Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Όσο η φτώχεια και η πείνα ακμάζει στην Ελλάδα


Ο μόνος ανταγωνισμός της Ευρωπαϊκής ένωσης είναι ποιος θα αρπάξει πιο πολλά από την Ελλάδα… όσο μεγαλύτερη η ψαλίδα, τόσο οι επιτυχίες της Ευρωπαϊκής ένωσης θριαμβεύουν.

Ενωμένη ευρωπαϊκο-εβραϊκή Σιών. Η Ελλάδα δεν είναι η φτωχή χώρα της ένωσης, η Ελλάδα είναι ο πλούτος των εβραιο-ευρωπαίων…

Μετά τον πόλεμο αντί να μας αποζημιώσουν, μας δάνειζαν...

Δεν πολεμάνε για τα έθνη, αλλά το Έθνος των εθνών, την μάνα των γραμμάτων πολεμάνε, την Ελλάδα.

Αυτήν την φορά τα ΜΜΕ να ακούσουν τον Λαό και όχι ότι λένε οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαλιστές της Λερναίας Ύδρας των κομμάτων.

***

Ακούστε μέσα στην παράνοια του λόγιου κόσμου τούτου:

Από την μία όχθη ο Έλληνας πεινά και χάνεται στην φτώχια.
Από την άλλη όχθη το Ισραήλ επενδύει τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην Ελλάδα, τα εβραϊκά πολυκαταστήματα ανθίζουν, πίσω από την καταστροφολογία του ήλιου της γνώσης του ψευδοπροφήτη Απατεώνα TV, και του τι εσωρούχου φορούσε η τάδε τηλεπαρουσιάστρια.

Τα χρήματα της Ευρωπαϊκής ένωσης σε λευκά χαρτιά με πρόσωπα Μεσσίες της πολιτικής, και οι Εβραίοι έχουν - με εικονική ελληνική παρουσία - σκλάβους τους Έλληνες.
Ξένα συνεργεία κατασκευάζουν στην Ελλάδα κτίρια. Τα πάντα εισαγόμενα ή από δικές τους εταιρείες.

Μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, το θέατρο της οθόνης του βιο-ρομποτισμού των μυαλών, φωτίζει στο σπήλαιο της ψυχής του πλατωνίζοντα, τον ευαγγελισμό του Άδη και Ανθρώπου.
Πλατωνίζουν στην ψυχή την γνώση «αμάν χωρίς το χρήμα χαθήκαμε». Και πάλι το μάρμαρο ο φτωχός πρέπει για το καλό της πατρίδας των διαλεκτών να πληρώσει, αυτά που «φάγαμε μαζί» (εδώ εννοούν το Ισραήλ).

Πώς θα σε αποζημιώσει η Γερμανία για την κατεστραμμένη πολιτιστική μας κληρονομιά, την ώρα που τη Σαλαμίνα μας και το μνημείο των Σαλαμινομάχων Ελλήνων το πουλήσαμε στους Κινέζους και το μπαζώνουν;

Όσο η φτώχεια και η πείνα ακμάζει στην Ελλάδα, ο νόμος της τυραννίας θριαμβεύει και το δίκαιο σφάζεται νόμιμα από το νόμιμο άδικο του παραφυσικού νόμου εγκληματία αντιχρίστου σας βασιλιά.


Ιωάννης