Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Βασιλεύς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλεύσιν


Το σύνταγμα της ιεράς αληθινής βασιλείας του Θεού λέγει :

Η εκκλησία είναι διάκονος του Βασιλέα της λαού, και είναι υπεύθυνη προς την παιδεία και την θέαση του ανθρώπου. Μα και ως βασιλεύουσα όπως ορκίζει τους πολιτικούς αρχηγούς, τόσο και στην παρανομία τους πρέπει να τους δικάζει.

Η παιδεία των ανθρώπων πρέπει να χαρίζεται δωρεάν...
Ο κάθε Έλλην πολίτης δικαιούται δωρεάν γη ως ακτήμονας,
Ο ορυκτός πλούτος της γης ανήκει στον λαό.

…Μα σήμερα η γενίτσαροι παιδεραστές και της ντροπής εραστές= κίναιδοι δεσπότες.... ως Ιούδας προδίδει τους ιερούς όρκους της. Διαμέλισαν την εκκλησία και τον λαό σε σχίσματα και αιρέσεις. Και αντί τον Χριστό προσκυνάτε τυφλοί τους νόμους των ραβίνων πατέρων του σατανά, ως θεό .... φτάνει πια !!!

Απαιτήστε την μία αγία εκκλησία του Θεού ! Σε μία ποίμνη ! Σε ένα Άγιο πνεύμα !
Και αποκόψτε την κεφαλή του φθόνου και του μίσους σας... αναθεματισμένη από αυτούς Ελλάδα μας... και ζήστε ως εν τω ουρανώ ξανά ελεύθεροι εδώ στου Α και του Ω την γη...
ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ... και θύματα του ψευδοπροφήτη TV.

Λέγει ο Χριστός :

Με ονομάζετε ΛΟΓΟ ... μα τον ΛΟΓΟ μου του Αγίου ευαγγελίου της Αγίας διαθήκης του Πατέρα μου δεν τον πράξατε ποτέ... με ονομάζετε αγάπη, και εσείς με αγάπη διαολοστέλνεστε ο αδελφός με τον αδελφό.
Με ονομάζετε μεσσία σας... και όμως προσεύχεστε για να σας σώσω.... λες και δεν το έκανα ποτέ.
Με ονομάζετε βασίλισσά σας = εκκλησία = μητέρα παναγία ... και της εκκλησίας μου το σώμα και το άγιο μου αίμα.... τα κάνατε μητέρα και πατέρα του πνεύματος του σατανά θεού σας... λες και τον σατανά σας δεν τον νίκησα ποτέ.
Με φωνάζετε βασιλιά = λαός= χριστός = Ελλάδα ... και προς τον θάνατο KAI THN σκλαβιά φωτίζετε για φως αντί του φωτός μου .... !
Με φωνάζετε ανάσταση.... και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετείτε.
Ονομάζεστε Ελλάδα... και τους εχθρούς της ειρήνης σας προσκυνάτε και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάτε.

Το φως φωτίζει, και βλέπεις, και γνωρίζεις μόνος σου το που πρέπει να περπατάς,
και δεν σου χαράζει δρόμους και πορείες που σου διδάσκουν εδώ στην πλάνη της γης κάποιοι άλλοι.
Διότι αδέλφια μου… άλλο η διδασκαλία, και άλλο η καθοδήγηση.
Μα και άλλο να βλέπεις το μονοπάτι από τον χάρτη, και άλλο να το περπατάς…
Έτσι και η αγάπη… Άλλο το τι είναι η αγάπη… και άλλο το τι αγαπάνε οι άνθρωποι.
Με το δάχτυλο Τους σου δείχνουν τον μπροστάρη τον ήλιο και σε τυφλώνουν με το φως του σκοταδιού τους… και με βήματα ως του κάβουρα , υποχθόνια και ύπουλα σε οδηγούν προς τον γκρεμό.

Το να πετάς σαν χαρταετός, με δάσκαλο να σε κρατά με τον δικό του σπάγκο στο δικό του φως και ουρανό… Αυτό κάνει τον άνθρωπο δειλό να ανοίξει από μόνος του τα θεϊκά της ελευθερίας, τα φτερά της καρδιάς του… και εξαρτημένος από τον σπάγκο του μίτου της Αριάδνης … ο άνθρωπος να πλανάται σε δρόμους και πορείες και σε χτισμένους με δαιμόνια λαβύρινθους στον Νου…. που τον γαλουχούν οι πατέρες της κατάρας προς τον Υιό του Θεού, να γίνεται από Άνθρωπος Μινώταυρος… ότι είναι ο σταυρικός θάνατος του Ναού… του Γένους του Α και του Ω, του Λόγου της αλήθειας και της αιωνίου ζωής.

Ένα το άγιο Πνεύμα... ένας ο Θεός που μιλάτε... μα όταν την αγάπη δεν αγαπάτε αλλά ότι εσείς από μόνοι σας θεοί ως θνητοί το ΕΓΩ θεό σας αγαπάτε.... αδέλφια μου είσθε σε πλάνη.
Το μέλλον ας αγαπήσετε, και ας σπείρετε εσείς οι Έλληνες το αιώνιο αύριό σας και των παιδιών σας... και ζήστε αδελφωμένοι όλοι μαζί !

Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας...η αγάπη σας.

Το μέλλον ας αγαπήσετε, και ας σπείρετε εσείς οι Έλληνες το αιώνιο αύριό σας και των παιδιών σας... και ζήστε αδελφωμένοι όλοι μαζί... απλά… εφαρμόστε το σύνταγμα που ήδη υπάρχει, της αγίας του θεού εκκλησίας, του Ιωάννη Γ΄ Δούκας Βατάτζη.

Όπως τα του καίσαρα απαιτείτε με διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις, έτσι απαιτήστε από τους δεσποτάδες.... να εφαρμόσουν την βασιλεία των ουρανών στην γη, και όταν αυτό κάνετε, τότε και ο Θεός θα έρθει στην γη.Ιωάννης βασιλεύς των πενήτων