βασιλεύουσας Ορθοδοξίας, με τρόπο ζωής που θα οδηγήσει στο «ως εν ουρανώ και επί της γης». Όλοι σας διαβάζετε και χαίρεστε…. Μα…. Αν δεν το ζητήσετε εσείς Έλληνες, δεν θα γίνει. Μην πιστεύετε ότι θα το ζητήσει άλλος για σας. Μην είστε στις πλάνες των προδοτών.

Κράτησα για τελευταίο ένα μήνυμα του απεσταλμένου του Θεού, ναι αυτόν που περιέγραψαν οι προφήτες Άγιοι Πατέρες μας ότι θα έρθει, και είναι εδώ και καιρό ανάμεσά μας, δίνοντας αγώνα να ξυπνήσετε Έλληνες, δίνοντας αγώνα να γίνουμε πάλι ΕΛΛΑΔΑ !!! Του Ιωάννη εκ πενίας με το «τήλωμα» ή «καλάμου ήλον» στο μεγάλο νύχι του δεξιού ποδός που λένε οι Άγιοί μας· αυτόν που είναι δίπλα μας, κι εσείς που αγαπάτε τόσο πολύ τον Θεόν δεν τον ακούτε. Διαβάστε ένα σύντομο επίκαιρο μήνυμα, ανάμεσα στα τόσα άλλα που λέει, κηρύττει, φωνάζει και καταδικάζει :

«Στην βασιλεία των Ουρανών όποιος είναι εγγεγραμμένος είναι απαλλαγμένος να πληρώνει φόρους και κρατά τους φόρους για το σπιτικό του ο κάθε νοικοκύρης.
Και για να καταλάβουμε καλύτερα οι αγράμματοι... θέλω να πω πως την ζωή που κάνουν οι δεσποτάδες μέχρι σήμερα, θα την κάνετε εσείς ....
και οι δεσποτάδες ως πένητες θα ζήσουν μαζί με τα τσακάλια μέσα στην ίδια σπηλιά...... να αγιάσουνε
».